Nové úrovně odměn u Shutterstocku

Re: Nové úrovně odměn u Shutterstocku

Příspěvekod admin » 13. červenec 2020 08:20

zdenat5 píše:Tak mi včera zase solidně ujely nervy - vyhozeno
Okrádají nás a ještě buzerujou.
Neplatný referenční snímek: Připojený referenční snímek se nepodobá finálnímu snímku.
Neplatná smlouva s majitelem objektu: Jedna nebo více z připojených smluv s majitelem objektu nesplňuje naše požadavky.
Samozřejmě, že nemám foto třeba andulky na palmovém listu s orchidejemi apod. Jeden vektor jsem poslala znovu do popisu sem jim dala velmi ostrý názor o tom co si o nich myslím. Počítám se zrušením účtu - sama se k tomu neodhodlám. ale za 10 centů se buzerovat nenechám. Tak sem myslela, že proto nemám nové v portfoliu . S nimi sem skončila. :mrgreen: Brrr :twisted: :lol:

Hehe, to budeš překvapená, až ti to schválí a obrázek s tvým ostrým názorem bude ve fotobance :))
Jinak souhlas, se Shutterstockem to jde docela svižně dolů :( Myslím, že letos už 1. místo na žebříčku nejvýnosnějších fotobank neobhájí.
+zdenat5 Hodnocení: +1
Fotograf, grafik, fotobankéř na volné noze a místní admin | fotobanky.cz | ilustrator.cz | dubanci.cz
admin
Site Admin

Reputace: +627

Příspěvekod shalom3 » 13. červenec 2020 08:30

Můžeme si stěžovat jen sami na sebe. Je to tím, že neuplatňujeme černochy - mají to hned na titulní straně:
NOVINKA:
Centrum zdrojů pro vyobrazení černochů :mrgreen:
Zamysleme se nad sebou. Chce to černocha, nejlépe s nějakou sexuální úchylkou. Pak můžeme po desetníkách vydělat majlant.
+PandaWild, +zdenat5 Hodnocení: +2
shalom3

Reputace: +1193

Příspěvekod Bananaboy » 13. červenec 2020 08:35

Zdena5, mala si im do popisu napísať, že andulka bola v minulom živote teplý černoch a určite by to prijali. ;)
+Marian, +PandaWild, +zdenat5 Hodnocení: +3
Bananaboy

Reputace: +1079

Příspěvekod Dusan » 13. červenec 2020 09:24

admin píše:Jinak souhlas, se Shutterstockem to jde docela svižně dolů :( Myslím, že letos už 1. místo na žebříčku nejvýnosnějších fotobank neobhájí.

Já to mám celoročně dost vyrovnané, ale už teď je u mě 1. Adobe a není jisté jestli je i iStock nepřeskočí. Doteď jsem to měl tak cca 35% Shuttr, 30% Adobe, 25% iStock, zbytek malé. ;)
Dusan

Reputace: +61

Příspěvekod Fauren » 13. červenec 2020 09:34

minulý měsíc byl u mě shutterstock horší jak bigstock.. a to už si myslím, že je hodně drsný :D
Fauren

Reputace: +67

Příspěvekod zdenat5 » 13. červenec 2020 10:19

admin píše:
zdenat5 píše:Tak mi včera zase solidně ujely nervy - vyhozeno
Okrádají nás a ještě buzerujou.
Neplatný referenční snímek: Připojený referenční snímek se nepodobá finálnímu snímku.
Neplatná smlouva s majitelem objektu: Jedna nebo více z připojených smluv s majitelem objektu nesplňuje naše požadavky.
Samozřejmě, že nemám foto třeba andulky na palmovém listu s orchidejemi apod. Jeden vektor jsem poslala znovu do popisu sem jim dala velmi ostrý názor o tom co si o nich myslím. Počítám se zrušením účtu - sama se k tomu neodhodlám. ale za 10 centů se buzerovat nenechám. Tak sem myslela, že proto nemám nové v portfoliu . S nimi sem skončila. :mrgreen: Brrr :twisted: :lol:

Hehe, to budeš překvapená, až ti to schválí a obrázek s tvým ostrým názorem bude ve fotobance :))
Jinak souhlas, se Shutterstockem to jde docela svižně dolů :( Myslím, že letos už 1. místo na žebříčku nejvýnosnějších fotobank neobhájí.

Obratem neschválili - popis musí být anglicky - anglicky to teda bylo. Škoda :lol: 8-)
Hodnocení: 0
zdenat5

Reputace: +148

Příspěvekod zdenat5 » 13. červenec 2020 10:20

Bananaboy píše:Zdena5, mala si im do popisu napísať, že andulka bola v minulom živote teplý černoch a určite by to prijali. ;)

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
zdenat5

Příspěvekod shalom3 » 13. červenec 2020 11:32

Tenhle tejden vidím jako hodně silnej, je něco málo po poledni a naskočil už první desetník. :lol:
shalom3

Příspěvekod shalom3 » 13. červenec 2020 11:39

zdenat5 píše:
admin píše:
zdenat5 píše:.....
Obratem neschválili - popis musí být anglicky - anglicky to teda bylo. Škoda :lol: 8-)

A umíš správnou černošskou angličtinu - tzv. Masa Bob?
shalom3

Příspěvekod zdenat5 » 13. červenec 2020 11:46

shalom3 píše:
zdenat5 píše:
admin píše:
zdenat5 píše:.....

A umíš správnou černošskou angličtinu - tzv. Masa Bob?

No bylo tam taky fuck of - tak myslím, že to bylo srozumitelné :lol: :mrgreen: :oops:
zdenat5

PředchozíDalší

Zpět na Shutterstock