Nové úrovně odměn u Shutterstocku

Re: Nové úrovně odměn u Shutterstocku

Příspěvekod tlamic » 2. červen 2020 09:57

Nevíte někdo, jak dlouho trvá u SS, než je vypnutí portfolia aktivní?
Hodnocení: 0
tlamic

Reputace: +13

Příspěvekod duben » 2. červen 2020 10:22

tlamic píše:Nevíte někdo, jak dlouho trvá u SS, než je vypnutí portfolia aktivní?

Myslim ze neco mezi 48-72 hodinami
www.duben.org | www.fotorady.cz | microstocktools.com | www.afrodita.name | www.soutez.org | www.youtube.com/LucieDubnova - fitness online
duben

Reputace: +272

Příspěvekod Dusan » 2. červen 2020 10:27

Sdělím zde taky své myšlenkové pochody ;)
Je mi jasné že si pohorčíme všichni, ale až čas ukáže jak moc.

Na jednu stranu chápu, že to chtějí trochu regulovat. Ruku na srdce, min 1/3 - 1/2 celého Shuttrstocku jsou sračky a kdyby tam nebyly nic se nestane.

Spíš co mě zaráží a nad tím tady zatím nikdo nepřemýšlel, teda aspoň myslím...
Pro koho vlastně děláte obsah? Pokud pro malé odběratele je to v pohodě, ale pokud pro větší reklamky které mají velké tarify bude to horší.
Tak si řikám jestli to nakonec neo..rou právě ilustrace a isolated fotky. ;)
Dusan

Reputace: +61

Příspěvekod Host » 2. červen 2020 10:54

Tohle si myslim uz davno. Stredni proud je uz davno skoda zasobovat. Krysi zavody s farmami jsou uz par let marnym snazenim. Mensi odborna temata stale dobre funguji a nesou vetsi prumerny zisk. Dnes prvni S&O prodej za 37 USD. Hlavu vzhuru, neplacte... ;)
Host

IP: 46.135.69.1xx

Reputace: 0

Příspěvekod ivusakzkrabice » 2. červen 2020 11:17

duben píše:Já tedy na Shutterstock dál nahrávat nebudu, už jsem si pěkně změnil popisek na profil stránce https://www.shutterstock.com/g/duben/about a co vidív v diskuzi, tak hodně lidí deaktivuje portfolio a nejsou to nějaké ušmudlané fotky, ale luxusní podvodní fotky, medicínské fotky ... bez nového obsahu bude Shutter nahraný.

Nemáš tam mít 2021?

"Since 1st January 2020 you will not see .."
ivusakzkrabice

Reputace: +752

Příspěvekod ivusakzkrabice » 2. červen 2020 11:42

duben píše:Čteš tu bouři na jejich fóru? Kolik lidí vypíná portfolia?

Nevím, kde to bylo, možná to zmiňoval i někdo tady, strategie některých větších je rozlobit nakupující tím, že budou vypínat a zapínat svoje portfolia. Což docela zajímavá strategie je.

Za sebe? No jsem smutná, vidím, že SS cílí hlavně na větší balíky odběratelů, tj. pro nás za nula nula nic. Je to pro ně jednodušší a jistý zisk, navíc získají i na nedočerpání balíčku, to už nám nikdo zpětně nevykompenzuje. I když iStock má taky mrzká procenta, tak je tam větší šance na lepší prodeje a v tom právě SS pro své dodavatele selhává a o to větší sviňárnou nové úrovně odměn jsou. Ani snaha nabídnout něco navíc.. Navíc bojím se časem prolomení hranice 15 % směrem dolů, zatím to měl jen iStock, ale tím, že to udělal i SS, tak přijde čas a i tahle zlodějina bude ještě větší zlodějinou..
...ale co s tím, jsem hobík, zatím na to nějaký čas mám, 1 dítě je zatím stav, kdy bych asi místy stejně čuměla tupě do facebooku, nebo si otevřela solitaire a neměla bych ani motivaci sebou tahat foťák a přišla bych místy i o spoustu zajímavých fotek malého, které mám jen do rodinného alba. Takhle mám foťák při sobě a využiji to i pro sebe. Pro fotobanky fotím mainstream, obyčejný fotky, který fotí další minimálně milion lidí, ale baví mě to, hlava si odpočine. Minulý měsíc jsem lovila prstnatce májové na Vysočině, našli jsme díky tomu i krásné místo na blbnutí pro malého. Užila jsem si to, vybrat z toho pár fotek, upravit v SW, který mám díky AS, je maličkost a pořád se něco učím, keywordy mě nebaví, ale nemám jiný kontakt s angličtinou, tak aspoň těch pár slovíček, co pořád omýlám nezapomenu. Já jen asi nemám moc na výběr, ceny mě už teď bolí, ale mé fotky jsou tak snadno zaměnitelné, nahraditelné a postradatelné, že to fakt nemá smysl hrát si uraženou a ve výsledku jestli budu nahrávat na 5 fotobank nebo na 6 je vlastně úplně jedno..

