shutterstock

Re: shutterstock

Příspěvekod Mickies » 18. duben 2017 15:54

Hm, tak to je skvělé, vypadá to že nám do budoucna SS pěkně zavaří s tím jak zpřísnili pravidla. Už si asi začínají vybírat co se jim hodí a co ne.
Hodnocení: 0
Mickies

Reputace: +14

Příspěvekod castyhost » 18. duben 2017 16:04

to je snad dobre, ne? místo generovaného humusu z číny pofrčí tvoje originální umění
castyhost

IP: 92.240.162.1xx

Reputace: 0

Příspěvekod Mickies » 18. duben 2017 16:19

Jistě tohle je to pozitivní, ale jenom do té chvíle, než mi začnou odmítat moje vlastní díla z nepochopitelných důvodů. Neposílám do svého portfolia žádný balast stokrát dokola omílaný a zaměřuji se na kvalitu, v menším množství. Proto když mi odmítnou těch pár prací s celotýdenního úsilí, jsem z toho celkem rozhořčená. Myslím, že bychom mohli jako přispěvatelé dostat pádné vysvětlení a ne sprosté odpovědi z automatu, pokud tedy ten důvod není jasně patrný.
Mickies

Reputace: +14

Příspěvekod Host » 18. duben 2017 16:41

castyhost píše:to je snad dobre, ne? místo generovaného humusu z číny pofrčí tvoje originální umění

I leda tak ho... pofrčí... Zase na začátku dubna hýbali s vyhledáváním a prodeje se vrátily na bídnou úroveň druhé poloviny loňského listopadu. Také se opět přestal prodávat nový obsah. Bestsellery, které se chytly koncem února a v průběhu března vykazovaly každý den několik prodejů, skončily v dubnu ze dne na den. Studiové fotky objektů na bílém pozadí berou jen jako 3d ilustraci - vyžadují aby to tam bylo připsáno i když o žádnou ilustraci nejde. Parta kreténů s novými notami... :mrgreen:
Host

IP: 193.86.92.1xx

Reputace: 0

Příspěvekod Lenka » 18. duben 2017 16:44

Mickies píše:
Prosím ještě o pomoc, kde se při uploadu obrázku dá připojit vzkaz editorovi? Jsou tam na výběr jenom tři přednastavené možnosti, ale vlastní text nelze nikam připojit, nebo ano?

Šutr se prezentuje názorem, že co je důležité pro editory, to je důležité i pro zákazníka. Proto podstatná sdělení např. ohledně užitých technologií na obrázku mají být implantovány v nadpiso-popisu. Běžně tedy používám názvy typu: "Fraktálně renderovaná textura vzdáleně připomínající mikroskopický snímek laboratorního vzorku leptospirózy". :-D
+shalom3 Hodnocení: +1
Jsem medvěd.
Lenka

Reputace: +206

Příspěvekod honza286 » 18. duben 2017 16:50

Na SS se zase po nějaké době vydali cestou vyhazování takřka naprosto všeho...Prostě jedou od jednoho extrému (bereme vše) ke druhému (nebereme skoro nic). Podobně je na tom poslední dobou i fotolia :(.
honza286

Reputace: +70

Příspěvekod hypotekyfidler.cz » 18. duben 2017 17:16

Mickies píše:Neposílám do svého portfolia žádný balast stokrát dokola omílaný a zaměřuji se na kvalitu, v menším množství.

To o sobě určitě říct nemohu, já mám fotobanky jako relax - něco jako když si kreslí před obědem děti ve školce. Musí mě to bavit - ono i automatické generování tapet může být chvilku docela zábava, protože člověk nikdy neví, co mu vyleze.
Přesto mně berou poslední dva roky prakticky všechno - jediné důvody, pro které vyhazují, jsou "legal" To se pořád zpřísňuje a za chvíli už nepůjde fotit skoro nic.
Host píše:Studiové fotky objektů na bílém pozadí berou jen jako 3d ilustraci - vyžadují aby to tam bylo připsáno i když o žádnou ilustraci nejde.

Tak to je docela fór. Z toho je vidět, že fotit už začíná být out, ti, co jsou in, už jenom renderují. To mi připomíná mojí pubertální dceru, která se divila, že její retardovaný fotřík ještě pořád používá takovou zastaralou věc, jako je email.
hypotekyfidler.cz

Reputace: +341

Příspěvekod shalom3 » 18. duben 2017 17:40

hm, ...zastaralá věc,jako je email. Máme tu dneska desítky různých komunikačních kanálů, každý preferuje něco jiného. A důsledkem je, že se nikdo s nikým nedohodne, protože ono kontrolovat tolik komunikačních kanálů a reagovat na různé vzkazy a příspěvky je tak nějak nad lidské síly a časové možnosti.
+PandaWild Hodnocení: +1
shalom3

Reputace: +1193

Příspěvekod Ravennka » 18. duben 2017 17:58

A hlavně by ty kanály musely fungovat. Telefon + email v telefonu bez problémů, Talk se občas seká (a nebo znovu zasílá již jednou přečtené zprávy), Facebook mi, pro jistotu, zprávy posílané přes profil vůbec na mobilu nehlásí, protože jsem na pevno zalogovaná z compu v práci a doma a o jiných kanálech raděj ani nemluvě :lol:

JInak co můžu říct, tak nám chodí firemní komunikace na dálku tak 80% e-mail, 19% telefon a ty 1% jsou Fb nebo jiné. Na druhou stranu, kdybych to měla dát jenom na úplně osobní komunikaci, tak to bude 80% Talk, 19% e-mail a 1% telefon :mrgreen:

A k tématu SS - můj jeden bestseller zatím na SS drží, další se drží zuby nehty.. ostatní už to vzdali začátkem jara.
Ravennka

Reputace: +750

Příspěvekod Bananaboy » 22. duben 2017 13:36

Prosím vás, vy ktorí nahrávate na Shutterstock, ako tam teraz zrovna funguje nahrávanie? Už som zo 2 mesiace nenahrával a zajtra by som opäť chcel začať nahrávať novú sériu obrázkov. Minule tu ktosi písal, že im tam nahrávanie nefunguje, tak aby som vedel s čím mám počítať a či sa do nahrávania vôbec púšťať, ak to tam majú zrovna rozbité.
Bananaboy

Reputace: +1080

PředchozíDalší

Zpět na Shutterstock