Paypal neodeslal peníze

Pochlubte se svými úspěchy, zanadávejte na fotobanky, upozorněte na novinky

Re: Paypal neodeslal peníze

Příspěvekod Navstevnik_3 » 6. listopad 2023 10:59

Zamitli ticket = puvodne jsem zadal reklamaci platby (da se to na PP nakliknout u kazde transakce). Ale nemaji tam vylozene ze platba nedosla (kdo by to taky cekal ze?!) tak jsem tam dal ze prisla spatna castka a popsal tam problem. Nejdriv mi to zamitl nejspis automat - ze to poslali a hotovo. Po druhe kdyz jsem nesouhlasil s verdiktem to zamitli s uplne stejnym duvodem a rekli ze uz na to nemam reagovat.

Ja mam taky KB, me reagovali dobre, hned ten den mi volali a pak jsem resil s podporou vse. Mam od nich napsano co kdy kam prislo, a co oni kam a kdy presne poslali zpatky. (cisla uctu castky data).
Ale paypalu to bohuzel nestaci (udelali jsme praci za ne) a stejne nic nevyresili.
Hodnocení: 0
Navstevnik_3

Reputace: +5

Příspěvekod kacka » 6. listopad 2023 11:07

tak to je teda husty, KB mi neustale posila stejny upraveny text od zacatku o tom ze penize nedrzi a ze mam kontaktovat PayPal s neochotou se vubec na muj ucet podivat.. vlastne uplne nulova pomoc jak pres operatora tak pres email.. mam pocit, jak kdyby je to vubec nezajimalo.
nejaky dukaz z banky je stejne potreba kdyby se to melo vyeskalovat nekam vys, tak nechapu proc se tak chovaji
kacka

IP: 2a02:8308:294:e800:bd0a:93df:244c:e9xx

Reputace: 0

Příspěvekod Ubu Mbekele » 6. listopad 2023 11:40

Na Komerčku to chce zoufalý, ale slušný telefonát s tím, že Paypal píše abychom se obrátili na svoji banku a potvrzení o odeslané platbě máš. Vyžádají si zaslání potvrzení na mail a do několika hodin volají. Jako potvrzení stačí přeposlat automatickou zprávu od Paypalu o tom, že peníze jsou na cestě. Volal mi člověk z podpory, který problém perfektně popsal a poslal i mail pro přeposlání Paypalu, jako vyjádření banky. Bohužel to není nic platné a Paypal stále trasuje a neozývá se. Zřejmě hraje o čas, nebo nás úplně ignoruje a našimi penězi si vylepší obchodní bilanci.
Ubu Mbekele

IP: 85.163.138.xx

Příspěvekod Návštěvník » 6. listopad 2023 12:45

Já teda když jsem KB poslal screen emailu, který Paypal posílá jako potvrzení transakce, tak mi napsali, že tam není uvedené ani celé číslo účtu příjemce, že k prověření platby potřebují potvrzení o transakci, kde bude uvedeno číslo účtu příjemce, číslo účtu odesilatele, datum a částka transakce.
Návštěvník

IP: 94.142.239.1xx

Příspěvekod shalom3 » 6. listopad 2023 12:54

Vzhledem k Fio to funguje dobře, někdy v pátek večer jsem si poslala zkusmo 10 USD a dneska jsou na účtě. Začíná to vycházet tak, že problémy jsou skutečně jen u účtů s předčíslím. Jestliže to tedy Paypal posílá na Unicredit a tvrdí, že se jim ty platby nevrací, pak bude dost pravděpodobně chyba právě v Unicredit. Možná by stálo za zvážení podat stížnost na ČNB, ale je to na dlouhé lokte, protože mají na řešení také těch 30 dní.
shalom3

Reputace: +1193

Příspěvekod Ubu Mbekele » 6. listopad 2023 12:58

Návštěvník píše:Já teda když jsem KB poslal screen emailu, který Paypal posílá jako potvrzení transakce, tak mi napsali, že tam není uvedené ani celé číslo účtu příjemce, že k prověření platby potřebují potvrzení o transakci, kde bude uvedeno číslo účtu příjemce, číslo účtu odesilatele, datum a částka transakce.

