Důvod zamítnutí

Re: Důvod zamítnutí

Příspěvekod libor2 » 30. březen 2015 05:23

Zadost asi nepomůže. Nefotis na nizkou clonu? Tohle jim u mne obcas vadi.
Hodnocení: 0
http://www.fotovrska.cz/
https://www.proweddy.cz/
libor2

Reputace: +48

Příspěvekod Lenka » 30. březen 2015 06:26

Fokus u šutru obvykle znamená malá hloubka ostrosti (pročež mám u nich celkem asi 7 fotek, z toho dva editoriály - na nový skla se zatím neuvolnily fondy). Předpokládám, že ostříš manuálně. Nemáš někde během procesu nějakou věc typu zamaskování zrnitosti? Ať už ve foťáku, nebo v softwaru? Tím se to rozostří.... Jsou čím dál náročnější, protože ty nový "mobily" nebo co to je mají super čipy, který ani nevyužijou, klasickej foťák je v nevýhodě.
Nacpi to jinam. Istock je vstřícnej k fotkám, 123 celkem taky, u DT už se mi taky pár fotek prodalo, dokonce i na Pondu, kterej prej umí prodat jen video.... Tak prostě vydělá někdo jinej, to je toho. A nebo zkus odhadnout, jestli to není zástupnej problém. Možná to chce změnu stylu. Trh se vyvíjí a technika taky a ty starý fotky tam zůstávají a je jich čím dál víc a jsou stejnější a stejnější. Třeba se změnila móda, to se stává...

Že sis nesedl s editorem je celkem možný, zlopověstnej je iracionální boj Nikonistů s Canonisty, třeba jsi narazil na Nikonistu (to by vysvětlovalo, proč mi po cca dvou letech ničeho vzali aspoň ten editorial :mrgreen: ) - zkus nahrávat po menších dávkách, třeba každej den ráno a večer, ten tvůj odborník přece musí taky někdy spát, určitě to nedělá sám, mají směny.
Jsem medvěd.
Lenka

Reputace: +206

Příspěvekod Návštěvník » 30. březen 2015 06:51

vyhazují dřív než dřív. bud jsou po nějakym školení, nebo nabrali nová kkty
Návštěvník

IP: 89.24.137.1xx

Reputace: 0

Příspěvekod Lenka » 30. březen 2015 07:07

Návštěvník píše:vyhazují dřív než dřív. bud jsou po nějakym školení, nebo nabrali nová kkty

To nemůžu potvrdit, ale je fakt, že co by mi loni přijali, letos nevezmou. Vezmou ale něco jinýho, co jsem loni neuměla udělat, takže dělám to "něco jinýho".

Jsou ale období, kdy to vypadá, že jistí nejmenovaní editoři pendlují od fotobanky k fotobance (jako putují někteří neschopní doktoři od fakultní nemocnice k fakultní nemocnici a kdo je tam častějc, dřív nebo pozdějc je potká). Jako příklad lze uvést jistého SuperMagora, jehož přítomnost lze indikovat jistými specifickými příznaky v mailové poště. Tuším, že popis byl ve vláknu u Istocku nebo kde. :lol:

daniel.prudek: ta informace o zamítnutí ti přišla do mailu normálně jednou, nebo 8x?
Jsem medvěd.
Lenka

Reputace: +206

Příspěvekod artus » 30. březen 2015 10:16

Tiež mi dnes vyhodili fotky s nezmysleným dôvodom...kontrolór tam videl aj to, čo som s fotkou ani nerobil :D Už to neriešim...zoberie Fotolia. Je to presne, ako píše Lenka, nejaký lietajúci kontrolór :)
artus

Reputace: +13

Příspěvekod daniel.prudek » 30. březen 2015 10:20

lenka: Odpověď mě přišla vždy 2x ke stejnejm fotkám, ale to se stávalo i dříve.

Už ale možná tuším důvod. Masivní uploud. V poslední době jsem začal více makat a uploudovat větší balíky fotek.
daniel.prudek

IP: 37.44.22.xx

Příspěvekod Ravennka » 30. březen 2015 10:59

Ja delam v posledni dobe baliky tak 25-30 1x tydne + tak 10-15 donahrani v druhe casti tydne. A vicemene nic vyhozeneho, ale jde o vektory, tam neni az tolik sance to vyrazit.
Ravennka

Reputace: +750

Příspěvekod daniel.prudek » 30. březen 2015 11:45

já to dělal úplně stejně. Skupinku tak 30-50 fotek přez víkend a tak 20 v úterý. Jenomže v lednu a únoru ty skupinky měly tak 70 +30 fotek a taky to bylo OK no a v posledních týdnech jsem to asi přehnal. 100 fotek je asi moc. No na jinejch fotobankách je u mne tak 100 fotek jednorázově jednou za čas normální a problémy nebyly. Problém mám s tím, že za měsíc vyrazím na cesty a za dalších 5 měsíců tam moc fotek asi nedostanu, tak jsem tam chtěl nahonit co nejvíce použitelnejch.

Nahrávám i na jiné fotobanky. Na žádné jiné se ale Shutterstocku ani nepřibližuju, tak je pro mne SS základ. CCa. 500USD měsíčně a z ostatních dám v součtu tak polovinu.
daniel.prudek

IP: 37.44.22.xx

Příspěvekod fot.foto » 30. březen 2015 12:02

Danieli, kam máš namířeno?
fot.foto/seznam/cz
fot.foto

Příspěvekod Ravennka » 30. březen 2015 12:48

Tak leda si to pripravit a nekoho doma instruovat, at nahrava po tech 20 - 30... je fakt ze u tech 100, kdyz vidi treba 3, ktere se mu nelibi, tak je linej to oklikavat a razem to vyhodi vsechno, protoze je to 1 klik :-/
Ravennka

Reputace: +750

PředchozíDalší

Zpět na Shutterstock