shutterstock

Re: shutterstock

Příspěvekod ivusakzkrabice » 27. červenec 2022 13:32

Celé portfolio je super. Třeba ty deaily u rododendronu.. potřebovala bych taky takhle umět kreslit, ale jsem líná :)
Letos jsem v ČR ulovila jen okrotici a purpuráčky (a tuším, kde asi bude pro příště pantoflíček). Ostatní v Itálii a ve Slovinsku v horách (prstnatec fuchsův, zárazu, pětiprstky, hlavinku horskou a fialové kruštíky), ale i jako fotky se orchideje takřka neprodávají. O fotkách těch dvou můrovců, co mám na okně nemluvě. Z rostlin mi teď hodně jedou větvičky tisu s červenýma bobulkama, pokud se chceš inspirovat k malování.
+PandaWild, +zdenat5 Hodnocení: +2
ivusakzkrabice

Reputace: +752

Příspěvekod zdenat5 » 27. červenec 2022 14:51

PandaWild píše:
zdenat5 píše:To je odkaz na sadu, ale nové vektory tam nejsou - ke kochání to moc nebude - prodávám málo.
https://www.shutterstock.com/cs/g/Tianat5/sets/68776142
Vektor, o kterém jsem psala - je tady - https://www.shutterstock.com/cs/image-v ... 2182802013 - vzali to bez MR. :lol:
To je všechno tak hezké! :o

Jo a doporučuji ještě dát i na FineArtAmerica, jestli ji nemáš. Tyhle vzory by byly úplně perfektní např. jako vzor na závěsy nebo hrnky.

Moc děkuju za pochvalu. Na FineArtAmerica jsem se asi před půl rokem zaregistrovala, ale zatím nic nenahrála -Zatím jsem nebyla schopna ani vybrat těch 25- mám potíže cokoliv nového podniknout - dusím se a v podstatě už budu ležák. Nic nového nekreslím - ted z hotového dělám polygony - je to pracné, ale nenáročné. Taky výdělky - až na Adobe a IStock - nestojí za řeč. Tak díky za podporu.
https://stock.adobe.com/cz/contributor/ ... url=detail
+PandaWild, +shalom3 Hodnocení: +2
zdenat5

Reputace: +148

Příspěvekod ivusakzkrabice » 27. červenec 2022 15:10

Wau, ty obličeje a tváře jsou super.
Držím pěsti ať je líp.
Hodnocení: 0
ivusakzkrabice

Reputace: +752

Příspěvekod zdenat5 » 27. červenec 2022 16:42

ivusakzkrabice píše:Wau, ty obličeje a tváře jsou super.
Držím pěsti ať je líp.

Dík - jak ale tvrdí klasik - pomni však, že tobě - bude líp až v hrobě :lol: :lol: :lol: :mrgreen:
Hodnocení: 0
zdenat5

Příspěvekod Fauren » 27. červenec 2022 17:07

zdenat5 píše:
PandaWild píše:
zdenat5 píše:To je odkaz na sadu, ale nové vektory tam nejsou - ke kochání to moc nebude - prodávám málo.
https://www.shutterstock.com/cs/g/Tianat5/sets/68776142
Vektor, o kterém jsem psala - je tady - https://www.shutterstock.com/cs/image-v ... 2182802013 - vzali to bez MR. :lol:
To je všechno tak hezké! :o

Jo a doporučuji ještě dát i na FineArtAmerica, jestli ji nemáš. Tyhle vzory by byly úplně perfektní např. jako vzor na závěsy nebo hrnky.

Moc děkuju za pochvalu. Na FineArtAmerica jsem se asi před půl rokem zaregistrovala, ale zatím nic nenahrála -Zatím jsem nebyla schopna ani vybrat těch 25- mám potíže cokoliv nového podniknout - dusím se a v podstatě už budu ležák. Nic nového nekreslím - ted z hotového dělám polygony - je to pracné, ale nenáročné. Taky výdělky - až na Adobe a IStock - nestojí za řeč. Tak díky za podporu.
https://stock.adobe.com/cz/contributor/ ... url=detail

Přesně jak říká Panda. Tenhle styl rozhodně na FAA uspěje, vidím tam denně prodejů s grafikou na trička a podobně. Vůbec bych se nebál tam zakoupit premium za 30 dolarů a nahrát tam 1000 tvých kreseb.. Nemusíš nic dalšího tvořit, jen to tam nahrát. Bohužel můj žánr je jiný a tak moc úspěchů tam nemám i když se snažím propagovat, kde se dá:):D
+PandaWild, +zdenat5 Hodnocení: +2
Fauren

