Adobe stock / Fotolia

Re: Adobe stock / Fotolia

Příspěvekod TomasK » 2. říjen 2026 13:13

Prudek píše:No mě asi bude stačit CS6. Za jak dlouho po požádání vám chodí peníze na Paypal?

Dnes jsem si akorat zazadal, tak dam vedet. Posledne to bylo do tydne.
Hodnocení: 0
TomasK

Reputace: +36

Příspěvekod Prudek » 2. říjen 2026 16:16

asi se budu muset poptat bo už před měsícem a stále nic. No ale mě se vždy od Adobe platba docela táhla.
Prudek

IP: 37.44.23.1xx

Reputace: 0

Příspěvekod ivusakzkrabice » 3. říjen 2026 12:16

TomasK píše:Tak koukam, ze mam s FREE balickem na pristi rok smulu. Vytvorit 1000 vektorovych kousku noveho obsahu, abych ziskal slevu 70% je mazec. Zbyva tedy uz jen moznost slevy 40% na cely balik. Asi budu dal pouzivat CS6 a nebo prejdu na Affinity.

Já už to čekala letos, že přestanou CC rozdávat zadarmo.. Celkem se to dalo čekat, že přijde změna.. bohužel :(
ivusakzkrabice

Reputace: +752

Příspěvekod Dusan » 3. říjen 2026 20:00

ivusakzkrabice píše:
TomasK píše:Tak koukam, ze mam s FREE balickem na pristi rok smulu. Vytvorit 1000 vektorovych kousku noveho obsahu, abych ziskal slevu 70% je mazec. Zbyva tedy uz jen moznost slevy 40% na cely balik. Asi budu dal pouzivat CS6 a nebo prejdu na Affinity.

Já už to čekala letos, že přestanou CC rozdávat zadarmo.. Celkem se to dalo čekat, že přijde změna.. bohužel :(

Myslím že jdou sami proti sobě, ten software se stává čím dál víc zbytečným a podle mě by si měli držet těch pár co zůstalo. Já už přešel na Affinity ikdyž to má své bolesti. Co se týče základních úprav rawů, od začátku mám radši Capture One. A popravdě v tom udělám tak 90% úpravy fotky, jen na retuše se mi to nelíbí.

Používám: CaptureOne(kupuju novou verzi jen při novém foťáku), Affinity(zdrama) a DaVinici(koupenou jednou před x lety a update je zdarma).
Dusan

Reputace: +63

Příspěvekod ivusakzkrabice » 3. říjen 2026 21:15

Pustili se svou cestou do trénování AI a platili za to. Do toho rozdávali zadarmo SW, výdělky fotobankéřů klesají a s tím klesají i získy fotobank. Myslím, že je to logický krok, který dle mého zvažovali i letos na začátku roku, ale ztratili by důvěru, tak vypsali nyní nové podmínky.
Taky si myslím, že je to zbytečný moc velký řez, mohli dát možnost slevy všem dle dřívějších podmínek na více produktů a dle mého by netratili, vlk by se nažral, tedy A měl třeba půlku předplatného a koza by zůstala celá, tedy kontributor by měl pocit, že vlastně vyhrál.
Je to ale jejich sw a jejich volba.. třeba za rok, budou věci zase jinak ;) Věřme, doufejme, nezoufejme :)
ivusakzkrabice

Reputace: +752

Předchozí

Zpět na Fotolia