shutterstock

Re: shutterstock

Příspěvekod koblihate » 6. březen 2020 07:03

taky vám tohle někdy přišlo z SS?

Dear Contributor,
Polaroid has been removed from the keywords of your content. Included trademarked word or phrases is against Shutterstock's policy. Continuing to include trademarked terms, or adding trademarked terms after approval, could result in account termination..

List of Item ID's Impacted by This Change: blablabla…

Děsí mě ta poslední věta, měl jsem tam ten vektor léta..
Hodnocení: 0
koblihate

IP: 213.226.246.2xx

Reputace: 0

Příspěvekod Vero » 6. březen 2020 08:34

Já myslím, že kdysi, když jsem ještě nechápala, že je Frisbee značka a ne jen věc :D Prostě to nedělej a hlavně to tam zpětně nevkládej po schválení.
Vero

Reputace: +54

Příspěvekod hanse » 8. březen 2020 13:36

Ne že bych si chtěl stěžovat, nízké částky za jednotlivé prodeje mi zase začíná dohánět počet prodějů, ale od prosince včetně na shutterstocku mám samé subscriptiony a jeden S&O za 0,25 centů. Jak jste na tom vy?
hanse

IP: 88.103.23.xx

Příspěvekod Marsan » 8. březen 2020 13:53

hanse píše:Ne že bych si chtěl stěžovat, nízké částky za jednotlivé prodeje mi zase začíná dohánět počet prodějů, ale od prosince včetně na shutterstocku mám samé subscriptiony a jeden S&O za 0,25 centů. Jak jste na tom vy?

Prodeje za "vic" jsou u mě vzácnější. Dříve byly i vícekrát za den, v současné době občas za 2,70$. Nejspíše zákazníkům došlo, že není jak kontrolovat jakou licenci a na co kupují
Marsan

Reputace: +216

Příspěvekod aaron » 8. březen 2020 16:52

I já mám letos podobné prodeje. Samé předplatné.
aaron

Reputace: +2

Příspěvekod zdenat5 » 8. březen 2020 18:38

Prodeje asi tak stejný, ale taky samý čudly, kdyby to nezachránil v lednu jeden lepší prodej a v únoru jedno video - tak by byl propad min 50 % 8-) Hlavně, že šéfa odstavili - asi se mu to řádění nelíbilo. :geek:
zdenat5

Reputace: +148

Příspěvekod Host » 8. březen 2020 20:34

zdenat5 píše:Prodeje asi tak stejný, ale taky samý čudly, kdyby to nezachránil v lednu jeden lepší prodej a v únoru jedno video - tak by byl propad min 50 % 8-) Hlavně, že šéfa odstavili - asi se mu to řádění nelíbilo. :geek:

Šéf je příčinou toho řádění. V souvislosti s přechodem na akciovou společnost odešel z dobré adresy na Broad street do luxusní lokace v Empire state building a rozhazoval peníze nesmyslným způsobem na všechny strany kolem dokola. Ve firmě nechal prodrat blbce do stěžejních pozic a nahradit původní manažery, kteří přivedli Shutter na tehdejší vrchol. Story kolem IT šéfa bylo celkem výživné. Před pár lety jsem to sledoval, teď je mi to už jedno. Určitě se dají ještě někde najít příběhy bývalých zaměstnanců kteří glosovali svůj odchod. Odchod Oringera asi není žádné odstavení, ale aktivace posledních zbytků pudu sebezáchovy.
+zdenat5 Hodnocení: +1
Host

IP: 85.163.114.xx

Příspěvekod koblihate » 9. březen 2020 15:37

Marsan píše:
hanse píše:Ne že bych si chtěl stěžovat, nízké částky za jednotlivé prodeje mi zase začíná dohánět počet prodějů, ale od prosince včetně na shutterstocku mám samé subscriptiony a jeden S&O za 0,25 centů. Jak jste na tom vy?

Prodeje za "vic" jsou u mě vzácnější. Dříve byly i vícekrát za den, v současné době občas za 2,70$. Nejspíše zákazníkům došlo, že není jak kontrolovat jakou licenci a na co kupují

Tenhle mesíc je fakt trapnej, 130prodejů a jen jeden za 2,48.. SS letos až na třetím fleku zatim.. :roll:
koblihate

IP: 185.236.161xx

Příspěvekod zdenat5 » 9. březen 2020 18:35

Host píše:
zdenat5 píše:Prodeje asi tak stejný, ale taky samý čudly, kdyby to nezachránil v lednu jeden lepší prodej a v únoru jedno video - tak by byl propad min 50 % 8-) Hlavně, že šéfa odstavili - asi se mu to řádění nelíbilo. :geek:

Šéf je příčinou toho řádění. V souvislosti s přechodem na akciovou společnost odešel z dobré adresy na Broad street do luxusní lokace v Empire state building a rozhazoval peníze nesmyslným způsobem na všechny strany kolem dokola. Ve firmě nechal prodrat blbce do stěžejních pozic a nahradit původní manažery, kteří přivedli Shutter na tehdejší vrchol. Story kolem IT šéfa bylo celkem výživné. Před pár lety jsem to sledoval, teď je mi to už jedno. Určitě se dají ještě někde najít příběhy bývalých zaměstnanců kteří glosovali svůj odchod. Odchod Oringera asi není žádné odstavení, ale aktivace posledních zbytků pudu sebezáchovy.

To je škoda. Ale máš pravdu, od té doby co z toho udělal akciovku - docházelo k postupnému zhoršování stavu, který vyvrcholil v minulém roce. Pokud se zbavil schopných manažerů - tak je .ůl a litovat ho, že přijde o firmu nebudu. Zatím to ale vypadá, že jím dosazení blbci ovládli bojové pole natrvalo.
zdenat5

Reputace: +148

Příspěvekod Monika » 9. březen 2020 19:24

Jakoby nestačily problémy které jsou, ještě toto nám sníží prodeje :evil:
https://www.digimanie.cz/shutterstock-s ... e-jit/8258
Monika

IP: 37.48.2.2xx

PředchozíDalší