Kecy v kleci

Pochlubte se svými úspěchy, zanadávejte na fotobanky, upozorněte na novinky

Re: Kecy v kleci

Příspěvekod Anika » 31. leden 2016 10:39

Myslím, že náhled v horší kvalitě s vodoznakem není problém, i když někdo vodoznak odstraní, tak je to pořád celkem nepoužitelný. Kdo si chce dát takovýhle obrázek na web, tak si ho stejně nekoupí, a k tisku to vhodné není. Zabránit stažení obrázku dost dobře nejde, pokud se zobrazí na monitoru, stačí printscreen.
Hodnocení: 0
Anika

Reputace: +248

Příspěvekod vikinek » 31. leden 2016 18:25

anna píše:
vikinek píše:Já si připadám jak u tatarů tak znova neřeším e-shop ten už mám dávno.

A máš v tom e-shopu ošetřenou problematiku DPH při prodeji zákazníkům ze zemí Evropské unie? V té oblasti byly minulý rok dost podstatné změny.

Jo vím o tom ale ještě nemám vyřešeny stránky a bezpečnost ale určitě se pak až to bude aktuální budu zabývat toto problematikou Tam jsou jen dvě možnosti jestli si plátce DPH a nebo ne já nejsem takže pro mě je tato varianta.
vikinek

Reputace: 0

Příspěvekod Miky » 31. leden 2016 19:02

vikinek píše:Tam jsou jen dvě možnosti jestli si plátce DPH a nebo ne já nejsem takže pro mě je tato varianta.

Kez by to bylo tak jednoduchy. Mimochodem pokud nebudes primo platce DPH, tak stejne budes muset byt osoba registrovana k DPH a resit dalsi veci vcetne MOSS.

http://stockphotography.cz/novela-k-dph ... deje-v-eu/
http://diginomad.cz/novinky-v-dph-a-vzn ... dnikatele/
Miky

Reputace: +68

Příspěvekod vikinek » 31. leden 2016 19:26

Bananaboy píše:Neviem prečo si to komplikuješ. Daj tam klasický vodoznak na malé rozlíšenie obrázku a hotovo. Ono ja viem, že ti tu píšu, že vodoznak sa dá odstrániť, ale to ešte neznamená, že ho všetci aj odstraňovať budú. Na fotobankách sú tiež iba obyčajné vodoznaky a normálne sa súbory predávajú. ;)

No to bych tímto způsobem měl vyřešeno natotata jenže já bych si mooooc přál mít velké náhledy aspoň 1000x1000 a bez vodoznaku protože na obrazech je to strašně rušivé já vím že jsem divný a že pořád chci něco složitého a je docela dost možné že to udělám přesně jak píšete malý náhled vodoznak ale ještě se nevzdávám a pořád hledám nejvhodnější řešení mám několik možností a dokonce sem vymyslel super trik když klikneš na ty stránky tak vyjede varování upozornění že kdo bude chtít stáhnout obrázek bude okamžitě zabanován takže v okamžiku stáhnutí printu nebo zkopírování s cache prohlížeče nebo stažení zdrojového kódu obrázku místo obrázku dostane ip ban. :lol: :lol: :lol: jen se to musí ještě doladit na různých prohlížečích a pak se uvidí jak se to osvědčí pak ještě přišel kamarád s tím že by se to mohlo zobrazovat jako pozadí což taky nejde pak nijak stáhnout anebo před ten obrázek dát průhledný gif tak že by sis stahoval jen průhledné gifi a spoustu dalších možností nápadů co denně dostávám od kamarádu na mém teamspeaku. Von totiž ještě nikdo nepřišel nato jak toto pořádně zabezpečit a pokud se mě to podaří tak sem v balíku :lol: :lol: :lol: :lol: Tady teď někdo spustil stránečky taky na prodej fotografíí má je velice pěkně udělané vyzkoušel sem jeho zabezpečení a jak cache prohlížeče tak ze zdrojového kódu obrázek se dá během pár sekund získat a to nemluvím o tom že během pár minut se mu dá zkopírovat úplně celé stránky za pomoci příslušného programu. A toto je všechno co já nechci na svých stránkách tak mi drž palce ať se mě to podaří třeba tam budeš jako další umělec a kdyby sis tam něco dal do své galerie tak můžeš v klidu spinkat že tvé mimochodem moc pěkné výtvory jsou v naprostém bezpečí.
vikinek

