duben píše:Jsi dobrej! Ano, to když v záběru zůstanou jen boty na BOSU ale dál se samy hýbou a BOSU dokončí dopružení jako s původní váhou, to je ta "maličkost", co mi dala spoustu práce v After Effects a Photoshopu ... díky za pochvalu. Zbytek těch triků není až tak náročný a víceméně je hlavní to správně natočit, sestříhat a sem tam něco vymaskovat. Jsou těžší věci na udělání ... ty budu dělat přístě, tak se pak případně zase pochlubím.
Vážne som to uhádol? Super! Som to pozrel asi tak 20 krát a nemohol som nič nájsť a potom som si všimol, že tie tenisky by tak samy od seba neodpružili.
V After Effects som ešte tak pred dvomi rokmi dosť intenzívne pracoval a viem, že v ňom niečo urobiť nie je nikdy ľahké.
Takéto kvalitné triky by som si vedel predstaviť v plnom videu. Na Short video sú možno až trošku moc luxusné, pretože Shorts videá majú dosť rýchlu "úmrtnosť". Teda súdim aspoň podľa mojich skúseností so Shorts. Posledný mesiac pridávam 3 Shorts videá denne. Pozerajú sa tak 2 až 3 dni a potom väčšinou idú do kytek. A človek nikdy dopredu nevie, ktoré video uspeje a ktoré prepadne. Z cca stovky Shorts videí mám asi len 6 takých, ktoré by som mohol nazvať virálne a ktoré sa stále masovo pozerajú.
V pohode sa pochlub ďalšími videami. Budem sa tešiť. Žiaľ moc ľudí tu nerobí YouTube, čo je škoda. Mimochodom, všimol som si, že to je tvoj nový kanál. Chcel som dať odber, aby som nové videá neprepásol, ale keď kliknem na "Odoberať", tak mi to tvoj kanál nepridá do odberov. Tak neviem, kde je chyba. Skúšal som to viac krát a stále nič.
EDIT: A ups! Chyba bola vo Firefoxe. V prehliadači Brave mi to odber pridalo.