od kacka » 5. listopad 2023 10:59
Ahoj, tak ja pridam moji zkusenost. Posledni transakce ktera mi vysla byla 5.10.
Pak uz se to nabalovalo - transakce od 19.10. neprichazeji ( konkretne jsou 4 co mi chybi)
Muj pribeh je asi copy paste jako tady maji ostatni.
Jinak na rozdil od vetsiny jsem volala na podporu, kde jsem cekala nejaky progress a misto toho jsem se dozvedela, co jsem vedela a jeste me tam empaticky nejaky Ind zacal uklidnovat a ukoncil ten call vetou, ze mam byt " happy". To je sice krasne, ale kdyz vam chybi skoro cely plat za mesic kvuli chybe, kterou se nikdo nezaobira, tak asi tezko. Pry maji problemy od 10-19. coz je kravina. Na foru si nekdo stezoval, ze mu chybi penize od konce zari, vypozorovala jsem ze uz se problemy objevuji
Jinak na origo foru je zalozene dlouhe vlakno, ktere zacina (chybi mi 42 dni penize, nebo jak)
budu rada kdyz se pridate, je videt, ze to ma hodne shlednuti a bylo by fajn kdyby se ozyvalo mnohem vic a vic lidi. Nerozumim tomu proc PayPal aspon pro cesko nemuze vydat nejaky statement aby se lidi nachvili vyvarovali prevodu penez. Nekdo tvrdil, ze to delaji kvuli reputaci aby neodradili zakazniky, nekdo zase, ze nase penize investuji jinde.
Jsem neuveritelne zklamana a zoufala, PayPal pouzivam vic nez 10 let a nikdy se nic takoveho nestalo. Jinak mam Komercku( kde mi skoro nic nerekli na rozdil od ostatnich)
je tady nekdo schopny mi napsat do jake banky jim teda penize dosly?