Paypal neodeslal peníze

Pochlubte se svými úspěchy, zanadávejte na fotobanky, upozorněte na novinky

Re: Paypal neodeslal peníze

Příspěvekod castyhost » 3. listopad 2023 10:43

pro info

PP jeste drzi vcerejsi kurz USD, rozdíl asi 0,4halere
Hodnocení: 0
castyhost

IP: 92.240.182.1xx

Reputace: 0

Příspěvekod castyhost » 3. listopad 2023 10:44

jasne ze 0,4CZK
castyhost

IP: 92.240.182.1xx

Příspěvekod Sagi » 3. listopad 2023 14:17

Bohužel ne, prý mám dál čekat (i když lhůta pro trasování už dávno proběhla). :(
Sagi

Reputace: +41

Příspěvekod Navstevnik_3 » 3. listopad 2023 14:29

Ja taky cekam na vyjadreni. Ale teprve od pondeli, tak jim jeste dam cas. Chtel jsem se zeptat po jake dobe jste je urgovali (a jestli reaguji, treba aspon info ze to resi stale) nebo proste cekate az se sami ozvou?
Navstevnik_3

Reputace: +5

Příspěvekod Ubu Mbekele » 3. listopad 2023 18:45

Navstevnik_3 píše:Ja taky cekam na vyjadreni. Ale teprve od pondeli, tak jim jeste dam cas. Chtel jsem se zeptat po jake dobe jste je urgovali (a jestli reaguji, treba aspon info ze to resi stale) nebo proste cekate az se sami ozvou?

Na chatu reagují do několika hodin. Teprve potom když se rozhodnou trasovat, tak uvedou, že se obvykle s výsledky ozvou do sedmi prac dnů. U mne dnes lhůta proběhla a nic se neděje. Příští týden se zkusím připomenout.
Ubu Mbekele

IP: 85.163.138.xx

Příspěvekod Denny » 5. listopad 2023 10:57

Zdravím, mám stejný problém. Převod z Paypalu do KB označený jako "Complete" od 9.10. nepřišel. 17.10. zahájil Paypal trasování s tím, že by to mělo trvat 3-5 pracovních dnů a ozvou se emailem. Neozvali, takže jsem se dotazoval a bylo mi sdělěno, že z mé banky zatím nedostali odpověď, takže je to k ničemu. Jinak koncem minulého měsíce jsem si přidal do Paypalu účet u Maxbanky a poslal tam malou částku a do druhého pracovního dne jsem to na tom účtu měl.
Denny

IP: 94.142.239.1xx

Příspěvekod kacka » 5. listopad 2023 10:59

Ahoj, tak ja pridam moji zkusenost. Posledni transakce ktera mi vysla byla 5.10.
Pak uz se to nabalovalo - transakce od 19.10. neprichazeji ( konkretne jsou 4 co mi chybi)
Muj pribeh je asi copy paste jako tady maji ostatni.

Jinak na rozdil od vetsiny jsem volala na podporu, kde jsem cekala nejaky progress a misto toho jsem se dozvedela, co jsem vedela a jeste me tam empaticky nejaky Ind zacal uklidnovat a ukoncil ten call vetou, ze mam byt " happy". To je sice krasne, ale kdyz vam chybi skoro cely plat za mesic kvuli chybe, kterou se nikdo nezaobira, tak asi tezko. Pry maji problemy od 10-19. coz je kravina. Na foru si nekdo stezoval, ze mu chybi penize od konce zari, vypozorovala jsem ze uz se problemy objevuji

Jinak na origo foru je zalozene dlouhe vlakno, ktere zacina (chybi mi 42 dni penize, nebo jak)
budu rada kdyz se pridate, je videt, ze to ma hodne shlednuti a bylo by fajn kdyby se ozyvalo mnohem vic a vic lidi. Nerozumim tomu proc PayPal aspon pro cesko nemuze vydat nejaky statement aby se lidi nachvili vyvarovali prevodu penez. Nekdo tvrdil, ze to delaji kvuli reputaci aby neodradili zakazniky, nekdo zase, ze nase penize investuji jinde.

Jsem neuveritelne zklamana a zoufala, PayPal pouzivam vic nez 10 let a nikdy se nic takoveho nestalo. Jinak mam Komercku( kde mi skoro nic nerekli na rozdil od ostatnich)
je tady nekdo schopny mi napsat do jake banky jim teda penize dosly?
kacka

IP: 2a02:8308:294:e800:5849:6b55:765e:e1xx

Příspěvekod radim82 » 5. listopad 2023 12:59

Taky mám problém s dvěmi výběry. První jsem udělal 19.10 a druhý 24.10 a ani jeden nepřišel do mé Mbank. I když jsem kontaktoval Paypal i mou Banku tak žádný posun. Určitě jim peníze nechat nechci, ale zatím ten boj vidím špatně. Když Paypalu napíšete tak pořád ta samá odpověď, že mi dají vědět a chápou moje obavy a dál se člověk nedostane. Tak doufám, že mi Paypal za týden nenapíše, že z jejich strany vše proběhlo v pořádku a uzavřou můj případ.
radim82

IP: 2a02:8308:c008:1400:5d66:5678:f0e4:fxx

Příspěvekod Ubu Mbekele » 5. listopad 2023 13:11

Začíná mi připadat, že někdo "odklonil" peníze, které Komerčka kvůli chybějícímu předčíslí odeslala zpět na účet Paypalu u Unicredit bank. To by asi vysvětlovalo dlouhé čekání než to vyplatí z pojištění vkladů. U zkrachovalé Sberbank prý odškodnění trvalo cca 1 rok.
Ubu Mbekele

Příspěvekod Ubu Mbekele » 5. listopad 2023 13:15

radim82 píše:...Tak doufám, že mi Paypal za týden nenapíše, že z jejich strany vše proběhlo v pořádku a uzavřou můj případ.

Pokud by to napsali, tak asi zbývá už jen policie, aby ukázala jak umí "pomáhat a chránit".
Ubu Mbekele

PředchozíDalší

Zpět na Všeobecná fotobanková diskuse