| +Marian, +kasparv | Hodnocení: +2 |
| +Baldion, +Sagi, +shalom3 | Hodnocení: +3 |
| Hodnocení: 0 |
| +Chalabala, +Sagi, +zdenat5 | Hodnocení: +3 |
PandaWild píše:K resetování 1. ledna - není to tak tragické jak to na první pohled vypadá. Odstupňování levelů není lineární, ale logaritmické. Tj. autor se na ten "svůj" level dostane rychle, během pár prvních týdnů.
Příklad - když má někdo 2400 prodejů ročně (koncový level 4-30%), tj. 200 prodejů měsíčně, tak na level 2-20% se dostane za 2 týdny, na level 3-25% za měsíc a týden, a na "svůj" level 4-30% za 2 a půl měsíce. 9 a půl měsíce bude na správném levelu.
Vyšší levely se dostávají na "svůj" level rychleji, jsou víc zvýhodněni, např. level 5 se může dostat na svůj koncový level už za měsíc a týden, a na předešlý level během prvního týdne. Jsou víc zvýhodněni kontributoři kteří prodávají dobře, což je z jejich strany rozumná volba.
PandaWild píše:K resetování 1. ledna - není to tak tragické jak to na první pohled vypadá. Odstupňování levelů není lineární, ale logaritmické. Tj. autor se na ten "svůj" level dostane rychle, během pár prvních týdnů.
Příklad - když má někdo 2400 prodejů ročně (koncový level 4-30%), tj. 200 prodejů měsíčně, tak na level 2-20% se dostane za 2 týdny, na level 3-25% za měsíc a týden, a na "svůj" level 4-30% za 2 a půl měsíce. 9 a půl měsíce bude na správném levelu.
Vyšší levely se dostávají na "svůj" level rychleji, jsou víc zvýhodněni, např. level 5 se může dostat na svůj koncový level už za měsíc a týden, a na předešlý level během prvního týdne. Jsou víc zvýhodněni kontributoři kteří prodávají dobře, což je ze strany fotobanky rozumná volba.
Keiti píše:Jsem z toho tedy dost otrávená! Poradíte mi prosím někdo, na které jiné fotobanky má smysl nahrávat vektory? Zatím jsem byla na šutru a pak na adobestocku, pár obrázků na dreamstime. Moc díky!
| +Keiti | Hodnocení: +1 |
| +Keiti | Hodnocení: +1 |
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Shutterstock
Adobe Stock
Depositphotos
iStock
123RF
Dreamstime
VectorStock
BigStock
Pond5 (video)
Všechny nejdůležitější informace o fotobankách najdete přehledně uspořádané na webu fotobanky.cz.