Paypal neodeslal peníze

Pochlubte se svými úspěchy, zanadávejte na fotobanky, upozorněte na novinky

Re: Paypal neodeslal peníze

Příspěvekod TomasK » 9. listopad 2023 11:43

Dnes jsem jsi poslal na ucet mBank 100 Kc, tak jsem zvedavy, zda penize prijdou. Nejaky cas jsem si penize neprevadel, tak snad to klapne. Minimalne se vyzkousi, zda uz tu chybu opravili a majitele postizenych uctu KB a mBank nejsou momentalne v nejakem modu blokace.
Hodnocení: 0
TomasK

Reputace: +32

Příspěvekod gisbern » 9. listopad 2023 12:18

Neprijde. Vcera jsem testoval dva dolary, a prd prislo (KB). Opravene to neni, a lidi. kteri o chybe jeste nevedi, stale vesele withdrawaluji, nic zleho netuse..... Kdyby to alespon zastavili, at se nevrsi dalsi... nic, proste nic. Polovicka sveta uz vi kde je chyba v prefixu, jen oni porad hledaji...
gisbern

IP: 185.137.144xx

Reputace: 0

Příspěvekod kacka » 10. listopad 2023 08:52

ahoj, vcerea vecer mi prisla od Paypalu platba 222Kc, odesilatem je sam PayPal a v kolonce vzkazu bylo toto : " one time courtesy for missing withdrawal, check bank details " dostal to taky nekdo jiny? nechapu.

teda 222kc je jedna z testovacich plateb co mi neodesla pred cca 2 tydny,takze uz to budou snad vracet nebo co?!
kacka

IP: 2a02:8308:294:e800:14cb:8c15:5412:40xx

Příspěvekod kacka » 10. listopad 2023 09:31

tak podle podpory se opravdu jedna o " podekovani" za to, ze musime tak dlouho cekat a pokryti pripadnych poplatku za vraceni plateb ... ja nevim jak vy, ale mam teda ztratu okolo 17-18k a urcite mi 200kc nahradu nepokryje :D
kacka

Příspěvekod Neznamy » 10. listopad 2023 10:28

Navstevnik_3 píše:Zkusil jim uz nekdo naznacit, kdyz se nemaji k reseni - ze jedina dalsi moznost je predat to policii?
Ne vylozene vyhrozovat operator za to nemuze, ale jestli na to reaguji nejak jinak nebo jen reknou OK. Preci i ti outsourcovani operatori musi mit nejake noty podle kterych funguji.

Ano, to jsem zkoušel několikrát. Většinou žádná reakce, je jim to úplně jedno. Akorát jednou někdo napsal, že bude s policií spolupracovat. Tak jestli stejně jako se mnou, tak to je nula nula nic.

Já zavžuji zda by nepomohla hromadná žaloba. Mě se jedná o nízké statisíce Kč, co mi "zabavili".

Popřípadě má někdo kontak na nějaká čtená média? Že by se aspoň o tom psalo, a lidi by věděli jaký je PayPal (cenzurováno).
Neznamy

Reputace: +58

Příspěvekod Navstevnik_3 » 10. listopad 2023 10:47

No jestli se toho nebojis, tak zkus fakt Cerne ovce na CT, jestli v tom jsi uz navezeny v takovychto castkach, tak po tom skoci urcite. Ted delaji IT veci celkem casto. Resi podvodniky takze zavedena firma co se chova takle by pro ne mohla byt dost zajimava. A hlavne ty jejich reporteri jsou nekdy fakt otravni a drsni. A urcite to bude mit sirsi zasah nez jina media. Navic casto spojuji lidi se stejnym problemem, takze kdyz se to pak poscita neresi se statitisice, ale miliony... A verim ze pro velkou firmu to neni dobra publicita.
Navstevnik_3

Reputace: +5

Příspěvekod Neznamy » 10. listopad 2023 11:14

Včerejší odpověď z KB:
"Platební styk obecně podléhá bankovnímu tajemství a touto cestou ani na Infolince KB není možné platbu dle Vaší žádosti prověřit a také k vystavit požadované potvrzení."

Že by naspali řešení, jak platbu prověřit lze, to se neobtěžují, jestli se mám třeba dostavit na pobočku...
Neznamy

Reputace: +58

Příspěvekod kacka » 10. listopad 2023 11:39

Neznamy píše:Včerejší odpověď z KB:
"Platební styk obecně podléhá bankovnímu tajemství a touto cestou ani na Infolince KB není možné platbu dle Vaší žádosti prověřit a také k vystavit požadované potvrzení."

Že by naspali řešení, jak platbu prověřit lze, to se neobtěžují, jestli se mám třeba dostavit na pobočku...

koukam, ze KB odpovida podle toho jaky ma zrovna den :)
bud uplne poprou ze by nejaky prostredky prevadeli nebo ochotne vysvetli, ze je vratili
a nebo ve tretim pripade sdeli, ze nemohou vubec nic sdelit.. parada!!
kacka

Příspěvekod navstevnik4 » 10. listopad 2023 12:46

Pingpong mezi bankou a PayPal stále pokračuje. Dnes mi PayPal odepsal, že banka (mBank) dosud nenahlásila žádný problém s tímto převodem, jakoby jim stačilo jen tohle nahlášení a nikoliv že by vypátrali celou cestu problému! Tak jsem to odepsal do mBank, aby to nahlásili, tak uvidíme jestli se něco pohne ale pomalu se loučím s 18tis. UniCredit bank zatím vůbec neodepsala.
navstevnik4

IP: 213.226.240.1xx

Příspěvekod jonnysek » 10. listopad 2023 12:51

Jakým způsobem je vůbec možné reklamovat platbu v paypalu jsem vubec nic nenašel ... jakým způsobem je možné kontaktovat paypal ? kdybych já blbec četl forum tak bych si nic neposílal :-(
jonnysek

Reputace: +10

PředchozíDalší

Zpět na Všeobecná fotobanková diskuse