Paypal neodeslal peníze

Pochlubte se svými úspěchy, zanadávejte na fotobanky, upozorněte na novinky

Re: Paypal neodeslal peníze

Příspěvekod Ubu Mbekele » 31. říjen 2023 18:07

Prudek píše:Dík
Zkoušel jsem všechny ty Contact As a podobně na spodku stránky a zvoneček mě nenapadl ;)
Počkám na cca 4.11. kdy mě chodí výpis z banky a napíši tam a uvidím.

Výpis budou chtít stažený v pdf k datu odeslání zprávy. Raději bych to neodkládal. Oni si stejně ještě přidají další sedmidenní lhůtu na trasování. Také ještě čekám na výsledky.
Hodnocení: 0
Ubu Mbekele

IP: 85.163.138.xx

Reputace: 0

Příspěvekod Sagi » 31. říjen 2023 18:26

No já už jsem z té situace dost zoufalá. Dneska uběhla 7denní lhůta na trasování, ale ticho po pěšině, tak jsem si pro změnu zase psala s nějakou Eleni a ta mi odpověděla, že prý kontaktovali moji banku, ale zatím bez odpovědi. Pokud prý do 30dnů neodpoví nebo se nevrátí peníze, mám to prý řešit přímo jen se svou bankou. Problém je, že moje banka (mbank) mi dnes konečně po 3 týdnech stručně odpověděla, že neví proč peníze nedošly, pokud by prý číslo včetně předčíslí bylo správně, tak by se platba připsala. Prý to mám řešit s Paypalem nebo spíš s jejich korespondentem, což je Unicredit bank. Tak se asi ještě zkusím obrátit Unicredit, ale nevím, jestli se se mnou budou bavit, když nejsem jejich klient. Podle mě by to s Unicredit měl řešit sakra Paypal. No ale asi to zítra zkusím. :evil:
Sagi

Reputace: +37

Příspěvekod Ubu Mbekele » 31. říjen 2023 19:16

Tak to nevypadá dobře. Unicredit jsem už kontaktoval a protože se jedná o problém na účtu paypalu, tak odmítají podat jakékoliv informace třetí osobě. Asi bych jim opakovaně poslal vyjádření své banky o chybějícím předčíslí s tím, že peníze leží vrácené na jejich účtu u Unicredit a já žádám jejich vrácení. Teprve mne to čeká. Lhůta vyprší až v pátek.
Ubu Mbekele

Příspěvekod NadaK2 » 1. listopad 2023 08:28

Tak jste mne trochu vyděsili...
Mám Raiffeisen banku, zkusila jsem převod peněz z Paypalu. Večer jsem zadala požadavek na převod a teď mi přišla informace z banky, že už je tam mám.
Tak všem přeji, ať převody dopadnou dobře.
N
NadaK2

Reputace: +4

Příspěvekod navstevnik4 » 1. listopad 2023 15:02

Ubu Mbekele píše:Tak to nevypadá dobře. Unicredit jsem už kontaktoval a protože se jedná o problém na účtu paypalu, tak odmítají podat jakékoliv informace třetí osobě. Asi bych jim opakovaně poslal vyjádření své banky o chybějícím předčíslí s tím, že peníze leží vrácené na jejich účtu u Unicredit a já žádám jejich vrácení. Teprve mne to čeká. Lhůta vyprší až v pátek.

Mně to tedy chodilo z účtu 0081880459/2700 a to je Moneta Bank!
navstevnik4

IP: 213.226.240.1xx

Příspěvekod Ne5 » 1. listopad 2023 15:45

navstevnik4 píše:
Ubu Mbekele píše:Tak to nevypadá dobře. Unicredit jsem už kontaktoval a protože se jedná o problém na účtu paypalu, tak odmítají podat jakékoliv informace třetí osobě. Asi bych jim opakovaně poslal vyjádření své banky o chybějícím předčíslí s tím, že peníze leží vrácené na jejich účtu u Unicredit a já žádám jejich vrácení. Teprve mne to čeká. Lhůta vyprší až v pátek.

Tak to není. Je to UniCredit Bank.
https://www.banky.cz/kody-bank/kod-banky-2700/
Ne5

IP: 198.16.70.xx

Příspěvekod navstevnik4 » 1. listopad 2023 18:52

Ne5 píše:
navstevnik4 píše:

Tak to není. Je to UniCredit Bank.
https://www.banky.cz/kody-bank/kod-banky-2700/

Ano prominte mate pravdu, je to UniCredit bank, uz jsem jim napsal a predtim i Monete Bank, ty se asi jen zasmejou ze se jich to netýká :lol:
navstevnik4

IP: 213.226.240.1xx

Příspěvekod Ubu Mbekele » 3. listopad 2023 07:56

Získal už někdo peníze zpět? U mne proběhla prý obvyklá lhůta na trasování a paypal se stále neozývá.
Ubu Mbekele

Příspěvekod Soir » 3. listopad 2023 09:19

Jsem v totožném stavu. Paypalu nechám čas na trasování do konce týdne.
Soir

IP: 62.233.57.xx

Příspěvekod Jirik » 3. listopad 2023 09:59

U mne to samé, zkusil jsem si poslat menší částku z PP do KB 17.10. odeslaný požadavek, do dnes nic nepřišlo. Založím si asi nový učet u Air bank a připojím ho k PP, doufám že přeposlání bude funkční.
Jirik

Reputace: +38

PředchozíDalší

Zpět na Všeobecná fotobanková diskuse