Nové úrovně odměn u Shutterstocku

Re: Nové úrovně odměn u Shutterstocku

Příspěvekod admin » 2. září 2020 19:52

Koblihate píše:Nemohl by místní admin předělat pořadí fotobank a to nejdřív Adobe a pak ShutterShit? Už mě to lehce irituje :D

Tak já to řadím podle sebe a u mě Shutterstock pořád vede, i když rychlost jakým jde dolů je dechberoucí. Takže počítám, že někdy na jaře už první nebude :(
Hodnocení: 0
Fotograf, grafik, fotobankéř na volné noze a místní admin | fotobanky.cz | ilustrator.cz | dubanci.cz
admin
Site Admin

Reputace: +627

Příspěvekod Ubu Mbekele » 2. září 2020 21:13

shalom3 píše:Don't let your amazing content sit on your hard drive! The more content you submit, the more WE could make from it. Upload your latest images and videos today to maximize OUR earning potential.

Tohle je ale pravda do posledního puntíku. Algoritmus je teď nastaven tak, že ten kdo nahrává prodává. Jsem zase zpět na starých číslech z loňského roku.
Skladba prodejů je úplně jiná, ale to mne netrápí. Mají to tak nastavené kvůli "protestujícím".
Podporují tím stávkokaze... ;)

Průšvih je klesající dolar... :|
Ubu Mbekele

IP: 85.163.114.xx

Reputace: 0

Příspěvekod castyhost » 2. září 2020 21:19

jestli vsichni hrnou na Adobe a hlasi mega prodeje tak se asi nekde vycarovali spousty kupujicich

nebo je to upe jinak ;-)
castyhost

IP: 92.240.175.1xx

Příspěvekod koblihate » 3. září 2020 05:16

admin píše:
Koblihate píše:Nemohl by místní admin předělat pořadí fotobank a to nejdřív Adobe a pak ShutterShit? Už mě to lehce irituje :D

Tak já to řadím podle sebe a u mě Shutterstock pořád vede, i když rychlost jakým jde dolů je dechberoucí. Takže počítám, že někdy na jaře už první nebude :(

A pocituješ krom padajících zisků i propad prodejů?
koblihate

IP: 213.210.171.1xx

Příspěvekod admin » 3. září 2020 08:10

koblihate píše:
admin píše:

A pocituješ krom padajících zisků i propad prodejů?

No právě že jo. Už jsem co se týče počtup rodejů na úrovni roku 2008 :( A klesá to dál. Až se dostanu na úroveň 2006 (to jsem na SS začínal), tak to balím.
Fotograf, grafik, fotobankéř na volné noze a místní admin | fotobanky.cz | ilustrator.cz | dubanci.cz
admin
Site Admin

Reputace: +627

Příspěvekod PandaWild » 3. září 2020 08:29

Při této příležitosti můžeme vzpomenout slavnou citaci z jisté slavné knihy 8-) :

- Stoupáme?
- Ne! Naopak! Klesáme!
- Je to ještě horší, pane Smithi! Padáme!
- Proboha! Vyhoďte přítěž!
+Marsan, +zdenat5 Hodnocení: +2
PandaWild

Reputace: +2006

Příspěvekod TXX » 3. září 2020 08:47

......
„Poslední pytel je už vyprázdněn!“
+kasparv, +zdenat5 Hodnocení: +2
TXX

IP: 185.67.188xx

Příspěvekod zdenat5 » 3. září 2020 08:49

Ubu Mbekele píše:
shalom3 píše:Don't let your amazing content sit on your hard drive! The more content you submit, the more WE could make from it. Upload your latest images and videos today to maximize OUR earning potential.

Tohle je ale pravda do posledního puntíku. Algoritmus je teď nastaven tak, že ten kdo nahrává prodává. Jsem zase zpět na starých číslech z loňského roku.
Skladba prodejů je úplně jiná, ale to mne netrápí. Mají to tak nastavené kvůli "protestujícím".
Podporují tím stávkokaze... ;)

Průšvih je klesající dolar... :|

Já těm kašparům už nic dalšího darovat nechci. Výdělek mi klesl o 50%. Že kradou a nepřiznávají prodeje je pravděpodobné .Asi máš pravdu -ten kdo nahrává prodává. Zkusím takový trik - začnu znovu nahrávat, ale bez MR - nejspíš by to vyhodili i s ním - je to děsnej vopruz. Bez MR to vyhodí určitě, ale budu akční, nemůžu za to, že jim to nevyhovuje. Taky to budu nahrávat opakovaně - nechce se mi generovat jejich obří vektory. Uvidí se. :( 8-) :lol:
zdenat5

Reputace: +148

Příspěvekod ivusakzkrabice » 3. září 2020 10:58

No nevím, něco málo teď nahrávám a nevrací se mi to v prodejích..
...bohužel mi poslední dva až tři týdney s prodeji stávkuje i AS :(
ivusakzkrabice

Reputace: +752

Příspěvekod začátečník » 3. září 2020 11:31

Zdravím. Zdá se mi že když prodám do Ruska, je to vždy za desetník, když třeba do USA, Austrálie, Korei atd.tak je to obvykle za víc, třeba za čtyřicetník.Tak si někdy říkám, zda někde nemá víc subjektů nelegálně jedno předplatné.
začátečník

IP: 213.195.235.xx

PředchozíDalší

Zpět na Shutterstock