Heh, tak to čoskoro dobehnem tvoje deti, pretože ja to pozerám už tretí krát.

Prvý krát som to pozeral s českým dabingom, aby som tomu rozumel a vedel o čom to je. Druhý krát som to pozeral v angličtine, pretože som tvoril
toto video zostrihané čisto zo slov "Wednesday". No a dnes pri obede som si zase pustil prvé dve časti v češtine. Počítam, že v ďalších dňoch dorazím zvyšných 6 dielov.
Seriál ma celkom milo prekvapil. Bolo to lepšie, než som očakával. Čakal som hodne veľkú blbosť pre tínedžerov, proste nejakú presladenú limonádu v štýle Beverly Hills 90210, ale ono je to celkom solídna kriminálka s mysterióznymi prvkami. Pubertálna zložka tam síce tiež trochu je, ale je dosť decentná a neruší, takže to môžu pokojne pozerať aj staršie ročníky. A najviac ma baví hlavná predstaviteľka. Chladná, morbídna potvora so skvelými, sarkastickými hláškami. A herečka Jenna Ortega ktorá ju hrá, sa mi veľmi, veľmi, veľmi páči a príjemne sa na ňu pozerá, takže tak.
Gitarista je z vynikajúcej trilógie Návrat do budúcnosti (Back to the Future). Ak si to ešte nevidel a máš rád dobrodružné sci-fi o cestovaní v čase, tak to silne doporučujem pozrieť. Je to jedna z najlepších trilógií, ktoré boli kedy natočené.
Hudba je z YouTube audioknižnice, takže bez autorských práv a voľne k použitiu. Ak by to niekoho zaujímalo a chcel ju použiť, tak je to skladba River Blues od interpreta TrackTribe.
Toto video, keďže je už nahraté na YouTube, nemá zmysel opravovať, ale u ďalšieho videa, ktoré budem strihať, si dám na to opakovanie a spätný chod pozor. Alebo to urobím nejak tak, aby to moc nerušilo. U tohoto videa bol najhlavnejší ten "švunk", ako to nazval hypotekyfidler.cz a aby to pěkně "vodsejpalo" a to sa mi snáď aspoň trochu podarilo.
YouTube krátke ukážky z filmov nijak nerieši. Na YouTube nájdeš spústu recenzentov filmových noviniek a nedá sa recenzovať film bez ukážok z neho. YouTube toto chápe a krátke ukážky sú povolené. Vôbec to ten ich automat nezachytí, alebo je schválne tak nastavený, aby to nezachytil. Oficiálne stanovisko od YouTube som nenašiel a nečítal, ale neoficiálne som sa dozvedel, že ukážky do cca 45 sekúnd by mali byť v pohode. A z krátkych 45 sekundových ukážok môžeš vytvoriť hoci aj 10 minútové video. Mám kanál vyše 3 roky, mám v ňom 45 plných videí (a 28 Shorts) zostrihaných z filmov a "vážnejšie" problémy, kedy mi nechceli dovoliť nahrať video som mal len dva krát, takže žiadna tragédia.