Prosím, pomozte
Toto je poprvé, co jsem nahrávala své obrázky pomocí Stocksubmitter.
Žádný problém s Fotolia a Dreamstime ale nemohu se připojit k Bigstock a 123rf. Má někdo stejný problém? Myslím, že moje přihlašovací jméno a heslo je v pořádku. Zkoušela jsem několik možností ... email, přihlašovací jméno, atd.
A divná věc o Depositphotos .... oznámení, že od 1. 0ctober je jakási stávka constributorů, protože tahle fotobanka chcete snížit výnos za fotku .. a objeví se návrh "nenahrávat už žádné další snímky". Nahráváte tam stále nebo si toho nemám všímat? (Nevadí mi tolik, když tam nahrávat nebudu, protože tam mám zatím jen 0,9 USD)
A pak mám další otázku. Když nahraji všechny své snímky do fotobank, mohu pak odstranit tu složku s fotkami a ony zůstanou i nadále v Stocksubmitteru se všemi klíčovými slovy a tak dále, takže je budu moci použít někdy v budoucnu znovu? Ptám se, protože upravuji fotky ve formátu RAW v programu Lightroom, a pak exportuji do jpg pouze ty, které chci zrovna použít a po použití je většinou smažu (šetřím si tak místo na disku v mém počítači - a upravené RAWy mám stále k dispozici v Lightroomu). Jak to děláte vy?
Díky
-------------------------------------------------------------------------------
Please, help
This is my first time uploading my pics via Stocksubmitter.
No problem with Fotolia and Dreamstime but I can´t connect to Bigstock and 123rf. Someone has the same problem? I think my login and password is fine. I tried several possibilities ...email, login name, etc.
And a weird thing about the DepositPhotos .... the announcement that from 1 0ctober is the constributor´s protest on because thos photobank want to give a less money for pics.. and suggestions "not to upload anymore pictures". Do you still upload there? (I do not mind not to because I have there just 0,9 USD
And then I have an another question. When I upload all my pictures to photobanks can I delete the folder with pics and it will still stay in the Stocksubmitter with all keywords and so on, so I can use it sometime in the future again? I´m asking because I edit my RAW pictures in Lightroom and then I export jpg only for using and after using I usually delete it (this way I save space in my computer - edited RAW pics are still in Lightroom program).
Thank you for your help.