Reputace: +67

Příspěvekod zdenat5 » 27. červenec 2022 17:39

Jo a doporučuji ještě dát i na FineArtAmerica, jestli ji nemáš. Tyhle vzory by byly úplně perfektní např. jako vzor na závěsy nebo hrnky.[/quote]

https://stock.adobe.com/cz/contributor/ ... url=detail[/quote]

Přesně jak říká Panda. Tenhle styl rozhodně na FAA uspěje, vidím tam denně prodejů s grafikou na trička a podobně. Vůbec bych se nebál tam zakoupit premium za 30 dolarů a nahrát tam 1000 tvých kreseb.. Nemusíš nic dalšího tvořit, jen to tam nahrát. Bohužel můj žánr je jiný a tak moc úspěchů tam nemám i když se snažím propagovat, kde se dá:):D[/quote]
Tak snad se rozhýbám, ale jak je člověk přidušenej, tak mozek moc nefunguje. Zkusila bych těch 25 a pokud bych potřebovala poradit - byla bych moc ráda, kdybyste mi pomohli. Je to hrozný. :| Děkuji za podporu.
+PandaWild Hodnocení: +1
zdenat5

Příspěvekod PandaWild » 27. červenec 2022 19:01

Ono totiž při těch 25 je velmi malá šance že se něco prodá. :-( Tam se prodává spíš způsobem, že prodejů je málo, jednotky za rok, ale prodají se za větší částky, desítky dolarů. Při 25 je malá šance trefit dobře prodejné bestsellery, jsou potřeba spíš alespoň stovky obrázků. Ale je jasné že když člověku není dobře, tak se tyhle věci nedají moc dělat. Naopak by se měl spíš šetřit, protože cesta k uzdravení vede hlavně přes odpočinek a "zastavení se".
+Fauren, +Protos, +zdenat5 Hodnocení: +3
PandaWild

Reputace: +2006

Příspěvekod zdenat5 » 27. červenec 2022 20:00

PandaWild píše:Ono totiž při těch 25 je velmi malá šance že se něco prodá. :-( Tam se prodává spíš způsobem, že prodejů je málo, jednotky za rok, ale prodají se za větší částky, desítky dolarů. Při 25 je malá šance trefit dobře prodejné bestsellery, jsou potřeba spíš alespoň stovky obrázků. Ale je jasné že když člověku není dobře, tak se tyhle věci nedají moc dělat. Naopak by se měl spíš šetřit, protože cesta k uzdravení vede hlavně přes odpočinek a "zastavení se".

No - u mne to trvá 4 roky a začíná se to rychle zhoršovat - jsem úplně hotová - je mi přes 70 -ale nechci bečet, to jen, kdybych potřebovala s něčím poradit - tak udělám průzkum s těmi 25 a uvidím. Pro mne je problém i jak zaplatit ten poplatek, a tak podobně. No nechme to být - zkusím to a když bude třeba požádám o radu.Děkuju :oops:
+Fauren, +PandaWild Hodnocení: +2
zdenat5

Příspěvekod TomasK » 16. srpen 2022 08:57

Nekdy si rikam k cemu ty LEVELy u SS jsou. Dnes jsem koukal na statistiky a v nahledovem okenku (zobrazuje poslednich 20 stazenych souboru) bylo 14 prodeju za deset centu! :shock: A to uz mam nejaky ten mesic level 5.
+zdenat5 Hodnocení: +1
TomasK

Reputace: +32

Příspěvekod duben » 16. srpen 2022 11:57

TomasK píše:Nekdy si rikam k cemu ty LEVELy u SS jsou. Dnes jsem koukal na statistiky a v nahledovem okenku (zobrazuje poslednich 20 stazenych souboru) bylo 14 prodeju za deset centu! :shock: A to uz mam nejaky ten mesic level 5.

Takové s tím byly stesky, když řekli, že buodu levely každý rok restartovat, to jsme ještě netušili, jak moc budou při nových pordejních cenách k ničemu a že kdyby je vlastně úplně vypnuli, tak se skoro nepozná rozdíl.
+Fauren, +Marsan, +TomasK, +shalom3, +zdenat5 Hodnocení: +5
www.duben.org | www.fotorady.cz | microstocktools.com | www.afrodita.name | www.soutez.org | www.youtube.com/LucieDubnova - fitness online
duben

Reputace: +272

PředchozíDalší

Zpět na Shutterstock