Jo a doporučuji ještě dát i na FineArtAmerica, jestli ji nemáš. Tyhle vzory by byly úplně perfektní např. jako vzor na závěsy nebo hrnky.[/quote]
Moc děkuju za pochvalu. Na FineArtAmerica jsem se asi před půl rokem zaregistrovala, ale zatím nic nenahrála -Zatím jsem nebyla schopna ani vybrat těch 25- mám potíže cokoliv nového podniknout - dusím se a v podstatě už budu ležák. Nic nového nekreslím - ted z hotového dělám polygony - je to pracné, ale nenáročné. Taky výdělky - až na Adobe a IStock - nestojí za řeč. Tak díky za podporu.
https://stock.adobe.com/cz/contributor/ ... url=detail[/quote]
Přesně jak říká Panda. Tenhle styl rozhodně na FAA uspěje, vidím tam denně prodejů s grafikou na trička a podobně. Vůbec bych se nebál tam zakoupit premium za 30 dolarů a nahrát tam 1000 tvých kreseb.. Nemusíš nic dalšího tvořit, jen to tam nahrát. Bohužel můj žánr je jiný a tak moc úspěchů tam nemám i když se snažím propagovat, kde se dá:):D[/quote]
Tak snad se rozhýbám, ale jak je člověk přidušenej, tak mozek moc nefunguje. Zkusila bych těch 25 a pokud bych potřebovala poradit - byla bych moc ráda, kdybyste mi pomohli. Je to hrozný.

Děkuji za podporu.