Posuťe sami, s tímhle fakt díru do svět naudělám.. https://www.shutterstock.com/g/Iva+Vagn ... id=3906362 ..ani jsem takový plán nikdy neměla
+Anna Frajtova, +zdenat5 Hodnocení: +2
ivusakzkrabice

Reputace: +752

Příspěvekod Fauren » 2. červen 2020 11:53

ivusakzkrabice píše:

Nevím, kde to bylo, možná to zmiňoval i někdo tady, strategie některých větších je rozlobit nakupující tím, že budou vypínat a zapínat svoje portfolia. Což docela zajímavá strategie je.

Za sebe? No jsem smutná, vidím, že SS cílí hlavně na větší balíky odběratelů, tj. pro nás za nula nula nic. Je to pro ně jednodušší a jistý zisk, navíc získají i na nedočerpání balíčku, to už nám nikdo zpětně nevykompenzuje. I když iStock má taky mrzká procenta, tak je tam větší šance na lepší prodeje a v tom právě SS pro své dodavatele selhává a o to větší sviňárnou nové úrovně odměn jsou. Ani snaha nabídnout něco navíc.. Navíc bojím se časem prolomení hranice 15 % směrem dolů, zatím to měl jen iStock, ale tím, že to udělal i SS, tak přijde čas a i tahle zlodějina bude ještě větší zlodějinou..
...ale co s tím, jsem hobík, zatím na to nějaký čas mám, 1 dítě je zatím stav, kdy bych asi místy stejně čuměla tupě do facebooku, nebo si otevřela solitaire a neměla bych ani motivaci sebou tahat foťák a přišla bych místy i o spoustu zajímavých fotek malého, které mám jen do rodinného alba. Takhle mám foťák při sobě a využiji to i pro sebe. Pro fotobanky fotím mainstream, obyčejný fotky, který fotí další minimálně milion lidí, ale baví mě to, hlava si odpočine. Minulý měsíc jsem lovila prstnatce májové na Vysočině, našli jsme díky tomu i krásné místo na blbnutí pro malého. Užila jsem si to, vybrat z toho pár fotek, upravit v SW, který mám díky AS, je maličkost a pořád se něco učím, keywordy mě nebaví, ale nemám jiný kontakt s angličtinou, tak aspoň těch pár slovíček, co pořád omýlám nezapomenu. Já jen asi nemám moc na výběr, ceny mě už teď bolí, ale mé fotky jsou tak snadno zaměnitelné, nahraditelné a postradatelné, že to fakt nemá smysl hrát si uraženou a ve výsledku jestli budu nahrávat na 5 fotobank nebo na 6 je vlastně úplně jedno..

Posuťe sami, s tímhle fakt díru do svět naudělám.. https://www.shutterstock.com/g/Iva+Vagn ... id=3906362 ..ani jsem takový plán nikdy neměla

Pro mě krásné fotky s přírodním světlem. Žádná přeostrovanost, překombinovanost, přeumělkovanost.. Mě se to líbí, ale bohužel lidí jsou v dnešní době blbí :)
+Anna Frajtova, +duben, +ivusakzkrabice, +zdenat5 Hodnocení: +4
Fauren

Reputace: +67

Příspěvekod duben » 2. červen 2020 11:58

ivusakzkrabice píše:Nemáš tam mít 2021?

Dik, uz jsem zblbly, melo tam byt June, opraveno
+ivusakzkrabice Hodnocení: +1
www.duben.org | www.fotorady.cz | microstocktools.com | www.afrodita.name | www.soutez.org | www.youtube.com/LucieDubnova - fitness online
duben

Příspěvekod zdenat5 » 2. červen 2020 12:08

Fauren píše:
ivusakzkrabice píše:

Pro mě krásné fotky s přírodním světlem. Žádná přeostrovanost, překombinovanost, přeumělkovanost.. Mě se to líbí, ale bohužel lidí jsou v dnešní době blbí :)

Přesně tohle sem chtěla říct - některá fota vypadají jako vybarvené - tvoje jsou přírodní - přirozené.
Myslím, že ty pompézní se časem omrzí - je to hezké, ale svět tak nevypadá.
+ivusakzkrabice Hodnocení: +1
zdenat5

Reputace: +148

Příspěvekod duben » 2. červen 2020 12:09

ivusakzkrabice píše:[Nevím, kde to bylo, možná to zmiňoval i někdo tady, strategie některých větších je rozlobit nakupující tím, že budou vypínat a zapínat svoje portfolia. Což docela zajímavá strategie je.

Pokud to dle reakci tech co to uz udelali chapu spravne, tak deaktivovat jde snadno, jenze pak ti locknout ucet a zase to zapnout neni na kliknuti, ale pres Shutterstock support. Takze zapinat a vypinat neni myslim to co zabere.
duben

PředchozíDalší

Zpět na Shutterstock