Mimofotobanková tvorba

Pochlubte se svými úspěchy, zanadávejte na fotobanky, upozorněte na novinky

Re: Mimofotobanková tvorba

Příspěvekod Bananaboy » 13. červen 2020 10:47

Tak som sa zase trochu "vyřádil" s Photoshopom a Premierou. :lol: Tentokrát som vytvoril paródiu na westerny. Je to pre mňa príjemný relax v súčasnej dobe problémov so Shutterstockom a hlavne tvorba, ktorá ma baví.

Ak chcete, tak si to pozrite. Možno vás ten príbeh inšpiruje ako vyriešiť vašu finančnú situáciu po znížení odmien na Shutterstocku. :lol:
https://youtu.be/Wnq6qMlTV0w
+Faraonvideo, +Marian, +admin Hodnocení: +3
Bananaboy

Reputace: +1078

Příspěvekod Bananaboy » 18. červenec 2020 11:16

Po dlhšom čase som zase kutil v FL Studiu. Ak máte 40+, teda presnejšie ak ste mali v roku 1984 tak okolo 10 rokov, tak aj možno trochu nostalgicky zaspomínate na detstvo. ;)
https://youtu.be/wKvFkderT-I
+PandaWild, +Sagi, +ivusakzkrabice Hodnocení: +3
Bananaboy

Příspěvekod ivusakzkrabice » 18. červenec 2020 11:53

No 1984 mi sice bylo míň, ale už bylo ;) jojo, vzpomínky, achjo :)
+Bananaboy Hodnocení: +1
ivusakzkrabice

Reputace: +752

Příspěvekod Bananaboy » 29. červenec 2020 11:13

Všetky blondínky a blondiaci sorry jako, ale BLONDE LIVES MATTER!

...teda chcel som napísať...

BLONDE JOKES MATTER! :lol:

https://youtu.be/v9ZFeb5O5pw
+PandaWild, +styna Hodnocení: +2
Bananaboy

Příspěvekod Bananaboy » 3. říjen 2020 10:01

Tak mi napadlo, že ak sa niekomu z vás páčila prvá časť blondínkovských vtipov, tak by ste si možno radi pozreli aj pokračovanie. :D

https://youtu.be/6lt2KmsCr6M
+PandaWild Hodnocení: +1
Bananaboy

Příspěvekod Ubu Mbekele » 5. říjen 2020 13:16

https://onlyfans.com/ Tohle by možná mohl být zajímavý prodejní kanál pro video.... ;) :mrgreen:
Ubu Mbekele

IP: 85.163.114.xx

Reputace: 0

Příspěvekod Bananaboy » 5. říjen 2020 16:34

Onlyfans je dobré pre tvorcov, ktorí pridávajú videá často (aspoň 1x týždenne) a hlavne pre tých, ktorí vo videu ukážu svoju tvár a rozprávajú na kameru. Tam to fanúšikovstvo funguje. Niekde som čítal, že podľa psychológov si k takým tvorcom človek postupne vybuduje určitý, kamarátsky vzťah. Keď ten tvorca je pre diváka sympatický, tak divák má potom dojem, ako keby sledoval video niekoho známeho, koho dobre pozná a teší sa na jeho nové videá.

U mňa by Onlyfans pravdepodobne nefungovalo. Videá pridávam raz mesačne (aj keď dal som si záväzok, že by som chcel dobu pridávania znížiť na 1 video každé dva týždne). Svoju tvár na kameru neukazujem a videá sú každé o niečom inom, takže potencionálny fanúšik sa tam nemá čoho chytiť, aby ma podporoval finančne. Zatiaľ som rád, že to aspoň jakž-takž ide na youtube. Síce ide to ako v lete na sánkach, ale tak možno v budúcnosti z toho niečo bude.
Hodnocení: 0
Bananaboy

Příspěvekod Bananaboy » 22. leden 2023 12:03

Myslím, že to s tou umelou inteligenciou nebude až tak zlé. Väčšinou sa tu na umelú inteligenciu nadáva a áno v grafike nám môže dosť uškodiť, ale sú odvetvia, v ktorých môže výrazne pomôcť. Napríklad pri tvorbe YouTube videí. Ja som pomocou umelej inteligencie vytvoril kompletne celý komentár k môjmu najnovšiemu videu. Takže za mňa palec hore, čo sa týka umelointeligentných hlasov. Otvárajú sa tým pre mňa nové možnosti tvorby. Neviem si predstaviť, kde by som vo svojom okolí našiel ženu, ktorá by hovorila americkou angličtinou. Umelý hlas nahovorí komentár rýchlo, bez zbytočných kecov a zadarmo! V súčasnosti tie umelé hlasy už skoro ani nerozoznať od reálnych. Už to nie sú tie plechovo znejúce nezmysly, ako ešte pred pár rokmi. Má to už len dva malé háčiky. Umelé hlasy ešte zatiaľ dosť dobre nezvládajú vyjadriť emócie a nedá sa napodobniť hlas konkrétnej osoby. Teda aspoň u tých bežne dostupných hlasov na internete. Možno u nejakého špeciálneho softwaru by šlo napodobniť hlas ktoréhokoľvek človeka. Ostatne mal som možnosť sa o tom presvedčiť cez Vianoce, keď v televízii bežala reklama s hlasom 20 rokov mŕtveho Jula Satinského, ktorý bol vytvorený pomocou umelej inteligencie a znel presnel tak isto, ako jeho hlas, keď ešte žil. Neviem ako to urobili a aký software použili, ale urobili to perfektne. Celkom rád by som vedel, či taký software existuje. Ak o niečom viete, napíšte mi to, prosím.

Ak chcete, kvalitu umelointeligentného hlasu môžete posúdiť v mojom videu, v ktorom som sa po dlhšom čase tvorby jednoduchších videí zase trochu kreatívne strihačsky vyřádil. Veľmi ma to bavilo a rád by som podobných videí urobil v budúcnosti viac. Aby ste rozumeli o čom video je, tak som pre vás pripravil okrem anglických aj české a slovenské titulky. Zapnite si ich v nastaveniach prehrávača. Dúfam, že tá čeština bude v poriadku. Pre istotu som ju prekontroloval v DeepL prekladači, čo je vlaste ak sa nemýlim tiež umelointeligentný nástroj a mnohí z vás ho používajú. Ak by ste tam našli chybičku, tak to napíšte, opravím ju.

Odkaz na video: https://youtu.be/8c5tYlf8JW4
Bananaboy

Příspěvekod PandaWild » 22. leden 2023 12:24

K napodobení hlasu prý slouží Deep Voice nebo Vall-E, stačí 3-sekundová nahrávka (nezkoušel jsem). Starší verze Vall-E by měla být ještě někde sehnatelná volně na internetu, ale novější verzi už znepřístupnili, kvůli možnostem zneužití.
PandaWild

Reputace: +2006

Příspěvekod Bananaboy » 22. leden 2023 12:30

Díky Pando. Skúsim pohľadať na Googli. Ja momentálne viem len o nejakých aplikáciách na mobil, ktoré menia hlas, ale ja by som chcel niečo do PC.
Bananaboy

PředchozíDalší

Zpět na Všeobecná fotobanková diskuse