Hoj, jsem už pár let na zazzle:
http://zazzle.com/dubanci?rf=238554285273206478 Tak pokud bys měl konkrétní otázku na tuto platformu, tak se klidně ptej.
Zpětně bych ti doporučil při výběru platformy se zaměřit zejména na:
- celosvětovém pokrytí - má pobočky/lokalizace v různých jazycích? (Mě se třeba hodně prodává v Německu, Holandsku, ...)
- jak náročné je vystavení předmětu s novým motivem do eshopu? Můžou si zákazníci produkt upravit, resp. přehodit motiv na jiný předmět? Tj. udělám produkt tričko s motivem, může si zákazník objednat místo trička mikinu, nebo tam musím otrocky udělat i produkt mikina, tílko, triko s dlouhým...
- propaguje nějak platforma moje zboží, nebo je to jen na mě? A když je to jen na mě, je tam affiliate? A kolik?
- samozřejmě je důležitá i provize - vyber si třeba triko a porovnej provizi na různých službách. Je rozdíl, jestli z jednoho trika máš výdělek 50 nebo 100 kč, protože musíš počítat s tím, že bez reklamy tam lidi do svého obchodu nedostaneš
Jo a nepočítej s tím, že by tě to mohlo živit - je to takový miniminimini přivýdělek. Leda bys měl kolem sebe komunitu několika tisíc zahraničních fanoušků.
Fotograf, grafik, fotobankéř na volné noze a místní admin | fotobanky.cz | ilustrator.cz | dubanci.cz