Nové úrovně odměn u Shutterstocku

Re: Nové úrovně odměn u Shutterstocku

Příspěvekod ivusakzkrabice » 14. červenec 2020 11:17

Problém s odsouhlasenými neobjevujícími se obrázky stále trvá. Lidé si koukám stěžují ve velkém na fóru, tak jsem to napsala na podporu, než to cpát taky na forum..
+Baldion Hodnocení: +1
ivusakzkrabice

Reputace: +752

Příspěvekod Baldion » 14. červenec 2020 15:48

ivusakzkrabice píše:Problém s odsouhlasenými neobjevujícími se obrázky stále trvá. Lidé si koukám stěžují ve velkém na fóru, tak jsem to napsala na podporu, než to cpát taky na forum..

Dnes jsem to psal na podporu taky. Obrázky chváleny před více než třemi dny, v portfoliu ani jeden. Odepsali mi, že mám počkat, a když se to neobjeví, tak mám čekat dál, protože to může být způsobeno chybou o které ví, ale neví se, kdy se ji povede opravit. :(
Hodnocení: 0
Baldion

Reputace: +131

Příspěvekod Louda » 14. červenec 2020 16:28

zdenat5 píše:
shalom3 píše:
zdenat5 píše:
admin píše:
zdenat5 píše:.....
Obratem neschválili - popis musí být anglicky - anglicky to teda bylo. Škoda :lol: 8-)

A umíš správnou černošskou angličtinu - tzv. Masa Bob?

No bylo tam taky fuck of - tak myslím, že to bylo srozumitelné :lol: :mrgreen: :oops:

Zeptam se, mas nekde pro zajimavost ten popis k videni?
Resil jsem na SSTK podobnou vec a rodila anglicanka mne to korigovala a taky to neproslo.
Nakonec jsme to vyresili.
Tak bych mozna mohl poradit.

Jinak se zeptam, ma nekdo na iStocku mensi prodeje nez za 2 centy?
Minuly mesic jsem mel 2/3 prodeju na iStocku za 2-3 centy co prodali pres Getty.
Ja mam malinke portfolio, tak se mne zrejme tenhle typ fotobank vubec nevyplati...
Louda

Reputace: +11

Příspěvekod zdenat5 » 14. červenec 2020 17:23

Pro Louda, díky moc za nabídku pomoci, o anglický název ale nešlo - začali prudit a vyhazovat, že Mr neodpovídá - deset let toto bylo v poho. Tak už mne to vytočilo poslala to tam znova - a v popisu sem je poslala do puwdele - anglicky samozřejmě. No a zamítli to samozřejmě.Možná tam i odešli - nové obrazy se nezobrazují :evil: :lol: :lol: :lol: 8-)
zdenat5

Reputace: +148

Příspěvekod Louda » 14. červenec 2020 17:37

zdenat5 píše:Pro Louda, díky moc za nabídku pomoci, o anglický název ale nešlo - začali prudit a vyhazovat, že Mr neodpovídá - deset let toto bylo v poho. Tak už mne to vytočilo poslala to tam znova - a v popisu sem je poslala do puwdele - anglicky samozřejmě. No a zamítli to samozřejmě.Možná tam i odešli - nové obrazy se nezobrazují :evil: :lol: :lol: :lol: 8-)

Aha :)
No mne neprosel popis a tak jsem to predelal trosku a zase to kvuli popisu neproslo, tak mne to skoukla znama z Anglie a rika, ze by to melo byt OK, ze netusi...
Tak jsem poslal petici a nekdo zacal ze SSTK komunikovat a psal mne, ze mam predelat celou stavbu vety tak, aby ve vete byla jenom jedna carka (!). Pokud je ve vete nebo souveti vic nez jedna carka, ze to AI vyhodnocuje jako chybu a vyhazuje to.
Tedy zda se, ze namisto editoru nasadil SSTK jako prvni sito AI.
Jinak co se tyce toho model release, tak myslim neco anoncovali pred casem, ze tam delaji nejake zmeny.
Louda

