shutterstock

Re: shutterstock

Příspěvekod shalom3 » 16. březen 2018 22:51

Ohledně technických problémů můžeš písnout autorovi na info@sovpag.com (neboj, je to Čech jak poleno a ochotný ;) )
Jinak se mýlíš, ono to tak automatické není - to, co píšeš, je spíš už o umělé inteligenci. A ta někdy zas vydatně selhává. Ale je tam propojení na klíčovací nástroje, což dost ulehčí práci.
Hodnocení: 0
shalom3

Reputace: +1193

Příspěvekod noska.photo » 17. březen 2018 18:56

Šutr má asi nějakou akci někde nebo promo, protože se mi hojně množí prodeje other za 0,70 nebo 0,71. Né že by mi to vadilo. Ba naopak
noska.photo

Reputace: +31

Příspěvekod Casmaria » 19. březen 2018 08:07

Mohu se zeptat, jaký je poměr přijatých a nepřijatých obrázků ve vašem portfoliu?
Já mám aktivních jen asi 98 fotek, z toho mi jich bylo asi 60 nepřijato (opětovné pokusy nahrát tu samou fotku, akorát trochu poupravenou, špatné nahrání ilustrací a redakčních fotek apod.).

A to že se zatím ani jedna neprodala, mě trochu už začíná demotivovat...
Casmaria

IP: 194.8.252.1xx

Reputace: 0

Příspěvekod patrikslezak » 19. březen 2018 10:23

Ahoj na shutterstocku mi přijali 3289 fotek, odmítli 1975 fotek, za včerejší den mám jeden prodej, moje portfolio https://www.shutterstock.com/cs/g/patrikslezak
patrikslezak

Reputace: +11

Příspěvekod duben » 19. březen 2018 10:37

Casmaria píše:Mohu se zeptat, jaký je poměr přijatých a nepřijatých obrázků ve vašem portfoliu?
Já mám aktivních jen asi 98 fotek, z toho mi jich bylo asi 60 nepřijato (opětovné pokusy nahrát tu samou fotku, akorát trochu poupravenou, špatné nahrání ilustrací a redakčních fotek apod.).

Driv jsem mel taky obcas dost neprijatych. Posledni dobou se pohybuju s prijatymi fotkami okolo 96-100 procenty.
www.duben.org | www.fotorady.cz | microstocktools.com | www.afrodita.name | www.soutez.org | www.youtube.com/LucieDubnova - fitness online
duben

Reputace: +272

Příspěvekod noska.photo » 19. březen 2018 10:48

Casmaria píše:Mohu se zeptat, jaký je poměr přijatých a nepřijatých obrázků ve vašem portfoliu?

Aktuálně mám kolem 2550 aktivních souborů (99 procent fotografie) a jsem na nějakých cca 95 procentech. Těch 5 procent mám spíše díky ruzným property relase atd. Jinak se pohybuji kolem 70 -
90 prodejů měsíčně.
noska.photo

Reputace: +31

Příspěvekod shalom3 » 19. březen 2018 11:00

Jsi netrpělivá. Jistěže, ze začátku si každý projde vyhazovačkami, než si vychytá, co budou vidět rádi ;) . Určitě není na škodu si zadat do vyhledávání občas nějaké "svoje" klíčové slovo a podívat se, co se zobrazí v Oblíbených. Tím se může člověk trochu nasměrovat, co a jak zpracovat. Není to záruka prodejů, moje témata taky nepatří k těm, která by šla na dračku. Pro mě je důležitější, že mě to baví a rozhodně jsem v tom nikdy neviděla cestu mezi milionáře. Beru to prostě jako koníček, za který moc neutratím a mohu něco vydělat. V některých případech už ale po 4 letech vybrušování se mi některý obrázek v těch oblíbených zobrazí.
shalom3

Příspěvekod Casmaria » 19. březen 2018 13:16

Já nevím, spíš mě štve, že nemám žádnou zpětnou vazbu na svoje fotky :-D Za miliony na účtě jsem na SS rozhodně nešla... :-D A to že mi z každý série nahraných cca 8 fotek odmítnou polovinu mě dost deptá.
Casmaria

IP: 194.8.252.1xx

Reputace: 0

Příspěvekod shalom3 » 19. březen 2018 13:29

Já fotky dělám sporadicky, nemám špičkovou techniku a ani moc příležitostí fotit. Myslím ale, že na fotky jsou dneska už všude o moc vybíravější. Taky se mi stane, že vyhodí polovinu z toho, co občas nahraji. Kupodivu na Istocku, kde jinak vyhazují často s chutí vektory, mi snad ani jednu z fotek nevyhodili.
shalom3

Příspěvekod ivusakzkrabice » 19. březen 2018 13:31

Já ani na začátku neměla moc vyhozených, jsem od dubna 2016, procházím v pohodě. Nejvíc problém s titulkama, že nejsou anglicky, pak doporučení u některých dát jako editorial, pak nějaký file transfer error, trochu boj s property releasem a sem tam, že si sou fotky podobný. Že by se nellíbila vyloženě fotka se mi snad nestalo. Jsem s úspěšností rozhodně přes 95 %. Horší je to u vektorů, věčně zapomínám zamčený vrstvy, zapomínám převádět písmo, sem tam zapomenu původní bitmapový vzor a občas něco s path construction, no u vektorů jsem na tom tak jako bych každý nahrávala dvakrát :) ;) :) ale už si dávám bacha :D
ivusakzkrabice

Reputace: +752

PředchozíDalší

Zpět na Shutterstock