Stránky na predaj predmetov s vlastnou grafikou

Diskuse o serverech, kde lze prodávat fotografie/ilustrace, ale nejsou to fotobanky (například Fler, Zazzle, CafePress) nebo o prodeji přes vlastní web

Re: Stránky na predaj predmetov s vlastnou grafikou

Příspěvekod Fauren » 20. říjen 2020 08:18

Prosím vás snažím se trochu propagovat na pinterestu. A teď mě zaskočila taková věc. Přidávám už do nástěnek přes pixel stránku. A když přidám obrázek do té nástěnky, tak se mi to neukáže ve vytvořeno ale jen v té nástěnce. to je normální?
Hodnocení: 0
Fauren

Reputace: +67

Příspěvekod Lenka » 20. říjen 2020 08:42

Fauren píše:Prosím vás snažím se trochu propagovat na pinterestu. A teď mě zaskočila taková věc. Přidávám už do nástěnek přes pixel stránku. A když přidám obrázek do té nástěnky, tak se mi to neukáže ve vytvořeno ale jen v té nástěnce. to je normální?

A není to jenom trochu zpožděný? Mmch umíš anglicky? Je tam asi kvalitní návod "jak na pinterest" od Matthiase Hausera, akorát že já mu rozumím asi tak každý patnáctý slovo.
Jsem medvěd.
Lenka

Reputace: +206

Příspěvekod Fauren » 20. říjen 2020 08:53

není právě. Přidával jsem to včera a stále to není na té úvodní stránce jen v tech nástenkách. Nemá se tam něco povolit nebo nevím? :D
Fauren

Příspěvekod Fauren » 20. říjen 2020 08:54

Jinak no. Ja to dělal tak, že jsem si dal přeložit celou stranu googlem. Ale jestli myslíš to PDF jak připojit tu stránku, tak to jsem udělal podle něj, ale nikdo mi z pinterestu nenapsal
Fauren

Příspěvekod Lenka » 20. říjen 2020 09:31

No on z toho udělal nějakej celej kurz, ale já se právě moc nechytám a s pinterestem celkem bojuju. :D
Jsem medvěd.
Lenka

Příspěvekod Fauren » 20. říjen 2020 09:51

jo ale ten stojí 300 dolarů :)
Fauren

Příspěvekod Lenka » 20. říjen 2020 10:00

Fauren píše:jo ale ten stojí 300 dolarů :)

No vidíš, jak je dobrý rozumět tomu, co je tam napsaný. :-D Tohle já třeba nevím. :-D
Jsem medvěd.
Lenka

Příspěvekod PandaWild » 20. říjen 2020 13:48

shalom3 píše:Co se mi jako fakt nelíbí - platba se na FAA dá provést jen kreditkou. Jednak kreditku nemám, jen debetní kartu, což nevím, jestli by vůbec prošlo. Také se mi nechce tyto údaje někam sypat na zahraniční server. Nechápu, proč se tam nedá platit přes Paypal. Také mi není jasné, co se stane, když člověk za rok zapomene zaplatit - to zablokují účet, nebo nechají viditelných jen 25 obrázků?
Ano je to i na debetní kartu (také mám jen tu). Přes kartu to je z důvodu, aby si mohli každý rok sami strhávat poplatek. Strhávání se dá zrušit přepisem na neplatné číslo karty. Používám to tak, že v bance povoluji online platby jen když je potřeba provést online platbu, jinak to mám zakázané. To strhnutí dělají tuším 1 den před koncem termínu. Když jim to strhnutí neprojde, tak jen přepnou účet na bez-prémiový, tj. zobrazí jen 25 obrázků, nahraný obsah zůstane nezměněný a po zaplacení se to přepne zpět na premium. Myslím že tam mají pár dnů povolený přesah než to vypnou, když jsem si zapomněl zapnout kartu, tak to zůstalo premium i po termínu (asi ne na dlouho).
PandaWild

Reputace: +2006

Příspěvekod shalom3 » 20. říjen 2020 13:55

Díky Pando - a proběhne to jako normální 3D secure platba s potvrzovacím kódem na mobil? Kartami sice běžně platím za eshopy v Česku, ale do zahraničí jsem v životě neplatila než přes Paypal.
shalom3

Reputace: +1193

Příspěvekod PandaWild » 20. říjen 2020 13:57

Myslím že neproběhne. Je tam zadaný plný kód včetně expirace a kontrolního kódu, tak jen přijde oznámení že proběhla platba.
PandaWild

Reputace: +2006

PředchozíDalší

Zpět na Nefotobanky - přímý prodej