Příspěvekod ivusakzkrabice » 14. červenec 2020 19:46

Baldion píše:
Dnes jsem to psal na podporu taky. Obrázky chváleny před více než třemi dny, v portfoliu ani jeden. Odepsali mi, že mám počkat, a když se to neobjeví, tak mám čekat dál, protože to může být způsobeno chybou o které ví, ale neví se, kdy se ji povede opravit. :(

Teď už teda kor nemá smysl na Šutr nahrávat.....
ivusakzkrabice

Příspěvekod shalom3 » 14. červenec 2020 20:02

Jak to, že to nemá smysl? Dyk mně tam lítaj desetníky jeden za druhým, někdy i 0.11. Já už tam vlastně přestala nahrávat, protože se bojím, že bych moc zbohatla, peníze přeci kazí :mrgreen:
+Baldion, +Berunin, +kasparv Hodnocení: +3
shalom3

Reputace: +1193

Příspěvekod ivusakzkrabice » 15. červenec 2020 06:58

shalom3 píše:Jak to, že to nemá smysl? Dyk mně tam lítaj desetníky jeden za druhým, někdy i 0.11. Já už tam vlastně přestala nahrávat, protože se bojím, že bych moc zbohatla, peníze přeci kazí :mrgreen:

Já mám sem tam i vyšší, aktuální průměr za měsíc mám 0,21 USD, v počtu stažení jsem v rekordu a tímhle tempem někdy 24ho budu i v nároku na výplatu 35ti $ :)

Už se nahrávání do portfolia rozjelo, ale o motivaci tam něco nahrávat se to říct nedá :? 8-)
ivusakzkrabice

Příspěvekod Admin zdejší » 15. červenec 2020 07:41

Louda píše:Aha :)
No mne neprosel popis a tak jsem to predelal trosku a zase to kvuli popisu neproslo, tak mne to skoukla znama z Anglie a rika, ze by to melo byt OK, ze netusi...
Tak jsem poslal petici a nekdo zacal ze SSTK komunikovat a psal mne, ze mam predelat celou stavbu vety tak, aby ve vete byla jenom jedna carka (!). Pokud je ve vete nebo souveti vic nez jedna carka, ze to AI vyhodnocuje jako chybu a vyhazuje to.
Tedy zda se, ze namisto editoru nasadil SSTK jako prvni sito AI.
Jinak co se tyce toho model release, tak myslim neco anoncovali pred casem, ze tam delaji nejake zmeny.

Tak to je docela zajímavé, ale má to logiku - v minulosti byla jedna velká aféra, že lidi do title psali klíčová slova, protože pak je algoritmus vyhledávání upřednostňoval :) A protože se slova oddělují čárkama...
Admin zdejší

IP: 85.70.63.2xx

Reputace: 0

Příspěvekod Louda » 16. červenec 2020 11:44

Udělal jsem takový malý experiment.
Vzal jsem velkou fotku a zmenšil jsem ji na 1800px.
Pak jsem to jedním skokem dopočítal na 2500px.
Ale protože by to pri uloženi do JPG i v max. kvalitě bylo brutálně menší než 4MB, tak jsem tam ještě dohodil zlehka trochu šumu.
(původně to ukazovalo asi 2MB)
Výsledek něco přes 5 mega jsem postnul ke schválení.
Neprošlo.
Špatně popis.
Tak jsem z popisu vyházel všechny čárky a tudíž ho i zkrátil.
Pak prošlo.
Teda, z toho rozhodně nikdo XL obrázek už neudělá...
Zajímalo by mě, proč se vlastně dělají takové věci, jako zvlášť název a pak ještě popis.
Popis by měl být přesný, měl by odpovídat tomu, co je na obrázku.
Ale když mám na stole kompozici 10 věcí, tak bych je měl oddělit v tom popise.
Jenže to ta AI nedovolí. Musí se to hodně zjednodušit.
Pak ale stačí v podstatě název.
A jak vlastně bere ta jejich AI do úvahy ten popis, jak s tím pracuje při vyhledávání, nebo jestli ho vůbec bere do úvahy a jak...
U klíčových slov chápu, že to prostě porovnává shodu vyhledávání vs klíčová slova.
Louda

PředchozíDalší

Zpět na Shutterstock