shalom3 píše:Dušane, jaká videa děláš - kamera nebo animace? A v jakém rozlišení? Já mám asi 1000 videí, různé, např. abstrakce, vesmír, 3d, intra......Full HD i 4k a je dneska už vzácnost, když se nějaké prodá za lepší cenu. Ovšem na Shuttru se jich nedávno prodalo 15 za den, ale po 0.25 USD. A když už se něco prodá za lepší cenu, tak je to nějaké zfušovaná animace hotová za pár minut, nic z toho, s čím jsem si dala práci.
Obecně, za tento týden se neprodalo doslova vůbec nic.
Všechno točené na Canon 5D IV rošířený o C-Log. Rozlišení točím FullHD i 4K, 25/30fps, hlavně na tom 5D šlo 4K max 30fps a když jsem chtěl slowmo tak jsem musel na fullHD.
Ale že by to nějak výrazně ovlivnilo prodeje to ani ne, pořád se hodně prodává i FullHD. Mě teda jede nejvíc Adobe, jen tam mám za tento měsíc prodeje ve videiích za částky 28,28,20,17,15,8,4,3$. Takže dost těch za vyšší částky.
Podle mě je to hodně o tématu a taky to nesmí být úplně snadné na realizaci, to pak dělá každý.
Dám příklad když budu točit např. snídani doma, tak to může udělat každý, ale když budu tu snídani točit někde v trávě na nějakém dobrém místě při východu slunce, tak jsem prakticky odřezal většinu konkurence, protože většině se nechce vstávat a jet někam x km a vést sebou rekvizity.
Je to jen příklad, (snídani jsem nikdy netočil
) jak nad tím uvažuji.
Taky je podle mě potřeba nepodcenit i úpravy, používám DaVinci Resove v plné verzi a odšumuji a lehce coloruju.