Slávim

Pochlubte se svými úspěchy, zanadávejte na fotobanky, upozorněte na novinky

Re: Slávim

Příspěvekod PandaWild » 1. listopad 2017 17:11

Z tolika papriček pak budou jistě zajímavé fotky.
Chilliboy.jpg
Chilliboy.jpg (26.92 KiB) Zobrazeno 2189 krát
+Bananaboy, +ivusakzkrabice, +shalom3 Hodnocení: +3
PandaWild

Reputace: +2006

Příspěvekod Bananaboy » 1. listopad 2017 18:12

Keď ja hňup som celé leto fotil len takéto výcvaky pre súkromné, archívne účely. S tým by som na fotobankách nepochodil. Ale na moju obranu môžem napísať, že o fotografovaní viem úplný prd a ani nemám ambície preraziť na fotobankách s fotkami. Ale na budúci rok sa trochu posnažím, aby fotky predsa len vyzerali estetickejšie. ;)

Tak aspoň malá ukážka tohtoročných výcvakov.

Cayenne Red - kajenská paprika. Moja najobľúbenejšia, pretože je univerzálna na výrobu chilli dobrôt. ;)

Obrázek

Feferónky odroda Korál. Také malé "nevinné" čerešničky, ale len do chvíle než sa do nich zahryznete. :lol: :lol:

Obrázek
+Hamin, +Marsan Hodnocení: +2
Bananaboy

Reputace: +1079

Příspěvekod Ravennka » 1. listopad 2017 18:27

Já bych tam zkusila dát i takové fotky ;) když si vezmu, jak se mi prodává https://www.shutterstock.com/cs/image-p ... f2M5cQ-1-0 a to taky není žádná hitparáda ;) alespoň si oživíš portfolio :mrgreen:
Hodnocení: 0
Ravennka

Reputace: +750

Příspěvekod Bananaboy » 1. listopad 2017 18:40

Myslíš, že by som to tam mohol nahrať tak ako to je? Je to fotené v závere sezóny v polovici septembra a tie listy tam sú už hodne žlté od chladu a ohlodané od škodcov (pestujem 100% bio a nepoužívam žiadnu chémiu) ;) . Taktiež vyzrážaný vápnik z tvrdej vody zo studne na tých feferónkach nepôsobí zrovna moc "cool". Bolo by to treba všetko vyretušovať a to je presne to, čo sa mi nechce. :lol:
A to ešte nepočítam nadávky od profíkov, ktorí priam "zbožňujú", keď im amatéri riedia databázu fotobánk takýmto, fotografickým sajrajtom. :lol: :lol:
Bananaboy

Příspěvekod ivusakzkrabice » 1. listopad 2017 18:46

boží zahrádka!

cayenne jsem taky pěstovala, to je rostlinka, která se úrodou umí fakt zavděčit, před třemi lety červené, ještě toho mám kupu nasušeno a částečně rozemleto a nepřipadá, že by to ubývalo.. pak jsem někde objevila i žluté, ale jsou dost pidi, je s tím piplačka to rozkrájet, ale vydatné jsou taky dost

jinak bych vůbec cvaky úrody nepodceňovala, teda na šutru určitě ne, moje bílá habanera na keříčku se v pár kusech pravidelně prodávají a to sou v mym případě fakt děsný nepovedený cvaky
ivusakzkrabice

Reputace: +752

Příspěvekod PandaWild » 1. listopad 2017 18:47

Bananaboy ber to tak, že jiní tam nahrávají hromady daleko horšího balastu. Ostatní neberou ohledy na to, zda zaneřáďují fotobanku odpady. Každý jede jen sám za sebe, tak proč bys měl být tou výjimkou? Škodíš tím jen sám sobě. I ne moc dobré fotky mohou něco vydělávat. A někdy být i dost úspěšné, protože ne všichni chtějí jen ty super profi fotky vypadající všechny předpisově stejně.
Naposledy upravil PandaWild dne 1. listopad 2017 18:48, celkově upraveno 1
PandaWild

Reputace: +2006

Příspěvekod ivusakzkrabice » 1. listopad 2017 18:48

Bananaboy píše:Myslíš, že by som to tam mohol nahrať tak ako to je? Je to fotené v závere sezóny v polovici septembra a tie listy tam sú už hodne žlté od chladu a ohlodané od škodcov (pestujem 100% bio a nepoužívam žiadnu chémiu) ;) . Taktiež vyzrážaný vápnik z tvrdej vody zo studne na tých feferónkach nepôsobí zrovna moc "cool". Bolo by to treba všetko vyretušovať a to je presne to, čo sa mi nechce. :lol:
A to ešte nepočítam nadávky od profíkov, ktorí priam "zbožňujú", keď im amatéri riedia databázu fotobánk takýmto, fotografickým sajrajtom. :lol: :lol:

Trošku stáhni to přesvícení vzadu, barevnost je OK a zkus to, když budeš mít sérii, tak ti to portfolio nějak nenaruší, zkus to aspoň na šutru :) ;)
+PandaWild Hodnocení: +1
ivusakzkrabice

Reputace: +752

Příspěvekod Bananaboy » 1. listopad 2017 18:59

Ďakujem za povzbudenie. Keď tak bude trochu viac času cez zimu a ja sa budem nostalgicky za uplynulým letom prehrabovať v niekoľkostokusovom archíve fotiek paprík, ktoré som cez sezónu nafotil a nájdem tam nejaké lepšie kúsky, tak ich skúsim nahrať. A vy profíci sa na mňa nehnevajte. Bol som k tomu navedený Horáčkem a Pažoutem, ehmm, teda chcem napísať, že Pandou, Ravennkou a Ivušákem. :lol: :lol:
Bananaboy

Příspěvekod Marsan » 1. listopad 2017 21:37

:evil: Bananaboy , já ujíždím na těchto :evil: :evil:
a jinak dnes slavím dosažení hodnoty loňského celoročního výdělku 8-) 8-)
Přílohy
chilli-5Ah.jpg
chilli-5Ah.jpg (160.02 KiB) Zobrazeno 2333 krát
chilli-3Ah.jpg
chilli-3Ah.jpg (220.33 KiB) Zobrazeno 2333 krát
+Bananaboy, +ivusakzkrabice Hodnocení: +2
Marsan

Reputace: +216

Příspěvekod Bananaboy » 1. listopad 2017 21:51

Pekné, malé "vraždičky". To sú tie čokoládové Bhut Jolokie, že? To je pre mňa ešte dosť nereálny kaliber. Momentálne dávam pri chilli papričkách prednosť chuti pred poleptaním slizníc, hehe. :lol: :lol: Ale ktovie? Možno si raz trúfnem aj na takéto zabijáčky. Máš to mimochodom moc pekne vyfotené. Tvojím fotkám nemôžem vôbec konkurovať.
Bananaboy

PředchozíDalší

Zpět na Všeobecná fotobanková diskuse