shalom3 píše:Co se mi jako fakt nelíbí - platba se na FAA dá provést jen kreditkou. Jednak kreditku nemám, jen debetní kartu, což nevím, jestli by vůbec prošlo. Také se mi nechce tyto údaje někam sypat na zahraniční server. Nechápu, proč se tam nedá platit přes Paypal. Také mi není jasné, co se stane, když člověk za rok zapomene zaplatit - to zablokují účet, nebo nechají viditelných jen 25 obrázků?
Ano je to i na debetní kartu (také mám jen tu). Přes kartu to je z důvodu, aby si mohli každý rok sami strhávat poplatek. Strhávání se dá zrušit přepisem na neplatné číslo karty. Používám to tak, že v bance povoluji online platby jen když je potřeba provést online platbu, jinak to mám zakázané. To strhnutí dělají tuším 1 den před koncem termínu. Když jim to strhnutí neprojde, tak jen přepnou účet na bez-prémiový, tj. zobrazí jen 25 obrázků, nahraný obsah zůstane nezměněný a po zaplacení se to přepne zpět na premium. Myslím že tam mají pár dnů povolený přesah než to vypnou, když jsem si zapomněl zapnout kartu, tak to zůstalo premium i po termínu (asi ne na dlouho).