Kecy v kleci

Pochlubte se svými úspěchy, zanadávejte na fotobanky, upozorněte na novinky

Re: Kecy v kleci

Příspěvekod thor83 » 30. leden 2016 14:56

Tak sem vykoumal jak vyrenderovat video s alpha kanálem v jednom obraze , ale málo který kodek to umí.Vezmou mi na SS qucktime s kodekem PNG , Animation a nebo None ?
Hodnocení: 0
[URL=https://matchnow.info]Supreme Сasual Dating[/URL]
thor83

Reputace: +37

Příspěvekod vikinek » 30. leden 2016 18:20

Přátelé o vodoznaku vím celkem dost vím Pandíku že se to dá ztížit a dokonce vím jak nejučiněji třeba tím že uděláš vrstvy vodoznaku třeba 10 vrstev a pak musí odstraňovat ten vodoznak 10x což by mu zabralo tak hoodně moc času ale musíte vzít v potaz že dělat tímto způsobem několik tisíc fotek je prostě nemožné. Navíc ten vodoznak strašně naruší pohled na ten obrázek a proto bych se tomu chtěl vyhnout a najít jiné řešení která jsou už docela dostupné a vymakané jako třeba toto.
http://cs.artistscope.com/web_cs.asp
Třeba to může pomoci i někomu dalšímu co má stejný problém.
Je jasné že po této ochraně se jistě najdou i tak hodně zdatní IT způsob jak si ten obrázek stáhnout ale už je to přeci jenom malá menšina lidí co to dokáží a ve finále si táhne jen náhled 300x300 co mu asi moc nepomůže. :lol: :lol: :lol: Jenže tu je další problém že ten E-shop co mám neumí dělat z velkého obrázku automaticky malé náhledy a když je udělám já tak pak prodává malé fotky a tak nějak se pořád objevuje nějaký problém proto říkám že je to dost těžké všechno sladit aby to fungovalo na 100%. E-shop jsem ještě nikdy nedělal a nemám s tím žádné zkušenosti a proto vtom tolik tápu. WWW stránky mám udělané za pár minut ale e-shop je pěkná sviňárna co dá pěkně zabrat i zkušeným IT. :lol: :lol: :lol:
vikinek

Reputace: 0

Příspěvekod Bananaboy » 30. leden 2016 18:41

Vikínku písal si, že tú stránku máš od FineArtAmerica ako ju tam dávajú možnosť vytvoriť premium členom a tým pádom by si to mal mať od nich ošetrené podobne ako na ich webe. T.j. na stránke s dielom je len zmenšená verzia a až po kliknutí na zelený štvorec sa ukáže časť diela v plnom rozlíšení.
Bananaboy

Reputace: +1077

Příspěvekod Host » 30. leden 2016 18:49

Jestli jsem to dobře pochopil, tak se Vikek snaží uděat svépomocí vlastní "fotobanku," kde by si lidé sami stahovali a platili přes paypal atd .....
To mi připomíná, jak jsme se švárou v 90 letech stavěli ze součástek z vrakoviště vlastní auto. Dělali jsme na tom asi dva měsíce a skutečně jezdilo - dojeli jsme dvakrát na chalupě k lesu.
Host

IP: 80.188.68.2xx

Příspěvekod vikinek » 30. leden 2016 21:11

Bananaboy píše:Vikínku písal si, že tú stránku máš od FineArtAmerica ako ju tam dávajú možnosť vytvoriť premium členom a tým pádom by si to mal mať od nich ošetrené podobne ako na ich webe. T.j. na stránke s dielom je len zmenšená verzia a až po kliknutí na zelený štvorec sa ukáže časť diela v plnom rozlíšení.

Jojo mám stránku od ameriky ale ta je svázaná s tou bankou a pokud myslíš ten náhled co tam je tak ten neumím udělat právě na tom špekuluju. To je dobrá věc ten náhled. :lol: :lol: :lol: :lol:
vikinek

Příspěvekod vikinek » 30. leden 2016 21:14

Host píše:Jestli jsem to dobře pochopil, tak se Vikek snaží uděat svépomocí vlastní "fotobanku," kde by si lidé sami stahovali a platili přes paypal atd .....
To mi připomíná, jak jsme se švárou v 90 letech stavěli ze součástek z vrakoviště vlastní auto. Dělali jsme na tom asi dva měsíce a skutečně jezdilo - dojeli jsme dvakrát na chalupě k lesu.

Jako všechno už mám udělané i placení přes paypal funguje okis jen ještě dolaďuji to zabezpečení nebojte se já to dám do hromady jen to vezme nějaký čas.
vikinek

Příspěvekod Návštěvník » 30. leden 2016 22:28

A čo tak zaplatiť profíka, keď už vyrábaš tie milióny :)
Návštěvník

IP: 188.123.112.2xx

Příspěvekod vikinek » 30. leden 2016 22:50

Návštěvník píše:A čo tak zaplatiť profíka, keď už vyrábaš tie milióny :)

Nejde o zaplacení profíka ale o to ho najít nikomu se do toho nechce nemají s tím žádné zkušenosti. Víš co mi řek jeden profík co přednáší o webech a je docela uznavaný zda by byl schopen mě to zabezpečit toto mi napsal.
/Zdravím, čtu a rozumím, ale nějak nevím co dělat. Tam to chce, abyste ty náhledové obr dělal opravu malé. To co pak přidáte do Woocommerce by již stáhnout jít nemělo./
Toto mi napsal profík nějaký Tomáš Cirkl mám ho na skype tak sem se sním radil.
Tady jsou jeho stránky ale řeknu vám na rovinu nikomu ho nedoporučuji je to člověk co dovede o tom jen kecat ale v praxi je nepoužitelný. http://www.wplama.cz/najmete-si-nas/
vikinek

Příspěvekod host » 30. leden 2016 23:00

Ahoj, nic ve zlem, ale radit se s profikem co stavi veci na produktech tretich stran neni idealni napad ;) pokud chces poradne reseni, tak si nech udelat stranky na miru od firmy s vlastnim resenim a ne ohnutym univerzálem. Samozrejme to bude za jine castky, komplet bych odhadoval od 40k+.
host

IP: 188.122.208.xx

Příspěvekod jiný host » 30. leden 2016 23:15

Možná i dražší, protože s tímhle nikdo zkušenosti moc asi nemá. Ale kdyby se to podařilo, tak by se našlo možná dost zájemnců, kteří by si to koupili.
Např. tenhle web vypadá funkční: http://peoplestockimages.com/about/ ale nevím, jaké jsou podmínky použití tohoto systému.
jiný host

IP: 80.188.68.2xx

PředchozíDalší

Zpět na Všeobecná fotobanková diskuse