Adobe stock / Fotolia

Re: Adobe stock / Fotolia

Příspěvekod Ubu Mbekele » 18. únor 2026 18:35

shalom3 píše:Konkrétně - tomu se říká léčba šokem :mrgreen: ...

Kdepak, to je budhistické cvičení. To jsem jen pustil po větru jednu ze svých mandal... :mrgreen:
+shalom3 Hodnocení: +1
Ubu Mbekele

Reputace: +159

Příspěvekod Marian » 18. únor 2026 19:51

shalom3 píše:Konkrétně - tomu se říká léčba šokem :mrgreen: . Prostě začíná být dost husto s milou AI. Dneska jsem narazila na tento článek: https://www.chip.cz/novinky/cinsky-gene ... lized-push

AI velmi rychlo dospieva. Obavy Rhet Reesa su opravnene. A Hollywood to mohol cakat, ale protestuje az ked mu hori pod prdelou. Ked AI nahradila scenaristov, tak mu to az tak nevadilo. Neviem ako s tym bojuju hudobnici, ale mnohi fotografi ci grafici uz vpodstate skoncili, aj ked niektori o tom este nevedia. A aby toho nebolo malo, tento clanok vyzera ako vazne varovanie pred tym, co pride globalne:
https://shumer.dev/something-big-is-happening

Osobne ale suhlasim s Heather Anne Campbell, ze kto ma originalne napady, ten sa bat nemusi :idea:
+TomasK, +Ubu Mbekele Hodnocení: +2
Marian

Reputace: +28

Příspěvekod Egeris » 19. únor 2026 15:41

Dneska mi končí Adobe Lightroom foto plán, tak jsem ho chtěl zrušit - a Adobe mi dalo "speciální nabídku" na další 3 měsíce za 0€. Máte to někdo taky?

edit: Když se kouknu na nastavení těch plánů, mám tam napsané, že od května mi budou účtovat 10,80 euro měsíčně - což mi přijde docela málo, když oficiální cena začíná na 18€/měsíc.
Přílohy
a.png
a.png (114.12 KiB) Zobrazeno 951 krát
Hodnocení: 0
Egeris

Reputace: +117

Příspěvekod JDF » 19. únor 2026 21:51

To se máš... mě když loni vypršelo členství zdarma díky nahrávání na AS, tak jsem zkoušel vyhrožovat zrušením předplatného přes podporu a slevu jsem z nich nedostal. A to jsem se fakt snažil. :)
JDF

Reputace: +2

Příspěvekod Bonus » 20. únor 2026 08:47

Napsal jsem Trumpovi, že znám Petra Macinku. Když tedy píše na své sociální síti, že žijeme v úžasné zemi, ať zatlačí na firmu Adobe, aby uvolnila kódy pro přispěvatele, jako v minulých letech.
Bonus

IP: 207.244.71.xx

Reputace: 0

Příspěvekod hypotekyfidler.cz » 20. únor 2026 18:29

JDF píše:To se máš... mě když loni vypršelo členství zdarma díky nahrávání na AS, tak jsem zkoušel vyhrožovat zrušením předplatného přes podporu a slevu jsem z nich nedostal. A to jsem se fakt snažil. :)

Když rušíš předplatné - normálně v účtu, tak se musíš proklikat přes několik stránek, kde ti nejdřív slibují hory doly, potom vyhrožují a potom se zeptají na důvod zrušení. Když jim zaškrtneš, že to je moc drahé, tak ti úplně nakonec dají ty tři měsíce zdarma a když klikáš dál, tak dají 50% slevu na rok. Já to jedu takhle už několik let, všechny aplikace za 36,29 Eur za měsíc a doufám, že to takhle poběží i dál.
hypotekyfidler.cz

Reputace: +341

Příspěvekod joncko » 20. únor 2026 22:41

hypotekyfidler.cz píše:
JDF píše:To se máš... mě když loni vypršelo členství zdarma díky nahrávání na AS, tak jsem zkoušel vyhrožovat zrušením předplatného přes podporu a slevu jsem z nich nedostal. A to jsem se fakt snažil. :)

Když rušíš předplatné - normálně v účtu, tak se musíš proklikat přes několik stránek, kde ti nejdřív slibují hory doly, potom vyhrožují a potom se zeptají na důvod zrušení. Když jim zaškrtneš, že to je moc drahé, tak ti úplně nakonec dají ty tři měsíce zdarma a když klikáš dál, tak dají 50% slevu na rok. Já to jedu takhle už několik let, všechny aplikace za 36,29 Eur za měsíc a doufám, že to takhle poběží i dál.

díky za super tip... fungovalo to aj u mňa :D
+Marian Hodnocení: +1
joncko

Reputace: +26

Příspěvekod ivusakzkrabice » 21. únor 2026 14:18

Egeris píše:Dneska mi končí Adobe Lightroom foto plán, tak jsem ho chtěl zrušit - a Adobe mi dalo "speciální nabídku" na další 3 měsíce za 0€. Máte to někdo taky?

edit: Když se kouknu na nastavení těch plánů, mám tam napsané, že od května mi budou účtovat 10,80 euro měsíčně - což mi přijde docela málo, když oficiální cena začíná na 18€/měsíc.

Taky jsem to takhle dělávala s tím, že jsem zrušila den před vypršením a vždy mi dali měsíc nebo dva k dobru. Tím jsem odsunula žal po bezplatném bonusu až na letošní listopad :)
+Marian Hodnocení: +1
ivusakzkrabice

Reputace: +751

Příspěvekod TomasK » 7. březen 2026 11:43

Mam takovy pocit, ze bonusovy balicek uz tento rok nebude. Dnes mi vyskocila lakava nabidka tvoreni vysoce kvalitnich infografik pro trenovani AI za cenu 15 dolaru. Je velmi motivujici si za takovych podminek pod sebou nechat doriznout vetev :mrgreen:
+Ubu Mbekele Hodnocení: +1
TomasK

Reputace: +32

Příspěvekod duben » 8. březen 2026 00:23

Kdyz je zdarma Affinity, tak misto LR a PS mate dostatecnou nahradu. Misto Adobe Premiere se da pouzivat free verze DaVinci. Mam pocit ze Affinity ma zdarma alternativu i pro Ilustrator. Takze pokud nechcete nebo nemate duvod platit Adobe, nemusite.
www.duben.org | www.fotorady.cz | microstocktools.com | www.afrodita.name | www.soutez.org | www.youtube.com/LucieDubnova - fitness online
duben

Reputace: +272

PředchozíDalší

Zpět na Fotolia