| Hodnocení: 0 |
anna píše:vikinek píše:Já si připadám jak u tatarů tak znova neřeším e-shop ten už mám dávno.
A máš v tom e-shopu ošetřenou problematiku DPH při prodeji zákazníkům ze zemí Evropské unie? V té oblasti byly minulý rok dost podstatné změny.
vikinek píše:Tam jsou jen dvě možnosti jestli si plátce DPH a nebo ne já nejsem takže pro mě je tato varianta.
Bananaboy píše:Neviem prečo si to komplikuješ. Daj tam klasický vodoznak na malé rozlíšenie obrázku a hotovo. Ono ja viem, že ti tu píšu, že vodoznak sa dá odstrániť, ale to ešte neznamená, že ho všetci aj odstraňovať budú. Na fotobankách sú tiež iba obyčajné vodoznaky a normálne sa súbory predávajú.
Miky píše:vikinek píše:Tam jsou jen dvě možnosti jestli si plátce DPH a nebo ne já nejsem takže pro mě je tato varianta.
Kez by to bylo tak jednoduchy. Mimochodem pokud nebudes primo platce DPH, tak stejne budes muset byt osoba registrovana k DPH a resit dalsi veci vcetne MOSS.
http://stockphotography.cz/novela-k-dph ... deje-v-eu/
http://diginomad.cz/novinky-v-dph-a-vzn ... dnikatele/
PandaWild píše:S takovými požadavky bys to musel řešit asi jedině vlastním pluginem do prohlížečů a obrázky přenášet šifrované, jinak se to dá vždy obejít.
vikinek píše:dokonce sem vymyslel super trik když klikneš na ty stránky tak vyjede varování upozornění že kdo bude chtít stáhnout obrázek bude okamžitě zabanován
Ravennka píše:vikinek píše:dokonce sem vymyslel super trik když klikneš na ty stránky tak vyjede varování upozornění že kdo bude chtít stáhnout obrázek bude okamžitě zabanován
ban na co - na IP?
Zpět na Všeobecná fotobanková diskuse
Uživatelé procházející toto fórum: Google [Bot]
Shutterstock
Adobe Stock
Depositphotos
iStock
123RF
Dreamstime
VectorStock
BigStock
Pond5 (video)
Všechny nejdůležitější informace o fotobankách najdete přehledně uspořádané na webu fotobanky.cz.