M.P. píše:Jsem na tom stejně jako ty. V AS mám na zkontrolování 500fotek skoro měsíc. A berou to nelogicky od posledních odeslaných. Tam už nic nechápu.
Je to tak. U mě je to podobný. Schvalujou to na přeskáčku.
Je možný, že to je tím, že tam mají víc editorů a ti si prostě portfolio ke kontrole rozeberou. Ale někomu trvá dýl než tu svojí "porci" udělá.
Tak se stane, že fotky, co se uploadovaly pozdějc projdou schvalovacím procesem dříve, než ty co tam jsou dýl.
Ale asi je to jedno, protože prodej fotek tak, jak jsme to znali doteď, tak v podstatě skončil.
Jsou FB, které prodej AI obrázků nedovolují. Otázka je, zda vydrží.
V portfoliu Adobe, v záložce
"insights" je zobrazená galerie těch lepších kontributorů, jestli se to tak dá říct. Když se tam podívám teď a rozkliknu si portfolia těch lidí, tak tam mají velkou porci, ne-li skoro všechno obrázky AI.
Když si dám vyhledat fotografie běžných věcí co vidím okolo sebe, tak na první stránce co vypadne je už skoro všechno namalovaný AI. A to není zase až tak dlouho, co Adobe začalo akceptovat AI obrázky.
Já mám třeba malý portfolio, tak ty prodeje nikdy nebyly nějak zázračný, ale minimálně pár fotek týdně se prodalo, většinou tak průměrně okolo dolaru za kus. Ale teď už jsem víc než 2 týdny bez jediného prodeje.
Adobe má v nabídce i spoustu AI obrázků s tvářemi lidí. Co bude, až se skuteční jedinci začnou na těch obrázcích poznávat a nebude se jim to líbit?
Taky si nedovedu představit, že třeba časopis o přírodě, začne používat obrázky namalovaný AI.
Jako odběratel takového časopisu okamžitě zruším předplatný, když to zjistím.
Tak myslím, že potřeba reálných fotografií stále bude, jen toho asi bude míň.