Zeptejte se, na co chcete - Pond5 vám odpoví

Re: Zeptejte se, na co chcete - Pond5 vám odpoví

Příspěvekod Miky » 4. prosinec 2015 20:18

Ano, pravidla hry vsichni zname ze?! :D
Hodnocení: 0
Miky

Reputace: +68

Příspěvekod megapond » 7. prosinec 2015 18:26

Měl jsem ve frontě dva měsíce svoji tvorbu. Prý nestíhají. Dnes se na to kouknul/la Curator9 a zjistil/la, že je to podobné, co už tam již mám. Což vůbec není pravda. Asi není čas na zkoumání. Takže všechno vyhodil/la. Doufám, že takhle budou postupovat u všech recyklovačů.
megapond

IP: 46.135.149.xx

Reputace: 0

Příspěvekod Myšice » 8. prosinec 2015 11:39

megapond píše:Měl jsem ve frontě dva měsíce svoji tvorbu. Prý nestíhají. Dnes se na to kouknul/la Curator9 a zjistil/la, že je to podobné, co už tam již mám. Což vůbec není pravda. Asi není čas na zkoumání. Takže všechno vyhodil/la. Doufám, že takhle budou postupovat u všech recyklovačů.

No, mi zase vykopli i sérii abstraktních věcí s tím, že toho mají už hodně. Takže tam už nenahrávám ani tyto bezpracné věci, prostě NIC a seru na ně. Mnohem větší fotobanky mi ty samé věci pořád berou a zajímavé že jim nevadí, že abstraktních věcí už taky mají dozajisté hodně, určitě i víc než nějaký Pond. BTW recyklace to nebyly, přesto to vyletělo po šíleně dlouhé čekací době, takže mi taky připadá, že to ani neprohlíželi a prostě jenom vyhodili. Přeju této trapné fotobance rychlý a bolestivý krach. Za chvíli jim tam nikdo nebude nahrávat, a když to bude stagnovat, tak jim tam ani moc kupujících nebude chodit.
Myšice

IP: 188.175.51.xx

Příspěvekod castyhost » 8. prosinec 2015 12:04

Dostal jsem z P5 odpověď, zhruba v kontextu
že poptávají kvalitní superostré fotky bez čehokoliv navíc. Případné úpravy (rozuměj abstrakce, barvy, BW převod atd) si zákazník udělá sám.
Na můj dotaz proč, když všude se to prodává přišla odpověď, že svého zákazníka dobře znají a vědí, co chce.
castyhost

IP: 89.24.137.1xx

Příspěvekod Myšice » 8. prosinec 2015 14:59

castyhost píše:Dostal jsem z P5 odpověď, zhruba v kontextu
že poptávají kvalitní superostré fotky bez čehokoliv navíc. Případné úpravy (rozuměj abstrakce, barvy, BW převod atd) si zákazník udělá sám.
Na můj dotaz proč, když všude se to prodává přišla odpověď, že svého zákazníka dobře znají a vědí, co chce.

OMG! Tak to je fakt vypatlanost největšího kalibru. :lol: Podle této logiky by mohli vlastně brát jakékoliv hnusné, rozostřené, zmršené fotky, však zákazník si je vyfotošopuje do podoby nějakého abstraktního pozadí, které původní fotku ani vzdáleně nepřipomíná. Tím ale postrádá logiku požadavek na krásné, ostré kvalitní fotky, protože abstrakce se dá dělat z čehokoliv. :lol:
Hlavně teda nechápu proč by měl grafik trávit čas vymýšlením nečeho, co může rovnou koupit a ušetří tím spoustu času, protože náhodně vygenerovat pozadí je sice bezpracné, ale když někdo potřebuje specigfické pozadí podle nějaké konkrétní představy, tak se nenáhodně generuje dost blbě.
Příště můžou rovnou napsat, že už nebudou brát vůbec nic, protože znají svého zákazníka a on si to půjde vyfotit a následně fotošopovat a konvertovat atd. sám. :lol:
Myšice

IP: 188.175.51.xx

Příspěvekod Lenka » 8. prosinec 2015 16:42

Tak třeba to chtěj potichu zavřít jako Pixmac, že jo. Možná je někdo koupil aby je zrušil. Co je na tom? To se v obchodním světě stává...
Jsem medvěd.
Lenka

Reputace: +206

Příspěvekod shalom3 » 8. prosinec 2015 16:51

Mám podobnou zkušenost. Mně vyhodili z posledních dvou várek asi před měsícem převážnou většinu kvůli kw. Takže šmytec, škoda času. O nic nepřijdu, prodeje jsou nula. Je to celkem podezřelé, i na těch pro mě nejhorších fotobankách se pár kousků do měsíce prodá.
shalom3

Reputace: +1193

Příspěvekod Rastislav13 » 8. prosinec 2015 16:59

mne práve prišiel do mailu pond spravodaj v českom jazyku
Rastislav13

Příspěvekod Lenka » 8. prosinec 2015 17:12

Rastislav13 píše:mne práve prišiel do mailu pond spravodaj v českom jazyku

Jo? A copak pěkného tam píšou?

Jinak já mám s Pondem jinou zkušenost: berou téměř vše a neprodávají téměř nic. Něco jako Mostphotos.
Jsem medvěd.
Lenka

Reputace: +206

Příspěvekod Radomír z Pond5 » 10. prosinec 2015 14:58

Ravennka píše:
Radomír z Pond5 píše:V této souvislosti bychom rádi zjistili Váš zájem o tyto služby a také uvítáme vaše komentáře a názory.

Předpokládám, že by se jednalo o placenou službu a nebylo by to zdarma =)

Nene, služba by byla zadarmo. V podstatě jde o to, když vám vrátíme fotky, kde doporučujeme upravit jejich title, tak vám na požádání s jejich úpravou pomůžeme. Podobně by tomu bylo s vrácenými keywordy na úpravu. :)
Radomír z Pond5
Kontakt z fotobanky
Kontakt z fotobanky

Reputace: +8

PředchozíDalší

Zpět na Pond5