Příspěvekod PandaWild » 31. leden 2016 19:31

S takovými požadavky bys to musel řešit asi jedině vlastním pluginem do prohlížečů a obrázky přenášet šifrované, jinak se to dá vždy obejít.
PandaWild

Reputace: +2006

Příspěvekod vikinek » 31. leden 2016 19:32

Miky píše:
vikinek píše:Tam jsou jen dvě možnosti jestli si plátce DPH a nebo ne já nejsem takže pro mě je tato varianta.

Kez by to bylo tak jednoduchy. Mimochodem pokud nebudes primo platce DPH, tak stejne budes muset byt osoba registrovana k DPH a resit dalsi veci vcetne MOSS.

http://stockphotography.cz/novela-k-dph ... deje-v-eu/
http://diginomad.cz/novinky-v-dph-a-vzn ... dnikatele/

Miky díky za odkazy rád nato mrknu ale já mám doma dost dobrou účetní a tyto věci okolo daní aby bylo všechno v pořádku nechám na ní. Ještě že se o tyto věci nemusím starat jinak bych s toho musel scvoknout. :lol: :lol: :lol: :lol:
vikinek

Příspěvekod vikinek » 31. leden 2016 19:38

PandaWild píše:S takovými požadavky bys to musel řešit asi jedině vlastním pluginem do prohlížečů a obrázky přenášet šifrované, jinak se to dá vždy obejít.

Pandíku děkuji vím i o této možnosti uvažuji o této licenci http://cs.artistscope.com/web_cs.asp která právě nabízí to šifrování obrázku ale napřed si s tím ještě chci pohrát náramě mě to baví je to asi nejzábavnější část s tvorby tech stránek. :lol: :lol: :lol: :lol:
vikinek

Příspěvekod Ravennka » 31. leden 2016 19:42

vikinek píše:dokonce sem vymyslel super trik když klikneš na ty stránky tak vyjede varování upozornění že kdo bude chtít stáhnout obrázek bude okamžitě zabanován

ban na co - na IP? 8-)
Ravennka

Reputace: +750

Příspěvekod vikinek » 31. leden 2016 19:56

Ravennka píše:
vikinek píše:dokonce sem vymyslel super trik když klikneš na ty stránky tak vyjede varování upozornění že kdo bude chtít stáhnout obrázek bude okamžitě zabanován

ban na co - na IP? 8-)

Ano na ip a na adresu tvého počítače takže v mžiku vidíš jen bílou obrazovku s nápisem ERROR a víš co byla sranda sem sám sebe zabanoval tak že sem musel smazat celou databázi a všechno udělat znova dělám to doma né na hostingu :lol: :lol: :lol:
vikinek

Příspěvekod Ravennka » 31. leden 2016 20:06

No já bych Ti k tomu všemu jenom řekla jedno - zabezpečuj jak chceš, kdo chce, ten to stejně sosne... a pokud to budeš mít nějak supr dupr giga hyper ochranu, tak by se taky mohlo stát, že se z toho stane challenge pro "jistou" skupinu - kdo to prolomí první =))

Nechci vypadat jako nějakej negativní rejpal, ale mi přijdeš jako kapku naiva. I když, operuju už dlouho i s druhou variantou - že jsi perfektní troll ;)
Ravennka

Reputace: +750

PředchozíDalší

Zpět na Všeobecná fotobanková diskuse