Kecy v kleci

Pochlubte se svými úspěchy, zanadávejte na fotobanky, upozorněte na novinky

Re: Kecy v kleci

Příspěvekod Ravennka » 9. prosinec 2015 17:14

Dak jinou měnu ti na korunový účet nepošlou... musíš to směnit na paypalu, nebo s tím jinak čarovat.
Hodnocení: 0
Ravennka

Reputace: +750

Příspěvekod Neznamy » 9. prosinec 2015 17:19

Ravennka píše:Každopádně paypal funguje tak, že tam můžeš mít peníze v jakékoliv měně a libovolně směňovat mezi sebou (kdyby se to vyplatilo, tak by klidně šlo třeba dolary => švédské koruny => eura => koruny). Není to o tom, že teď si pošlu a ono se mi to převede kurzem v ten den.

Kdyz se posilaji penize z PayPalu na cesky ucet (withdraw), tak plati ten kurz, ktery zrovna PayPal ma. Obvykle po nejakem vyraznem propadu jeste nekolik hodin PayPal ma "stary" vyhodny kurz. Ted s tim ECB, kdy se propadl dolar myslim ze o 0,8 Kc se mi to dost vyplatilo. Menil jsem jeste za vyhodny kurz. Chce to ale sledovad denne, jak se to vyviji a vcas ale ne zbrkle reagovat.
Neznamy

IP: 109.81.209.1xx

Reputace: 0

Příspěvekod vikinek » 9. prosinec 2015 19:11

Tak se mě podařilo nahrát na SS za týden 550 obrázků aniž by mě něco vyhodili na kvalitu jen že sem tam nahraji stejný obrázek mám strach toho dávat moc na schválení aby mě to nezamítli jedním vrzem.
Tak nevím je to moc nebo málo za týden? Jaké nejvyšší počty obrázku jste dávali vy na schválení na jeden zátah? Stalo se někomu že mu zamítli celou várku obrázku.
vikinek

Příspěvekod Ravennka » 9. prosinec 2015 19:17

Když jsem začínala, tak jsem tohle neřešila... pak jsem začla dávat 10 za týden, pak 20 a teď dělám 40 týdně ve 2 dávkách - 1. tak, aby byla v pondělí a pak druhou, která následuje hned po schválení té první.

550 mi přijde jako dobrej extrém. Až tu bude někdo nadávat na ruské velkovýrobny, tak se podívejte i do českých luhů a hájů, jak to jde :lol:

Že zamítnou celou várku se stává relativně běžně u méně kvalitních fotek, kde jich je tak 30 a více a je obdobný problém u třeba pěti... obdobně u vektorů, je-li u třeba pěti nějaká technická chyba, tak to vyhodí všechno, i když tam ta chyba není.
Ravennka

Reputace: +750

Příspěvekod Bananaboy » 9. prosinec 2015 19:24

vikinek píše:Tak nevím je to moc nebo málo za týden?

Rusko-čínske grafické fabriky sú proti tebe "žabaři". To mi ten pravý predvčerom písal, že z nakreslenia 2000 obrázkov sa umaľujem k smrti. :lol:
Bananaboy

Reputace: +1079

Příspěvekod vikinek » 9. prosinec 2015 19:26

No já už sem to tu někde psal že mám nachystáno 2 a pul giga materiálu na poslaní jen se bojím toho posílat víc pak až to tam dostanu se to samozřejmě zastaví a budu rád když pošlu 10 obrázku za týden.
vikinek

Příspěvekod vikinek » 9. prosinec 2015 19:29

Bananaboy píše:
vikinek píše:Tak nevím je to moc nebo málo za týden?

Rusko-čínske grafické fabriky sú proti tebe "žabaři". To mi ten pravý predvčerom písal, že z nakreslenia 2000 obrázkov sa umaľujem k smrti. :lol:

Ale já to nemaloval dělal sem to dva roky než sem přišel že se to dá poslat do fotobanky sou jen fraktálové pozadí a sem tam tam šoupnu nějaký obrázek nemam čas moc malovat.
vikinek

Příspěvekod Lenka » 9. prosinec 2015 21:58

Na 123rf klidně 200 najednou. Na ss dávám tak do 20ti kousků v jedný várce, po schválení co nejdříve odesílám další. Vektory dávám po jednom.
Jsem medvěd.
Lenka

Reputace: +206

Příspěvekod PandaWild » 9. prosinec 2015 22:05

Nečekal jsem, že před Vánocemi tak klesnou prodeje. Ale má to logiku - teď je období hlavních předvánočních prodejů, firmy si připravovaly reklamy a teď už mají všechno hotové a jen prodávají. Reklamy se teď už nedělají a tak my neprodáváme.
PandaWild

Reputace: +2006

Příspěvekod Lenka » 9. prosinec 2015 22:14

Možná. Nebo to souvisí s tím Japoncem.http://www.123rf.com/profile_paylessimages
Jsem medvěd.
Lenka

Reputace: +206

PředchozíDalší

Zpět na Všeobecná fotobanková diskuse