shalom3 píše:Konkrétně - tomu se říká léčba šokem...
Kdepak, to je budhistické cvičení. To jsem jen pustil po větru jednu ze svých mandal...
shalom3 píše:Konkrétně - tomu se říká léčba šokem...
| +shalom3 | Hodnocení: +1 |
shalom3 píše:Konkrétně - tomu se říká léčba šokem. Prostě začíná být dost husto s milou AI. Dneska jsem narazila na tento článek: https://www.chip.cz/novinky/cinsky-gene ... lized-push
| +TomasK, +Ubu Mbekele | Hodnocení: +2 |
| Hodnocení: 0 |
JDF píše:To se máš... mě když loni vypršelo členství zdarma díky nahrávání na AS, tak jsem zkoušel vyhrožovat zrušením předplatného přes podporu a slevu jsem z nich nedostal. A to jsem se fakt snažil.
hypotekyfidler.cz píše:JDF píše:To se máš... mě když loni vypršelo členství zdarma díky nahrávání na AS, tak jsem zkoušel vyhrožovat zrušením předplatného přes podporu a slevu jsem z nich nedostal. A to jsem se fakt snažil.
Když rušíš předplatné - normálně v účtu, tak se musíš proklikat přes několik stránek, kde ti nejdřív slibují hory doly, potom vyhrožují a potom se zeptají na důvod zrušení. Když jim zaškrtneš, že to je moc drahé, tak ti úplně nakonec dají ty tři měsíce zdarma a když klikáš dál, tak dají 50% slevu na rok. Já to jedu takhle už několik let, všechny aplikace za 36,29 Eur za měsíc a doufám, že to takhle poběží i dál.
| +Marian | Hodnocení: +1 |
Egeris píše:Dneska mi končí Adobe Lightroom foto plán, tak jsem ho chtěl zrušit - a Adobe mi dalo "speciální nabídku" na další 3 měsíce za 0€. Máte to někdo taky?
edit: Když se kouknu na nastavení těch plánů, mám tam napsané, že od května mi budou účtovat 10,80 euro měsíčně - což mi přijde docela málo, když oficiální cena začíná na 18€/měsíc.
| +Marian | Hodnocení: +1 |
| +Ubu Mbekele | Hodnocení: +1 |
Uživatelé procházející toto fórum: Google [Bot]
Shutterstock
Adobe Stock
Depositphotos
iStock
123RF
Dreamstime
VectorStock
BigStock
Pond5 (video)
Všechny nejdůležitější informace o fotobankách najdete přehledně uspořádané na webu fotobanky.cz.