ToM píše:Kdysi při první větší aféře s Dollar Photo u Fotolie jsem byl také ostře proti, nadával jsem, účatnil jsem se petic a byl jsem jeden z těch co tyto prodeje zakázali, když jsme si to vydupali. Dneska nevím jestli to bylo dobře. Dnes už bych to neudělal a další takové kroky si pořádně rozmýšlím.
Také jsem se tiše přidal k aféře DPC jen tím, že jsem na stránkách Fotolie deaktivoval na pár měsíců mé fotky v DPC. Najednou mi klesly zisky. Tak jsem DPC povolil a zisky šly zase nahoru. Už jsem tam fotky nechal a růst byl stále stoupající. Tím jsem si řekl, že pro mě je asi lepší zůstat tam kde jsem a nedělat žádné unáhlené závěry. Prostě "ždímat" fotobanku jak to jen jde, když už jsem si dal tu práci tam portfolio vybudovat. Proti jedné fotobance budeme zbrojit, že snížili provize atd.., ale jiných fotobank, kde máme ty samá portfolia a je to tam třeba ještě horší s provizema atd.., si kolikrát ani nevšimneme a necháme to plout svým tempem, hlavně když se tam za 2 roky dobelháme na výplatní hranici...
iStock je pro mě jedna z TOP, tak to zatím nechám a uvidím v lednu 2018, co ty změny přinesly.. To už by mohlo po roce být vidět

Nikon D7100, Sigma 17-55 f2.8 OS HSM, Sigma APO EX DG 70-200 f2.8 MACRO II, AF-S Nikkor 35mm f1.8, Nikkor AF D Micro 60mm f2.8, Flash SB-700, Softbox 60x60 for SB flash