A na Hunger games navrhuju nějakého chytrého sportovce a do zázemí Pandu, který mu sestrojí do boje něco jako kapesního Terminátora
| +ivusakzkrabice | Hodnocení: +1 |
| Hodnocení: 0 |
| +ivusakzkrabice | Hodnocení: +1 |
castyhost píše:mam takovou chut na babovku, ze nevim, kde budu spat
cesky Danny je pan Kubajsz...instagram ma pekne zmaklej na vlne dnesnich trendu (a nejspis i sponzorovych potreb)
http://www.kubajsz.com/
Poslední dobou jsem si oblíbil dělat na YouTube střihová videa z dovolených a z akcí. Výhoda proti fotobankám - nikdo to nehodnotí "low commercial value" nebo "low quality". Docela příjemná tvůrčí oblast, naprostá volnost v tvořivosti. Nevýhoda - konkurence roste exponenciálně, ale to je dnes ve všech oblastech. Ziskovost nehodnotím, ani fotobanky jsem nedělal pro peníze.Painter píše:...Čím dál víc mě láká zkusit YT, ale je to tam už tak natřískaný...
PandaWild píše:Poslední dobou jsem si oblíbil dělat na YouTube střihová videa z dovolených a z akcí. Výhoda proti fotobankám - nikdo to nehodnotí "low commercial value" nebo "low quality". Docela příjemná tvůrčí oblast, naprostá volnost v tvořivosti. Nevýhoda - konkurence roste exponenciálně, ale to je dnes ve všech oblastech. Ziskovost nehodnotím, ani fotobanky jsem nedělal pro peníze.Painter píše:...Čím dál víc mě láká zkusit YT, ale je to tam už tak natřískaný...
| +PandaWild | Hodnocení: +1 |
Uživatelé procházející toto fórum: Google [Bot]
Shutterstock
Adobe Stock
Depositphotos
iStock
123RF
Dreamstime
VectorStock
BigStock
Pond5 (video)
Všechny nejdůležitější informace o fotobankách najdete přehledně uspořádané na webu fotobanky.cz.