| Hodnocení: 0 |
Marsan píše:jj ty prvotní informace jsou většinou chaotické. nikdo nic neví pořádně a spousta "firem" se rozhodne, že bude školit (nejlépe za nějaký EU grant) kvalitu nikdo nekontroluje
| +PandaWild | Hodnocení: +1 |
Nějak mě zatím nikdo nepřesvědčil, proč bych mu měl podepisovat souhlas (banky, operátor atd.). Účely které uváděli byly vždy nějaké marketingové, tj. že mě budou otravovat s nějakými nabídkami které nechci. Takže jsem zatím nikomu nic nepodepsal, nevidím k tomu důvod. Stačí mi když plní svou základní funkci, nic jiného od nich nepotřebuji.ivusakzkrabice píše:...Pak ještě podepsat všem vyděšeným institucím (banky, dodavatelé energií..atd.) ty jejich cancy...
shalom3 píše:Tedy možná nemám dost fantazie, ale nějak nevím, jak bych mohla zjistit, odkud k mým osobním datům někdo přišel. Naboural se potichu do nějakého e-shopu nebo sociální sítě nebo třeba do sítě státní instituce? Nebo to má už z dřívějška třeba z obchodního rejstříku?
PandaWild píše:Nějak mě zatím nikdo nepřesvědčil, proč bych mu měl podepisovat souhlas (banky, operátor atd.). Účely které uváděli byly vždy nějaké marketingové, tj. že mě budou otravovat s nějakými nabídkami které nechci. Takže jsem zatím nikomu nic nepodepsal, nevidím k tomu důvod. Stačí mi když plní svou základní funkci, nic jiného od nich nepotřebuji.ivusakzkrabice píše:...Pak ještě podepsat všem vyděšeným institucím (banky, dodavatelé energií..atd.) ty jejich cancy...
ivusakzkrabice píše:PandaWild píše:Nějak mě zatím nikdo nepřesvědčil, proč bych mu měl podepisovat souhlas (banky, operátor atd.). Účely které uváděli byly vždy nějaké marketingové, tj. že mě budou otravovat s nějakými nabídkami které nechci. Takže jsem zatím nikomu nic nepodepsal, nevidím k tomu důvod. Stačí mi když plní svou základní funkci, nic jiného od nich nepotřebuji.ivusakzkrabice píše:...Pak ještě podepsat všem vyděšeným institucím (banky, dodavatelé energií..atd.) ty jejich cancy...
Oni pod tím mají ale schovaný i běžné kontaktování v rámci právě těch jejich "funkcí". Třeba si pro takový ty, co protestují vymyslí nějaký pěkný poplatek a ani jim o tom nedají vědětbacha na to, může to být dvousečný
![]()
| +ivusakzkrabice | Hodnocení: +1 |
Zpět na Všeobecná fotobanková diskuse
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Shutterstock
Adobe Stock
Depositphotos
iStock
123RF
Dreamstime
VectorStock
BigStock
Pond5 (video)
Všechny nejdůležitější informace o fotobankách najdete přehledně uspořádané na webu fotobanky.cz.