Přátelé o vodoznaku vím celkem dost vím Pandíku že se to dá ztížit a dokonce vím jak nejučiněji třeba tím že uděláš vrstvy vodoznaku třeba 10 vrstev a pak musí odstraňovat ten vodoznak 10x což by mu zabralo tak hoodně moc času ale musíte vzít v potaz že dělat tímto způsobem několik tisíc fotek je prostě nemožné. Navíc ten vodoznak strašně naruší pohled na ten obrázek a proto bych se tomu chtěl vyhnout a najít jiné řešení která jsou už docela dostupné a vymakané jako třeba toto.
http://cs.artistscope.com/web_cs.aspTřeba to může pomoci i někomu dalšímu co má stejný problém.
Je jasné že po této ochraně se jistě najdou i tak hodně zdatní IT způsob jak si ten obrázek stáhnout ale už je to přeci jenom malá menšina lidí co to dokáží a ve finále si táhne jen náhled 300x300 co mu asi moc nepomůže.

Jenže tu je další problém že ten E-shop co mám neumí dělat z velkého obrázku automaticky malé náhledy a když je udělám já tak pak prodává malé fotky a tak nějak se pořád objevuje nějaký problém proto říkám že je to dost těžké všechno sladit aby to fungovalo na 100%. E-shop jsem ještě nikdy nedělal a nemám s tím žádné zkušenosti a proto vtom tolik tápu. WWW stránky mám udělané za pár minut ale e-shop je pěkná sviňárna co dá pěkně zabrat i zkušeným IT.