Tak to jsem asi měl štěstí na člověka. Když mi po odeslání volali, tak technik podotknul, že se to nedá brát jako oficiální potvrzení transakce, ale pro trasování platby to stačí. Prý nejsem první, kdo tenhle problém s Paypalem má. Údajně se už v minulých letech s tímhle setkal. Každopádně s tím Komerčka nic dělat nemůže.
Ubu Mbekele

IP: 85.163.138.xx

Příspěvekod gisbern » 6. listopad 2023 13:31

Zdravim, chtel bych jenom upozornit i na paralelni vlakno v OFICIALNIM foru PAYPAL. https://www.paypal-community.com/

Kam se muzete normalne dostat se svymi paypal prihlasovacimi udaji. Jiz se tam diskutuje od poloviny rijna se stejnym problemem. Protoze situace zacina presustat od problemu v mensi aferu, dnes dokonce prispechal oficialni moderator, zrejme zamestnany primo PAYPALEM. Bohuzel, nesdelil nic objevneho, pouze zhruba to, co papouskuji Fatim, Ahmed apod. porad dokolecka na Papypal message podpore.

Bylo by urcite fajn, kdo vladne alespon trochu anglictinou, prispet se svym pribehem do fora (thread - Last 4 withdrawals....) Cim vice lidi tam prispeje, tim mene to bude po chuti PAYPAlu, protoze community forum navstevuje spoustu lidi a moc velkou reklamu to Paypalu neprinese..)

Z meho pohledu nase koncove banky (hlavne KB) s tim mnoho nezmohou, pouze vratily platbu
s nekompletni instrukci. Hlavni vinu a maslo na hlave ma samozrejme paypal, ktery zmenil system kompozice SEPA prikazu platby a spolecne s nim UNICREDIT, kteremu se vraci spoustu plateb a vubec mu to neni divne... (nicmene dotycny prikaz k prevodu musi byt z jejich banky, i tam mohla byt chyba) Co je ale uplne fatálni, ze platba v PAYPAL dashboardu se objevi jako kompletni, i kdyz SEPA prevod je pojisten proti takovym pripadum chybne transakce. Proste, POKUD NEDORAZI platba az na účet adresáta, mel by být vygenerován fail priznak a tento poslán inicializacni bance, ze NEDOSLO k prevodu. Takze ve me klici podezreni, ze PAYPAL tam ma v dashboardu autocomplete proceduru, ktera proste po 2 dnech tam udela zelenou fajfku (komplet) a šmyčec... a pocita s tim, ze pokud je nejaky problem, dotycny se ozve... tak jsme se ozvali...
gisbern

IP: 185.137.144xx

Příspěvekod montypeter_CZ » 6. listopad 2023 21:14

Ahoj ve spolek !
Jsem na tom stejně. 15 let bez problémů a nyní dvě platby a docela dobré výplaty nepřišly.
Kontaktoval jsem banku a tam mi řekli, že nebylo uvedené předčíslí a tak platbu vrátili.
Kontaktoval jsem PayPal a tam to stále řeší a hledají nebo co ... poslal jsem jim i vyjádření z banky tak uvidíme... Každopádně nejsme v tom sami na foru se to tam dost řeší...
Mám mBank taky :-(
Píšu a každý den otravuji do zpráv tak uvidíme. Držte se ! :!: :!: :!:
montypeter_CZ

IP: 83.240.62.xx

Příspěvekod Navstevnik_3 » 8. listopad 2023 07:41

Tak otestovano, opravdu maji problem s ucty co maji predcisli.
Otestoval jsem si prevod na jiny ucet (bez predcisli) a vse probehlo za dva dny.

Dnes je to presne mesic co jsem odesilal tu "ztracenou" transakci tak je zkusim opet kontaktovat jak pokracuje jejich prace s dohledavanim...
Navstevnik_3

Reputace: +5

Příspěvekod Soir » 8. listopad 2023 09:18

Pokud budete urgovat prověřenou transakci, tak si to vezme další operátor a začne to opětovně prověřovat a vymezí si lhůtu na kontrolu transakce. Po nějaké době urgence-prověření-lhůta u dalšího operátora atd. Nekonečná smyčka bez výsledku.
Soir

IP: 195.123.246.1xx

PředchozíDalší

Zpět na Všeobecná fotobanková diskuse