| +Baldion | Hodnocení: +1 |
ivusakzkrabice píše:Problém s odsouhlasenými neobjevujícími se obrázky stále trvá. Lidé si koukám stěžují ve velkém na fóru, tak jsem to napsala na podporu, než to cpát taky na forum..
| Hodnocení: 0 |
zdenat5 píše:shalom3 píše:zdenat5 píše:admin píše:zdenat5 píše:.....
Obratem neschválili - popis musí být anglicky - anglicky to teda bylo. Škoda![]()
A umíš správnou černošskou angličtinu - tzv. Masa Bob?
No bylo tam taky fuck of - tak myslím, že to bylo srozumitelné![]()
![]()
zdenat5 píše:Pro Louda, díky moc za nabídku pomoci, o anglický název ale nešlo - začali prudit a vyhazovat, že Mr neodpovídá - deset let toto bylo v poho. Tak už mne to vytočilo poslala to tam znova - a v popisu sem je poslala do puwdele - anglicky samozřejmě. No a zamítli to samozřejmě.Možná tam i odešli - nové obrazy se nezobrazují![]()
![]()
![]()
![]()
Baldion píše:
Dnes jsem to psal na podporu taky. Obrázky chváleny před více než třemi dny, v portfoliu ani jeden. Odepsali mi, že mám počkat, a když se to neobjeví, tak mám čekat dál, protože to může být způsobeno chybou o které ví, ale neví se, kdy se ji povede opravit.
| +Baldion, +Berunin, +kasparv | Hodnocení: +3 |
shalom3 píše:Jak to, že to nemá smysl? Dyk mně tam lítaj desetníky jeden za druhým, někdy i 0.11. Já už tam vlastně přestala nahrávat, protože se bojím, že bych moc zbohatla, peníze přeci kazí
Louda píše:Aha
No mne neprosel popis a tak jsem to predelal trosku a zase to kvuli popisu neproslo, tak mne to skoukla znama z Anglie a rika, ze by to melo byt OK, ze netusi...
Tak jsem poslal petici a nekdo zacal ze SSTK komunikovat a psal mne, ze mam predelat celou stavbu vety tak, aby ve vete byla jenom jedna carka (!). Pokud je ve vete nebo souveti vic nez jedna carka, ze to AI vyhodnocuje jako chybu a vyhazuje to.
Tedy zda se, ze namisto editoru nasadil SSTK jako prvni sito AI.
Jinak co se tyce toho model release, tak myslim neco anoncovali pred casem, ze tam delaji nejake zmeny.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Shutterstock
Adobe Stock
Depositphotos
iStock
123RF
Dreamstime
VectorStock
BigStock
Pond5 (video)
Všechny nejdůležitější informace o fotobankách najdete přehledně uspořádané na webu fotobanky.cz.