Kecy v kleci

Pochlubte se svými úspěchy, zanadávejte na fotobanky, upozorněte na novinky

Re: Kecy v kleci

Příspěvekod hypotekyfidler.cz » 17. prosinec 2017 22:05

Jestli tě rozčilují ty centíky a dolárky, tam se vůbec nedívej na stav účtu, prostě to tam jenom nahraj a jdi pryč. Podívej se tam až za rok za dva, to bude určitě veselejší.
Hodnocení: 0
hypotekyfidler.cz

Reputace: +341

Příspěvekod Host » 17. prosinec 2017 22:13

hypotekyfidler.cz píše:Jestli tě rozčilují ty centíky a dolárky, tam se vůbec nedívej na stav účtu, prostě to tam jenom nahraj a jdi pryč. Podívej se tam až za rok za dva, to bude určitě veselejší.

Jo, jo to už bude na většině fotobank viset hláška o přibližném obsahu: Kredity zbylé po zaplacení členského poplatku a poplatku za prezentaci vám byly převedeny na slevové kupony v eshopech XY..., to bude teprve veselo... :lol:
Host

IP: 193.86.92.1xx

Reputace: 0

Příspěvekod Fug4s » 18. prosinec 2017 07:17

Ravennka píše:Já bych pochopila přestat nahrávat někam, kde máš kategorie, ale tam, kde jenom odklikneš, mi to přijde jako zbytečný se připravení o dolárek - dva :D zmrzka dobrá, ne? ;)

Ne zmrzka to není. Při výdělku 6 dolarů za rok tak cca 10 let na výplatu čekat fakt asi nebudu. To už tam přestanu nahrávat určitě. Takže to beru že je to 0 protože ty peníze nikdy neuvidím. A i bez těch kategorií to žere nějaký čas...

hypotekyfidler.cz píše:Jestli tě rozčilují ty centíky a dolárky, tam se vůbec nedívej na stav účtu, prostě to tam jenom nahraj a jdi pryč. Podívej se tam až za rok za dva, to bude určitě veselejší.

jj dělám to tak, pak tak po 2 měsících nevydržím a podívám se a jsem naštvanej. :)
Fug4s

Reputace: +40

Příspěvekod ivusakzkrabice » 18. prosinec 2017 08:13

Fug4s píše:A i bez těch kategorií to žere nějaký čas...

Je to tak, od toho problému s nahráváním, kdy část fotek se vypařila už po nahrání a dalších 30 % se nahrálo poškozených, tak kontroluju číslo po čísle. Zas to dělám obvykle v době, kdy už mi hlava po dlouhém dni uvnitř recituje přiblblé dětské říkanky a jsem jediného dialogu, kterého jsem schopna je s mým plyšovým medvídkem :) ;)
ivusakzkrabice

Reputace: +752

Příspěvekod Ravennka » 18. prosinec 2017 10:24

Vzhledem k tomu, že je tam výplata od $50, tak to za 2 roky člověk 100% dosáhne... byste taky chtěli zázraky na počkání :)

A asi dělám něco "líp", že mi to žádný čas nežere - označím + F5 přenos na FTP (to je tak 10 vteřin), pak se to uploaduje samo, vlezu na 123RF a asi dvakrát kliknu a víc pak už neřeším (nahrálo - nenahrálo, to je mi šumák, co prolezlo, to prolezlo) - a i kdybych měsíčně vydělala těch $5, tak to za minutu nikde nevydělám :lol:
+Baldion Hodnocení: +1
Ravennka

Reputace: +750

Příspěvekod shalom3 » 18. prosinec 2017 11:38

Všichni to máme nějak podobně. Taky tam mám tak do 5 USD měs., ale jednou se letos prodalo i video za 17 USD. Výplaty tam byly zatím 2, teď se blížím ke třetí. No, když je to bez těch kategorií, tak to neřeším. Ve Stocksubmitteru označím obrázky a všechny fb, stisknu upload a jdu dělat něco jiného, takže žádný čas navíc ;)
shalom3

Reputace: +1193

Příspěvekod Vero » 18. prosinec 2017 16:03

Hele, já jsem se dala na fotobanky přes focení a začala jsem postupem času kreslit... a teď tak zjšťuju, že mě to asi dost baví. Kdybych se náhodou chtěla časem stát grafikem, co bych si měla načíst? Zatím se učím hlavně práci s programy, ale myslím nějakou tu omláčku kolem... Co byste mi doporučili?
Vero

Reputace: +54

Příspěvekod Fug4s » 19. prosinec 2017 14:00

shalom3 píše:Všichni to máme nějak podobně. Taky tam mám tak do 5 USD měs., ale jednou se letos prodalo i video za 17 USD. Výplaty tam byly zatím 2, teď se blížím ke třetí. No, když je to bez těch kategorií, tak to neřeším. Ve Stocksubmitteru označím obrázky a všechny fb, stisknu upload a jdu dělat něco jiného, takže žádný čas navíc ;)

to jsem na tom trochu hůře, také mám cca 5 dolarů ale za rok

Ravennka píše:Vzhledem k tomu, že je tam výplata od $50, tak to za 2 roky člověk 100% dosáhne... byste taky chtěli zázraky na počkání :)

výplata je 50$, za rok mám něco málo přes 6$ to je tedy něco přes 8 let...
Fug4s

Reputace: +40

Příspěvekod shalom3 » 20. prosinec 2017 21:12

Tak to mne pobavilo. Chtěla jsem nahlédnout na Istock, jestli se tam náhodou za měsíc něco neprodalo a ona na mne vyskočila hláška: Statement data is currently not available because we are importing new statement data. Please check back later.

Tak to se máme na co těšit, asi toho bude opravdu hodně :lol: :lol: :lol:

Jen tak mne napadlo, jestli jim dalo opravdu hodně práce to takhle zkomplikovat, když všechny fb ukazují průběžně i prodeje za centy.
shalom3

Reputace: +1193

Příspěvekod PandaWild » 20. prosinec 2017 22:07

Kdyby se iStock měl někdy stát uživatelsky přívětivý, znamenalo by to blížící se konec světa. Tak raději ne.
PandaWild

Reputace: +2006

PředchozíDalší

Zpět na Všeobecná fotobanková diskuse