Sagi píše:Přidala jsem si na Paypal ale nově i Airbankový účet, pokusně poslala 10 USD a platba prošla.
Super nápad, přidat si další banku. Jak jsem psala dříve, měla jsem na přelomu srpen / září potíže s posláním peněz, ale tam se to zaseklo už na Paypalu, kde byla platba rovnou zamítnuta, takže peníze zůstaly, jen nešly poslat dál. Tehdy jsem komunikovala s nějakou Zoryana a celkem psala hodně a snažilase. Konečné řešení bylo právě smazání znovupřidání účtu, což tady asi nelze, ale zkusit si přidat jiný účet a poslat si peníze tam je asi dobré nouzové řešení pro příští platby. Celý to na mě působí, že už tehdy, když se řešil můj (a nejen můj) problém zřejmě na straně Paypalu vznikla další chyba, to tak v IT bývá. Jen se to fakt záhada, protože peníze v transakčním režimu, tedy pokud nejsou někde připsány, nemohou být někde odepsány, tedy pokud není potvrzen příjem na druhé straně, tak by měl být zachován zůstatek na straně původní. Nicméně paypal není banka, takže nám se odepíší na Paypalu peníze hned, ale někde musí být, předpokládám, že v sytému, který odpovídá systému jakékoliv banky. Takže popravdě jsem zvědavá jak tohle bude jednou vysvětleno, jak k tomu vůbec došlo.