Ubu Mbekele píše:Pravidelně už taky nepřidávám. Posílám materiál jen když si ho mailem vyžádají, případně reaguji na poptávku, která visí na titulce i když je mi silně "proti srsti", různá woke a progresivní témata. Před necelým rokem mi udělali samostatný nabídkový medailonek pro zákazníky. To mělo asi největší vliv. Taky mi kdysi něco dali do Offsetu. Pokles proti nejlepšímu období mám samozřejmě také, ale stále to ještě ujde. Maximum na šutru jsem měl 4800 USD. Před časem to hodně spadlo, loni opět vyletělo kousek pod maximum a teď jsem lehce pod polovinou. V denních výdělcích jsou obrovské výkyvy, takže má smysl sledovat jen měsíční výdělek. Hlavu si s tím nelámu, už jsem dost vyhořelý. Teď mne plně zaměstnává Adobe se svými "misemi"...
Perfektní díky za upřímnou odpověď. Ta suma je pecka, já dosáhl max cca 4500$ ze všech dohromady a to s malým portfoliem. Dříve to bylo i hodně o kvalitě. Donedávna jsem to držel bez práce cca na polovině a teď to začalo klesat, tak si řikám že to zkusím ještě nakopnout. Myslím že vertikální video má ještě šanci na úspěch. Vzhledem k tomu jak uživatelé postupně opouští PC a konzumují obsah na telefonech, tady vidím ještě šanci na poslední tažení
Co se týče vyhoření to naprosto chápu. Taky jsem to zažil, že jsem už nebyl schopný přidat skoro nic. Teď už jsem druhou nohou i dalším oboru, tak se zpátky vracím k tomu že mě bavilo tvořit.