Sebemotivace

Pochlubte se svými úspěchy, zanadávejte na fotobanky, upozorněte na novinky

Re: Sebemotivace

Příspěvekod castyhost » 30. září 2019 20:32

nasel jsem od CaptureLight citat Woody Allena na prvni strance, se hodi ;-)
Hodnocení: 0
castyhost

IP: 2a00:1028:8b43:9082:b8fa:e437:2543:7exx

Reputace: 0

Příspěvekod admin » 1. říjen 2019 09:15

castyhost píše:nasel jsem od CaptureLight citat Woody Allena na prvni strance, se hodi ;-)

Tak ho sem dej :) ať víme o čem mluvíš...
Hodnocení: 0
Fotograf, grafik, fotobankéř na volné noze a místní admin | fotobanky.cz | ilustrator.cz | dubanci.cz
admin
Site Admin

Reputace: +627

Příspěvekod castyhost » 1. říjen 2019 09:19

Musíte v sobě najít disciplínu donutit se k práci. Když chcete něco dokázat, nemůžete o tom jen mudrovat, polemizovat, přemýšlet, dělat plány a hledat výmluvy, proč je ještě nemůžete uskutečnit. Prostě se do toho musíte pustit. Dříve i dnes vím, že když večer přijdu domů, budu vědět, kým jsem, kde jsem a co chci dělat. Budu pětačtyřicet minut cvičit na klarinet, protože na něj chci umět dobře hrát. A protože chci taky psát, tak ráno zavřu dveře a prostě začnu psát. Nemůžete si nejdřív bůhvíjak dlouho vybírat tužky a třídit papíry a vařit kafe a kdesi cosi. Musíte prostě dělat. Většina věcí ve vašem životě se ukáže být rozptýlením, které vás jen zdržuje od toho, co nejen musíte, ale i vlastně doopravdy chcete dělat. Většina neúspěšných lidí neuspěje proto, že se motají někde kolem osmdesáti nebo šedesáti procent cesty k cíli. Asi je to v naší přirozenosti . Takže ti, kterým dojde, že ten poslední, třeba i úplně malý kousek je vlastně nejdůležitější…to jsou úspěšní lidé.
Woody Allen

http://forum.fotobanky.cz/vseobecna-fotobankova-diskuse-f20/sebemotivace-t2219.html
+Riky, +admin Hodnocení: +2
castyhost

IP: 2a00:1028:8b43:9082:21f7:45d9:eb27:adxx

Reputace: 0

Předchozí

Zpět na Všeobecná fotobanková diskuse