shutterstock

Re: shutterstock

Příspěvekod Neznamy » 26. duben 2017 13:28

sci píše:Už Vám poslali platbu za březen?? Mě stále nic :roll:

Ano, 7.4. mi přišla.
Hodnocení: 0
Neznamy

Reputace: +58

Příspěvekod sci » 26. duben 2017 13:31

Neznamy píše:

Ano, 7.4. mi přišla.

Hmm, tak to mám asi smolíka, že na mě zapomněli. :evil: Jdu jim něco pěkného napsat ;)
sci

Reputace: +12

Příspěvekod ivusakzkrabice » 26. duben 2017 17:33

PandaWild píše:Statisticky: podle Fotobankového průzkumu čte fórum 100 lidí. 10 lidí si stěžuje, že se jim výdělky zhoršují. Ostatních 90 si nestěžuje. Tedy 90% contributorů se výdělky neustále zlepšují a jsou spokojeni. Tak zřejmě to se SS ještě nebude tak zlé. :idea:

Takže už zbývá jen upřímná závist ;-) :-)
ivusakzkrabice

Reputace: +752

Příspěvekod Host » 26. duben 2017 20:33

sci píše:
Neznamy píše:

Ano, 7.4. mi přišla.

Hmm, tak to mám asi smolíka, že na mě zapomněli. :evil: Jdu jim něco pěkného napsat ;)

Ověřte si své osobní údaje a především mailovou adresu pro výplatu. Tohle se na Šutru, přes veškerý jiný bordel, běžně nestává. Naopak, už několikrát se stalo, že se žízniví Rusáci někomu nabourali do účtu. Tak pozor, ať nepodporujete alkoholismus v Rusku... ;)
Host

IP: 193.86.92.1xx

Reputace: 0

Příspěvekod Bananaboy » 27. duben 2017 16:08

Predávajú sa vám na Shutterstocku momentálne aspoň trochu nové ilustrácie/fotky? V nedeľu nahraté aj schválené a už je štvrtok a ani ťuk. Ešte ani jeden predaj z nich. Teda mizéria bola už aj v minulosti, ale toto je už naozaj vrchol. Na recykláty sa vykašlať, že sa nepredávajú, ale mám tam aj nové a čerstvé, letné témy ktorým som veril, že zaujmú a ono je to úplne ako keby som ich spláchol do záchoda. Ak takto bez povšimnutia skončí a zapadne do databázy všetkých 300 ilustrácií, ktoré tam idem postupne teraz nahrať, tak to sa mám na čo "tešiť" teda. :(
Bananaboy

Reputace: +1080

Příspěvekod Ravennka » 27. duben 2017 16:47

Novinky ani ne, ale málo jsem přidávala... nicméně skoro ob den se mi poprvé prodá něco, na co třeba 2 - 3 roky sedal prach bez povšimnutí :mrgreen: potěší, že i po letech se to stáhne a nebylo to úplně zbytečné 8-)
Ravennka

Reputace: +750

Příspěvekod hypotekyfidler.cz » 27. duben 2017 18:38

Bananaboy píše:Predávajú sa vám na Shutterstocku momentálne aspoň trochu nové ilustrácie/fotky? V nedeľu nahraté aj schválené a už je štvrtok a ani ťuk. Ešte ani jeden predaj z nich. Teda mizéria bola už aj v minulosti, ale toto je už naozaj vrchol. Na recykláty sa vykašlať, že sa nepredávajú, ale mám tam aj nové a čerstvé, letné témy ktorým som veril, že zaujmú a ono je to úplne ako keby som ich spláchol do záchoda. Ak takto bez povšimnutia skončí a zapadne do databázy všetkých 300 ilustrácií, ktoré tam idem postupne teraz nahrať, tak to sa mám na čo "tešiť" teda. :(

Drž se doporučení ze svého vlastního obrázku :lol:
+Bananaboy, +PandaWild, +Ravennka, +shalom3 Hodnocení: +4
hypotekyfidler.cz

Reputace: +341

Příspěvekod shalom3 » 27. duben 2017 18:52

Mně je jedno, jestli se prodává staré nebo nové, ale hlavně, když se prodává. ;)
+Lenka Hodnocení: +1
shalom3

Reputace: +1193

Příspěvekod Bananaboy » 27. duben 2017 19:10

hypotekyfidler.cz píše:Drž se doporučení ze svého vlastního obrázku :lol:

Hehe, to si trafil. :lol: :lol:
No vidíš a práve ten obrázok je z novej, nahranej dávky. Aspoň ten sa už mohol predať, keďže je taký aktuálny a hodí sa na mnoho životných situácií.

Shalom3: Ono je to teoreticky jedno aj mne, lenže ak sa nepredávajú nové súbory, tak je strata času ich tvoriť. Človek sa na nich narobí ako hovado a napokon z nich nič nie je. Ten čas vložený do tvorby by sa dal využiť aj lepšie. O.K. nech na Shutterstocku oficiálne vyhlásia: "Nové súbory už nebudeme predávať!" a ja sa podľa toho zariadim a spravím si aspoň pol ročné prázdniny. :lol:
Bananaboy

Reputace: +1080

Příspěvekod castyhost » 27. duben 2017 19:52

BB:
kdyz se podivas na pocet preijatych souboru na SS tydne, jaka je pravdepodobnost ze zrovna mezi cerstvymi proda i tvoje jedno superdilo??? Neni misto 2x hezciho soubooru (v rámci te loterie) vyhodnejsi proste udelat dva nebo tri, ctyri soubory??

btw, komu neni rady, pujde bouchat do fabali ;-)
castyhost

IP: 92.240.162.1xx

Reputace: 0

PředchozíDalší

Zpět na Shutterstock