Nové úrovně odměn u Shutterstocku

Re: Nové úrovně odměn u Shutterstocku

Příspěvekod ivusakzkrabice » 2. červen 2020 12:14

duben píše:
ivusakzkrabice píše:Nemáš tam mít 2021?

Dik, uz jsem zblbly, melo tam byt June, opraveno

Jinak je to zajímavý nápad do poznámky k sobě na SS něco napsat, sice moc znaků nedovolí, ale zkusím něco vymyslet a taky tam něco dám. I když já teda vypínat nebudu.. ale u tebe je to jasné, mít takové fotky zvířat z přírody, taky bych vypnula, tohle fakt stojí víc úsilí a času než si lehnout do trávy a fotit květy..
Hodnocení: 0
ivusakzkrabice

Reputace: +752

Příspěvekod zdenat5 » 2. červen 2020 12:15

duben píše:
ivusakzkrabice píše:[Nevím, kde to bylo, možná to zmiňoval i někdo tady, strategie některých větších je rozlobit nakupující tím, že budou vypínat a zapínat svoje portfolia. Což docela zajímavá strategie je.

Pokud to dle reakci tech co to uz udelali chapu spravne, tak deaktivovat jde snadno, jenze pak ti locknout ucet a zase to zapnout neni na kliknuti, ale pres Shutterstock support. Takze zapinat a vypinat neni myslim to co zabere.

Nevím - prý se má s aktivací počkat zase těch 72 hodin. Já jsem vypla videa, ale pozor - jsou signály o rušení účtů u vypínajících, nebo o skončení prodejů - u částečného vypnutí. Taky nemám zatím ani jeden 10 centový prodej a to je hodně netypické. :roll:
zdenat5

Reputace: +148

Příspěvekod honza286 » 2. červen 2020 12:32

zdenat5 píše:Nevím - prý se má s aktivací počkat zase těch 72 hodin. Já jsem vypla videa, ale pozor - jsou signály o rušení účtů u vypínajících, nebo o skončení prodejů - u částečného vypnutí. Taky nemám zatím ani jeden 10 centový prodej a to je hodně netypické. :roll:

Blokují účty i za jakoukoliv kritiku na jejich fóru...Oni si vážně neuvědomují, že to, co provedli, je hodně přes čáru a nejvíce na tom budou ve výsledku tratit oni...
+Marian, +PandaWild, +zdenat5 Hodnocení: +3
honza286

Reputace: +70

Příspěvekod ivusakzkrabice » 2. červen 2020 12:40

zdenat5 píše:Nevím - prý se má s aktivací počkat zase těch 72 hodin. Já jsem vypla videa, ale pozor - jsou signály o rušení účtů u vypínajících, nebo o skončení prodejů - u částečného vypnutí. Taky nemám zatím ani jeden 10 centový prodej a to je hodně netypické. :roll:

Já jsem nic nevypínala ani nemám žádný anglicky psaný kritický příspěvek na jejich fóru a stejně nemám a žádné prodeje, mimo včerejšího S&O za 0,15 a dnešního za S&O za 0,14, zatím žádný subs, nic.. pondělky mívám mrtvé, ale úterky už jedou přes 10 prodejů normálně a teď mám jen 1..
ivusakzkrabice

Příspěvekod zdenat5 » 2. červen 2020 12:45

ivusakzkrabice píše:

Já jsem nic nevypínala ani nemám žádný anglicky psaný kritický příspěvek na jejich fóru a stejně nemám a žádné prodeje, mimo včerejšího S&O za 0,15 a dnešního za S&O za 0,14, zatím žádný subs, nic.. pondělky mívám mrtvé, ale úterky už jedou přes 10 prodejů normálně a teď mám jen 1..

Možná nemají na prodeje čas - utírají si mastné tlamy, jak se na nás nažrali. :lol:
+Berunin, +Marian, +ivusakzkrabice, +kasparv Hodnocení: +4
zdenat5

Reputace: +148

Příspěvekod PandaWild » 2. červen 2020 12:55

ivusakzkrabice píše:...mimo včerejšího S&O za 0,15 a dnešního za S&O za 0,14, zatím žádný subs,..
Už jsem myslel že mám konečně subs za $0.10 a on je to S&O! Tak takový nízký S&O jsem ještě nikdy neměl, to je síla. :shock:
PandaWild

Reputace: +2006

Příspěvekod Petr1 » 2. červen 2020 13:10

PandaWild píše:
ivusakzkrabice píše:...mimo včerejšího S&O za 0,15 a dnešního za S&O za 0,14, zatím žádný subs,..
Už jsem myslel že mám konečně subs za $0.10 a on je to S&O! Tak takový nízký S&O jsem ještě nikdy neměl, to je síla. :shock:

Na SS to mají teď pomíchané a většina prodejů ze subs a on demand se jim zobrazuje v kategorii S&O.
Z 50 prodejů jich mám jenom 10 v subs a 40 v S&O (za částky odpovídající subs i on demand)
Petr1

IP: 89.176.52.xx

Reputace: 0

Příspěvekod ivusakzkrabice » 2. červen 2020 13:10

PandaWild píše:

SaO.JPG
SaO.JPG (11.58 KiB) Zobrazeno 2220 krát
ivusakzkrabice

Příspěvekod tlamic » 2. červen 2020 13:14

Vůbec mě navadí, pokud mě zruší nebo zablokují účet. Je jen otázka času u každého z nás, kdy se to už opravdu nevyplatí. A zůstávat u někoho, kdo mě smaže nebo zablokuje účet jenom proto, že jsem si dovolil nějakou kritiku, mě opravdu nevadí. Za ty směšné výdělky mě to opravdu nestojí.
+Marian, +kasparv, +zdenat5 Hodnocení: +3
tlamic

Reputace: +13

Příspěvekod Návštěvník » 2. červen 2020 13:24

tlamic píše:Vůbec mě navadí, pokud mě zruší nebo zablokují účet. Je jen otázka času u každého z nás, kdy se to už opravdu nevyplatí. A zůstávat u někoho, kdo mě smaže nebo zablokuje účet jenom proto, že jsem si dovolil nějakou kritiku, mě opravdu nevadí. Za ty směšné výdělky mě to opravdu nestojí.

Naprostý souhlas, tohle má od slušného zaměstnavatele hodně daleko. Je to výsměch.
+Marian, +kasparv, +zdenat5 Hodnocení: +3
Návštěvník

IP: 89.103.152.xx

Reputace: 0

PředchozíDalší

Zpět na Shutterstock