| Hodnocení: 0 |
hanse píše:Ne že bych si chtěl stěžovat, nízké částky za jednotlivé prodeje mi zase začíná dohánět počet prodějů, ale od prosince včetně na shutterstocku mám samé subscriptiony a jeden S&O za 0,25 centů. Jak jste na tom vy?
zdenat5 píše:Prodeje asi tak stejný, ale taky samý čudly, kdyby to nezachránil v lednu jeden lepší prodej a v únoru jedno video - tak by byl propad min 50 %Hlavně, že šéfa odstavili - asi se mu to řádění nelíbilo.
| +zdenat5 | Hodnocení: +1 |
Marsan píše:hanse píše:Ne že bych si chtěl stěžovat, nízké částky za jednotlivé prodeje mi zase začíná dohánět počet prodějů, ale od prosince včetně na shutterstocku mám samé subscriptiony a jeden S&O za 0,25 centů. Jak jste na tom vy?
Prodeje za "vic" jsou u mě vzácnější. Dříve byly i vícekrát za den, v současné době občas za 2,70$. Nejspíše zákazníkům došlo, že není jak kontrolovat jakou licenci a na co kupují
Host píše:zdenat5 píše:Prodeje asi tak stejný, ale taky samý čudly, kdyby to nezachránil v lednu jeden lepší prodej a v únoru jedno video - tak by byl propad min 50 %Hlavně, že šéfa odstavili - asi se mu to řádění nelíbilo.
Šéf je příčinou toho řádění. V souvislosti s přechodem na akciovou společnost odešel z dobré adresy na Broad street do luxusní lokace v Empire state building a rozhazoval peníze nesmyslným způsobem na všechny strany kolem dokola. Ve firmě nechal prodrat blbce do stěžejních pozic a nahradit původní manažery, kteří přivedli Shutter na tehdejší vrchol. Story kolem IT šéfa bylo celkem výživné. Před pár lety jsem to sledoval, teď je mi to už jedno. Určitě se dají ještě někde najít příběhy bývalých zaměstnanců kteří glosovali svůj odchod. Odchod Oringera asi není žádné odstavení, ale aktivace posledních zbytků pudu sebezáchovy.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Shutterstock
Adobe Stock
Depositphotos
iStock
123RF
Dreamstime
VectorStock
BigStock
Pond5 (video)
Všechny nejdůležitější informace o fotobankách najdete přehledně uspořádané na webu fotobanky.cz.