| Hodnocení: 0 |
castyhost píše:nasel jsem od CaptureLight citat Woody Allena na prvni strance, se hodi
| Hodnocení: 0 |
Musíte v sobě najít disciplínu donutit se k práci. Když chcete něco dokázat, nemůžete o tom jen mudrovat, polemizovat, přemýšlet, dělat plány a hledat výmluvy, proč je ještě nemůžete uskutečnit. Prostě se do toho musíte pustit. Dříve i dnes vím, že když večer přijdu domů, budu vědět, kým jsem, kde jsem a co chci dělat. Budu pětačtyřicet minut cvičit na klarinet, protože na něj chci umět dobře hrát. A protože chci taky psát, tak ráno zavřu dveře a prostě začnu psát. Nemůžete si nejdřív bůhvíjak dlouho vybírat tužky a třídit papíry a vařit kafe a kdesi cosi. Musíte prostě dělat. Většina věcí ve vašem životě se ukáže být rozptýlením, které vás jen zdržuje od toho, co nejen musíte, ale i vlastně doopravdy chcete dělat. Většina neúspěšných lidí neuspěje proto, že se motají někde kolem osmdesáti nebo šedesáti procent cesty k cíli. Asi je to v naší přirozenosti . Takže ti, kterým dojde, že ten poslední, třeba i úplně malý kousek je vlastně nejdůležitější…to jsou úspěšní lidé.
Woody Allen
| +Riky, +admin | Hodnocení: +2 |
Zpět na Všeobecná fotobanková diskuse
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Shutterstock
Adobe Stock
Depositphotos
iStock
123RF
Dreamstime
VectorStock
BigStock
Pond5 (video)
Všechny nejdůležitější informace o fotobankách najdete přehledně uspořádané na webu fotobanky.cz.