joncko píše:PandaWild píše:Jednoduché úpravy jako překlápění zakazují, to považují za duplicitu. Ale zda to jsou schopni zkontrolovat, asi ne. Mám část obrázků duplicitně s překlopením, nebyly s tím zatím problémy, ale už bych to dnes raději neriskoval. Úprava by měla přinést novou užitnou hodnotu, např. reverze videa si myslím by mohla být hodnotná. Překvapivě se mi prodávají i videa s inverzí obrazu (netuším k čemu), ale měl jsem je odvahu dát jen na MotionElements.
A rôzne druhy pohybu v obraze (u videa) - Zoom in, Zoom out, Pohyb z prava doľava, Rôzne farebné úpravy a podobne sa môžu použiť?
Kde sa dajú nájsť nejaké pravidlá čo je povolené a čo zakázané?
Nemyslím si, že by tato praktika úpravy souvisela s mým zablokováním, určitě to není důvod k zablokování účtu, oni sami vybízejí abychom si natáčení/focení co nejvíce zúročili a dělali několik podobných variant. To, že vyfotíte slečnu a dáte tam 3 varianty úsměvu, které se trochu liší, přece není "submitting images that were previously submitted", nemyslím si, že by něco takového vadilo, jak by se dalo něco takového kontrolovat? Co je podobné a co už moc odlišné? Případně to zamítnou při nahrávání jako "similiar content", otázka, zda pak takový obsah nahrávat znova, teď bych si na to asi dával pozor, ale rozhodně si nepamatuji, že by mi zamítali videa s tímto důvodem ve velkém, a možná ani v malém ne.
Stejně tak aby mi účet zablokovali proto, že někdo začne nahrávat moje videa? Vždycky musí být informován a napomenut (blokován) ten kdo to nahrává podruhé přece.
Vím, že po pár letech třeba odstranili nějaká moje videa s iPhonem, možná to Apple začal asi řešit (nebo se Shutterstock zalekl), protože iPhone má patentovaný design a tudíž to vlastně nelze prodávat komerčně, nesmí být poznat že je to iPhone nebo to musí být editorial. Ale hlavní informace je ta, že videa smazali a hotovo, určitě neblokovali účet.
Ano, barevné varianty jsem také v začátcích zkoušel, ale to zamítli a já už taková videa v budoucnu nikdy nenahrával.