| Hodnocení: 0 |
hypotekyfidler.cz píše:Jestli tě rozčilují ty centíky a dolárky, tam se vůbec nedívej na stav účtu, prostě to tam jenom nahraj a jdi pryč. Podívej se tam až za rok za dva, to bude určitě veselejší.
Ravennka píše:Já bych pochopila přestat nahrávat někam, kde máš kategorie, ale tam, kde jenom odklikneš, mi to přijde jako zbytečný se připravení o dolárek - dvazmrzka dobrá, ne?
hypotekyfidler.cz píše:Jestli tě rozčilují ty centíky a dolárky, tam se vůbec nedívej na stav účtu, prostě to tam jenom nahraj a jdi pryč. Podívej se tam až za rok za dva, to bude určitě veselejší.
Fug4s píše:A i bez těch kategorií to žere nějaký čas...
| +Baldion | Hodnocení: +1 |
shalom3 píše:Všichni to máme nějak podobně. Taky tam mám tak do 5 USD měs., ale jednou se letos prodalo i video za 17 USD. Výplaty tam byly zatím 2, teď se blížím ke třetí. No, když je to bez těch kategorií, tak to neřeším. Ve Stocksubmitteru označím obrázky a všechny fb, stisknu upload a jdu dělat něco jiného, takže žádný čas navíc
Ravennka píše:Vzhledem k tomu, že je tam výplata od $50, tak to za 2 roky člověk 100% dosáhne... byste taky chtěli zázraky na počkání
Zpět na Všeobecná fotobanková diskuse
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Shutterstock
Adobe Stock
Depositphotos
iStock
123RF
Dreamstime
VectorStock
BigStock
Pond5 (video)
Všechny nejdůležitější informace o fotobankách najdete přehledně uspořádané na webu fotobanky.cz.