Nové úrovně odměn u Shutterstocku

Re: Nové úrovně odměn u Shutterstocku

Příspěvekod Host » 20. červenec 2020 23:09

shalom3 píše:Přátelé, musím se s vámi podělat, pardon podělit o svůj dnešní mimořádný úspěch, kterým je prodej videa za 0.77 USD. Dospěla jsem k tomu, že taková práce má smysl - začnu šetřit na 10 deka uheráku a dva rohlíky.

Uheráku???
Jó, to si to někdo žere...
Nebo jsou to jenom smělé plány??? :mrgreen:
Hodnocení: 0
Host

IP: 85.163.114.xx

Reputace: 0

Příspěvekod shalom3 » 20. červenec 2020 23:56

No počkej, myslím, že tímto tempem by to do konce roku na těch 10 deka vyšlo. Nebo ne? :twisted:
shalom3

Reputace: +1193

Příspěvekod ivusakzkrabice » 21. červenec 2020 07:18

Nechci kazit pohřební náladu, ale já už se blížím k minimálce k výplatě, už jen 1,7 $, takže už jen 17 prodejů a je to doma :D
+zdenat5 Hodnocení: +1
ivusakzkrabice

Reputace: +752

Příspěvekod Adams » 21. červenec 2020 08:54

Taky nechci kazit náladu, ale věřím, že takový pokles zisku určitě nemáte. Takhle nízký zisk jsem neměl, ani když jsem začínal s pár illustracemi, je pravda že už tam nic nenahrávám a ani nebudu za takového stavu, možná až budu mít čas a chuť tak to portfolio uzavřu. Asi si s panem Shutterstockem brzo uděláme pápá. Co se dá dělat škoda. Každopádně motivace do budoucna, fotit si už jen pro radost, kdyby adobe měla exclusiv, tak tam by se to vyplatilo v této chvíli.
Adams

IP: 91.221.149.1xx

Příspěvekod ivusakzkrabice » 21. červenec 2020 09:49

Pokles zisku má veliký, zato nárůst prodejů je celkem znatelný. Bohužel u mě jsou červenec a srpen měsíce, kdy si obvykle na nějaké lepší E či S&O obvykle nešáhnu, tak zbývá předplatné a zatímco v čerevenci jsem se v přeplatném pohybovala alespoň přes 0,2 $, tak nyní odhaduji, že můj průměr z předplatného je asi 0,12 $. Prodávám hlavně fotky a jedu tematicky celkem mainstream, takže závratné sumy nevydělávám ani obvykle, ale příjemné přilepšení to je.. to zas jo :)
+zdenat5 Hodnocení: +1
ivusakzkrabice

Reputace: +752

Příspěvekod honza286 » 21. červenec 2020 11:02

Asi takhle - před těmi jejich změnami jsem míval za měsíc v průměru 40 - 50 prodejů a výdělek 15 - 20 dolarů, zatím za červenec 20 prodejů a výdělek 2,03 dolaru...Krom deseticentových prodejů mám v červenci dokonce jednou prodej za 12 centů a jednou za 11 centů...Tomu už se dá jen smát...Naštěstí mám fotobanky jen jako bokovku, pokud bych měl SS jako hlavní zdroj příjmů a náhle mi takto poklesly příjmy, tak je to asi zralé na provaz :(
honza286

Reputace: +70

Příspěvekod Host » 21. červenec 2020 11:27

honza286 píše:Asi takhle - před těmi jejich změnami jsem míval za měsíc v průměru 40 - 50 prodejů a výdělek 15 - 20 dolarů, zatím za červenec 20 prodejů a výdělek 2,03 dolaru...Krom deseticentových prodejů mám v červenci dokonce jednou prodej za 12 centů a jednou za 11 centů...Tomu už se dá jen smát...Naštěstí mám fotobanky jen jako bokovku, pokud bych měl SS jako hlavní zdroj příjmů a náhle mi takto poklesly příjmy, tak je to asi zralé na provaz :(

Nic ve zlém, ale při výdělku 15 - 20 USD měsíčně spekulovat o fotobankách jako hlavním zdroji příjmů, není snad ani na provaz, ale na novou, kvalitnější medikaci ;)
Naprosto chápu všeobecnou frustraci z propadu fotobank.
Na druhou stranu nejsem schopen pochopit několikatýdenní pláč kvůli chybějící pětistovce.
Honzo, sbírejte prázdné lahve od piva. Pětistovka je sebraná za chvíli. V Kaufu je pevná taxa 3Kč za flašku. Snižovat ji nebudou.
Pokud sem zavěsíte mail, tak vám dám tip na hromadu železného šrotu, který dostanete za odvoz.
Hlavu vzhůru, člověče... :)
-honza286, -kasparv Hodnocení: -2
Host

Příspěvekod Host » 21. červenec 2020 11:34

Sakra..., a když nemáte na chleba, tak jezte koláče... ;) :mrgreen:
Host

Příspěvekod honza286 » 21. červenec 2020 11:52

Zjevně Host není moc bystrého rozumu, psal jsem kdybych byl na SS finančně závislý, tak by to bylo pomalu na provaz...Zcela polopaticky i pro méně bystré jedince - pokles příjmu o nějakých 80 % by pro někoho, kdo má fotobanky jako hlavní příjem a dával to jen na SS, tak by např. při výdělku 1500 USD za měsíc na SS rázem spadl na 300...Vpravdě příjemné, že Hoste...
honza286

Reputace: +70

Příspěvekod Host » 21. červenec 2020 11:58

honza286 píše:Zjevně Host není moc bystrého rozumu, psal jsem kdybych byl na SS finančně závislý, tak by to bylo pomalu na provaz...Zcela polopaticky i pro méně bystré jedince - pokles příjmu o nějakých 80 % by pro někoho, kdo má fotobanky jako hlavní příjem a dával to jen na SS, tak by např. při výdělku 1500 USD za měsíc na SS rázem spadl na 300...Vpravdě příjemné, že Hoste...

Vaše teoretická čísla se zásadně neshodují s mými poznatky...
Brečte dál, pokud vám to uleví :)
Jiný smysl vašich příspěvků mi uniká.... :mrgreen:
-kasparv Hodnocení: -1
Host

PředchozíDalší

Zpět na Shutterstock